Νυχτερινή τσάρκα στο βουνό για να «γιορτάσουμε» την γνωριμία με τον Μάθιου παρέα με τον Pitsirikos1 και Erriko
Βριλησσου 60 (κάτω) : Σαντρα. Η πληθωρική μελαχρινή με το πλούσιο φυσικό στήθος, και την αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Σαρκώδη χείλη, εκφραστικά μάτια
Βριλησσου 60 (πάνω) : Ζέτα. Αδύνατη, ψηλή καστανόξανθη με σκληρά χαρακτηριστικά.
Βριλησσου 46: Η ξανθή Βαλεντινα. Από τα πλέον γνωστά κορίτσια του ιδρύματος.
Βριλησσου 42: Μαργώ, ξανθιά με πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο σώμα. Συντροφιά της η Πωλινα, μια επίσης πολύ όμορφη δροσερή νεαρά
Βριλησσου 36: Πενυ. Όπως πάντα σε τρελά κέφια, αρκετός χρόνος της τσάρκας μας καταναλώθηκε εδώ.
Βριλησσου 36Α: Η υπηρεσία μας άνοιξε, μας κοίταξε και τους 4 με ύφος 1000 καρδιναλίων και μας είπε : «Είμαστε κομπλέ».
«Δηλαδή ?» της ανταπάντησα.
«Τα δωμάτια είναι γεμάτα και δεν υπάρχει χώρος στο σαλόνι»
Τώρα πως γινόταν το 36Α να είναι πλήρες ενώ σε όλα τα άλλα μαγαζιά που είχαμε περπατήσει μέχρι τώρα (συμπεριλαμβανόμενου και της Πενυ) δεν υπήρχε ψυχή, απορίας άξιον. Για την ιστορία μάθαμε πως εργαζόταν η Τζοβάνα.
Βριλησσου 57: Ντενις. Αδιάφορη καστανή. Συγγνώμη δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες.
Βριλησσου 55: Μαρα. Αξιολογη καστανή με μακριά μαλλιά, αρμόνικες αναλογίες, ιδιαιτέρα γελαστή στο σαλόνι και Τζου, μια κοπέλα που είχα βάλει καιρό στο στόχαστρο και σήμερα έγινε η στενότερη γνωριμία. Λεπτομέρειες στην κριτική μου.
Βριλησσου 24: Χριστίνα. Η πιο όμορφη κοπέλα που έχω δει στις τσάρκες μου στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ξανθιά με ωραία σώμα, γλυκό πρόσωπο, Αξιοπρόσεκτη.