Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:) :) :)  3 Νεες Αφιξεις στα Κασσανδρας απο Ρουμανια  :) :) :)

Θα βγουν και νεες φωτογραφιες για να τις δειτε!  :) :) :)
Αχ αυτες οι βαλκανιες χωρες..τι παραγουν ολη την ωρα..γεννανε γεννανε γεννανε..δεν τελειωνουν οι τανες..καραβιες ερχονται ολοκληρες για τους στερημενουσ ελληνες.δεν ειναι τυχαιο καμια 190αρια στουντιο στην αθηνα μονο+τα μπουρδελα..και ολοκληρη ουκρανια ουτε ενα για δειγμα..αρε ελλεινιδες τι μας κανετε..

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 24/06  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]/www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Τζουλη - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Ραφαελα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα/Φλωρα[/URL] - Νεα αφιξη/Νεα αφιξη - Λολιτα/www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλεξανδρα/Βερονικα - Μιχαελα/Βερονικα - Νεα αφιξη/Ρουσλανα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Τζουλη[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαντονα - Αλεξια (ρωσιδα)
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα/Αλινα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Αντριανα/Σαρα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Αντριανα[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(κατω): Μαριανα - Λαουρα - Μαρια Σερβα/Μιχαελα
Κασσανδρας 3(πανω): Τζουλη - Ραφαελα - Σαντρα/Σουεντη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Βερονικα - Μιχαελα/Βερονικα - Νεα αφιξη/Ρουσλανα

Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαριανα - Αλεξια (ρωσιδα)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(πανω): Τζουλη - Ραφαελα/Τζουλη - Σαντρα/Σουεντη
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα/Νεα αφιξη - Νικολ

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
ρε παιδια δυο συνεχόμενες φορές έχω πάει πειραιώς 198 και έχω φάει πόρτα! δεν ανοίγει κανείς ενώ είναι ανοιχτό, τουλάχιστον έτσι δείχνει...

πέμπτη στις 23:00 και σήμερα στις 00:30, γνωρίζει τίποτα κανείς??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια δυο συνεχόμενες φορές έχω πάει πειραιώς 198 και έχω φάει πόρτα! δεν ανοίγει κανείς ενώ είναι ανοιχτό, τουλάχιστον έτσι δείχνει...

μηπως εισαι γαυρος και δεν σου ανοιγουν;

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

193 εννοεις μαλλον,198 δεν υπαρχει

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αφού χτυπάς στο 198 , καλά κάνουν οι αθρώποι και δε σου ανοίγουν !

Να πά να τους γαμήσεις έτσι στα ξαφνικά, χωρίς να φταίνε ? Μάλάκες είναι ?

:2funny:

Επισκέπτης

κατσε να ερθω εγω απο το 121 να σε παρω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γιά άντε ρε μαζεύτε τον, γιατί τονε βλέπω ναρχεται σπίτι και να μου χτυπάει τα κουδούνια, να γαμήσει σώνει και καλά ! :2funny:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Γιά άντε ρε μαζεύτε τον, γιατί τονε βλέπω ναρχεται σπίτι και να μου χτυπάει τα κουδούνια, να γαμήσει σώνει και καλά ! :2funny:
καλά, και σου είναι δύσκολο να τον αρχίσεις στα 15~σύλλαβα, και να του μαραθεί τελείως το εργαλείο;  :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΠ ΩΜΟΥ - ΑΡΜ !

Λάθος πόρτα χτυπάς
μη μας ταλαιπωράς
Στην Αμάντα να πας
αμα θες να γαμάς !

Κι αν στο δρόμο χαθείς
ή αν Αμάντα δεν βρείς
να τον πάρεις επ ώμου μπορείς
κι αγκαλιά του να κοιμηθείς !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 25/06  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Τζουλη[/URL] - Αλεξια (ρωσιδα)/www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - Νεα αφιξη/Ραφαελα - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα/Λολιτα[/URL]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Βερονικα[/URL] - Σουεντη/www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Βερονικα - Ιρενα/Αλεξανδρα - Νεα αφιξη/Ρουσλανα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]ΑνναΑλεξια[/URL] (ρωσιδα) - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Σαμπρινα/Λορενα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Τζουλη - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sara]Σαρα/Αλινα[/URL] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Σαρα[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
καλά και υπάρχει και ο ινδιάνος βρωμιάρηδες και βάζει τα πράγματα σε τάξη!

μπορεί να μην είμαι ενεργό μέλος αλλά έχω πάει σχεδόν σε όλα τα στούντιο και το καλύτερο έχω να πω ότι είναι του τσιμπούκιου! στην αρχή ούτε κει μου ανοίγανε αλλά με τον καιρό απηβδήσανε και μπήκα και τους γάμησα!

πέρα από την πλάκα μιλάω για το στούντιο πάνω απο το βενζινάδικο της aegean ,που μπαίνεις από πισω από τον πεζόδρομο... έχει καταχώρηση στο athens ladies...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Υπαρχει και ο φιλος εχει δίκιο. !!!
Ειναι το πρωην 200 το οποιο μετονομαστηκε σε 198.

Τον λογο της μετονομασιας δεν τον γνωριζω.

Πρωτη φορα βλεπω να αλλαζει νουμερο μαγαζι  :rolleyes:

Btw με το μπαρδον δεν το γνωριζα  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom