milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
περασε κανεις απο βριλησου 46;το τηλ
μπαπατσικο οπως λεμε τσουποτο??
Aκριβως...γιατί υπάρχει και μια μαριάννα στο κων/πόλεως 80
που νομίζω ότι είναι η αλίκη από πιπίνου 118..?..
Παμελα = πρωην Κατια απο Κασσανδρας.Η Παμ είναι πιο "μπαμπάτσικο" παιδί.
Σερβα ειναι (κατα δηλωσην τουλαχιστον) και η Κελυ στο Φυλης 104.θα προτιμουσα παμελα κ μαρια απο σερβια αλλα σερβα να ναι κ οτι ναι που λενε κ καποιοι βοριοι
Να 'χτυπησω Νατασα απο Σερβια τι λεει το κοινο? Αξιζει?
Σε λάθος άνθρωπο το είπες αυτό διότι ξέρω να τρώω αλλά ξέρω επίσης και να δίνω...!
Έτσι δημιουργούνται οι καλές σχέσεις εδώ μέσα για να συνεχίσεις να τρως καλά! ;)
Οχι
Το καρεα 30 ειναι το studio που αποφευγω να πηγαινω λογω περιστατικου με τον αγενεστατο τσατσο Κυριο-τελος παντων- Βασιλη.
Ισως κανω καποια μερα την υπερβαση και περασω για να τιμησω την Τζινα για την οποια εχω ακουσει τοσα καλα αλλα δεν εχω κανει την στενωτερη γνωριμια.
ενημερωμένο σε βρίσκω...Να πάς αξίζει ;)
Κάτσε...ρίχνω τα Ταρώ για να δω πότε θα έχει τις καλές της!!!!Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με την Νατάσα. Αν την πετύχεις στις καλές της θα περάσεις φανταστικά. Αν όχι, θα είναι μία μέτρια προς την καλή εμπειρία.
ενημερωμένο σε βρίσκω...
Κάτσε...ρίχνω τα Ταρώ για να δω πότε θα έχει τις καλές της!!!!
Με αυτό που έγραψες από μένα μαύρο...
Το ίδιο χρώμα έχουν τα λεφτά όλων!!!
Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με την Νατάσα. Αν την πετύχεις στις καλές της θα περάσεις φανταστικά. Αν όχι, θα είναι μία μέτρια προς την καλή εμπειρία.
Αλλαγη:[move] Σημερα 14/06 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Βικυ - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Σαρα/Αλεσια - Αλεξια
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα/Λαουρα[/url] - ?
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιρενα - Μιχαελα - Λολιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Φλωρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Ρουσλανα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Ρουσλανα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Αλεξια - www.vrilissou60-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/sandra]Σαντρα[/url]
Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/zoi]Ζωη/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα/Σοφια/Αντριανα/Ζωη[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Σαρα[/URL]
Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα