adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
ευχαριστω,απλα καμια φορα τα σαιτ τους δεν ειναι ακριβης στις πληροφοριες των προγραμματων.
ευχαριστω,απλα καμια φορα τα σαιτ τους δεν ειναι ακριβης στις πληροφοριες των προγραμματων.
συγνωμη αυτα τα γυρισατε σημερα το βραδυ?Ξεκίνημα γύρω στις 23:00 (δεύτερη βάρδια για τα ιδρύματα της Κασσάνδρας – τρίτη για τα υπόλοιπα) τσάρκας παρέα με τον SPEED και τον Εriko
Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Λίντα. Σημερινή new entry. Καστανή ευτραφής, χωρίς καθόλου Ελληνικά. Μέτρια σε γενικές γραμμές.
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Λάουρα και Μαριάννα. Από τις σταθερές αξίες του ομίλου.
Κασσάνδρας 6 : Ιλόνα. Εντυπωσιακή νεαρή με ωραίο σώμα, πλούσιο φυσικό στήθος, αρκετα ευδιάθετης το σαλόνι. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά.
Κασσάνδρας 4Γ : Μιχαέλλα. Μια ακόμα σταθερή αξία του ομίλου.
Κασσάνδρας 4Β : Ελπίδα, η νεαρή με το έκφυλο πρόσωπο και τις πλούσιες καμπύλες και Αλεξάνδρα, επίσης μελαχρινή με μακριά μαλλιά, πιο αδύνατη συγκριτικά με την Ελπιδα.
Κασσάνδρας 4 : Δέσποινα νεαρή με καμπύλες ίσια μαλλιά και Λολίτα, ξανθιά με μακριά σπαστά μαλλιά ωραίο σώμα τα οποίο διακοσμεί εντυπωσιακό τατουάζ στην κοιλιακή χώρα.
Κωνσταντινουπόλεως 94 : Ιωάννα. Νεαρή καστανόξανθη με ελεύθερο στοματικό, 69, μασάζ, sex show στα 30 ευρώ. Στουντελλο πλέον, δεν αποτελεί τμήμα της αλυσίδας «Λελας».
Κωνσταντινουπόλεως 92 : Κλειστό
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Ορνελλα. Εντυπωσιακή ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και ωραίες αναλογίες σώματος. Ευδιάθετη, φιλική και ευγενική στο σαλόνι. Από τις ωραιότερες παρουσίες της σημερινής τσάρκας.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Ιζαμπέλλα. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με μακριά μαλλιά.
Κωνσταντινουπόλεως 61 : Βαλεντινα. Δεν χρειάζονται παραπάνω σχόλια.
Ευνειδών 5 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.
Ιεροφαντών 9 : Αλεξία. Νεαρή ξανθιά με σπαστά μαλλιά και αρμονικές καμπλυλες. Γλυκό πρόσωπο, συμπαθητική απλά.
Πειραιώς 200 : Αντρέα. Εντυπωσιακότατη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, μελαψή από το solarium, πλούσιο στήθος (για φυσικό μου φάνηκε) και εξίσου ωραίες καμπύλες στο υπόλοιπο κορμί. Δεν την θυμόμουν τόσο όμορφη, και λέω "θυμόμουνα", γιατί πρόκειται για την κοπέλα πού εργαζόταν μέχρι πρόσφατα σαν Σελενα στην οδό Φωκαίας. Ο μόνος λόγος που δεν πέρασα το κακό ιστορικό της αλυσίδας που ανήκει το εντυπωσιακό κατά τα άλλα studio. Ίσως λάθος μου.....
Πειραιώς 193 : Εβελινα. Ψηλή, υπερβολικά αδύνατη, ειδικά για τα γούστα μου, ξανθιά με συμπαθητικό πρόσωπο και σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου.
Πειραιώς 121 : Βίκυ νεαρή μελαχρινή με καρε μαλλιά αδυνατουλα σχετικά και Χριστίνα, ευτραφής ξανθή με αρκετή κυτταρίτιδα στους γλουτούς, και κάποια επιπλέον κιλά γενικότερα.
Πειραιώς 109 : Όλγα. Μελαχρινή Ρωσίδα κατά δήλωση, με ίσια μακριά μαλλιά, αδιάφορη.
Κροκεών 6 : Ιζαμπελλα. Ξανθιά πλέον από την τελευταία φορά που την είχα δει, αδύνατη, γλυκό πρόσωπο και Κλαούντια, νεαρη ξανθή αδύνατη. Αμφότερες με φουλ προγράμματα συμπεριλαμβανόμενου και του πρωκτικού.
Κηφισού 30 : Βανέσα. Η νεαρή όμορφη κορασίδα, γνωστή στον όμιλο. Ίσια σκούρα μαλλιά, ωραίο στήθος, ωραίο κορμί. Γελαστή και φιλική στο σαλόνι.
Λ. Αθηνών 318 : Άντζελα. Εντυπωσιακή μελαψή με σγουρά μαύρα μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.
Το νέο studio όμορφο, καθαρό ευρύχωρο.
Φυσικά !!!συγνωμη αυτα τα γυρισατε σημερα το βραδυ?
και σε ποσα απο αυτα γαμησατε?Φυσικά !!!
Εχουμε γυρισει και περισσότερα αλλες φορες.....
Σημερα σε κανενα.και σε ποσα απο αυτα γαμησατε?
για την αντρεα εχω να σου πω οτι τα σπαει το γκομενακι ειναι πολλυ καλη τωρα ισωs γιατι ειναι αρχη ακομα αλλα τα σπαειΣημερα σε κανενα.
Ηταν αναγνωριστικη τσαρκα, για την ενημερωση.........
Μπηκαν στα υπ΄οψην η Ιλονα, Αντρεα και Ορνελλα.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ευχαριστω για την πληροφορια.για την αντρεα εχω να σου πω οτι τα σπαει το γκομενακι ειναι πολλυ καλη τωρα ισωs γιατι ειναι αρχη ακομα αλλα τα σπαει
Κών/ός 92: Εντυπωσιακό ψηλό μίλφ Σάντρα με ξανθό μαλλί, που θύμιζε με γυναίκα επιχειρήματία δεκαετίας 80.
Αυτή η ίδια είναι !!! Προσωπηκα με χάλασε πολύ που την είδα στο σαλόνι ,η ´´κοπελά´´ είναι χαλί μαύρο... Σώμα χάλια με το στρινγκ να προσπαθεί να φτάσει τους ώμους της... Δέρμα...σκ@τα.. Και ξυνισμενο ύφος...Mηπως ειναι η Γερμανιδα πορνοσταρ Σαντρα απο τις ταινιες της ΣΙΡΙΝΑ ?
Εχει ηδη κανει καποιες βαρδιες στο Κ92.
φιλε μ η αντρεα ειναι για μενα ενα επιπεδο πο πανω απο τι εχω δει μεχρι τωρα....Ευχαριστω για την πληροφορια.
Βοηθαει αρκετα......