giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Το ειχαν κανει παλιοτερα, αλλα τους βγηκε πιτσιλωτο, που ειναι εκτος μοδας.
Υ.Γ. πασα δεν ηταν?
Πάσα?
Το ειχαν κανει παλιοτερα, αλλα τους βγηκε πιτσιλωτο, που ειναι εκτος μοδας.
Υ.Γ. πασα δεν ηταν?
Θα το γραψεις σε ολα τα θρεντ ;
Aλλαγη:[move] Σημερα 03/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Καρμεν - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/katia]Κατια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αννιτα - Ζανα - Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Σοφια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Νταιανα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/lucy]Λουση[/url]
Βριλησου 60(πανω): Ελπιδα - Μιρελα - www.vrilissou60.com/sandra]Σαντρα[/url]
Θησεως 40(κατω): Αλινα/Τζεση - www.thiseos40.com/lucy]Λουση/Αλεξια[/URL] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ανκα[/url]
Κ.Λιτσα βαλε την Νταιανα καμια φορα απογευμα γιατι στην πρωινη βαρδια δεν προλαβαινουμε
Ευχαριστω
πόσα ξέρεις εσύ ...... καλημέρα ινδιάνε...θα συμφωνησω απολυτα.
Μαλλον ομως η κοπελα δεν θελει να δουλευει απογευματα, απ΄οτι μου εχει πει.
πόσα ξέρεις εσύ ...... καλημέρα ινδιάνε...
Καλημερα φιλτατε..
χαιρετώ σε ώ παγνώστη τα περί στουδίων τικτομένων...
Η Ευα ειναι Ρωσιδα. ;)Επισης Κων/λεως 94 Ευα.
Μιλφαρα, με ρωσικα χαρακτηριστικα εντονα, για οποιον γουσταρει.
Εγω εδωσα PIPOISO 2011 με ανεση. Τι να πω, ειναι του γουστου μου. Εφυγα καινουριος, ενοιωθα οτι με ειχε "παρει" ενα πασο σε ολη την περιοχη.
Θα γινει επανελεγχος, γιατι κι αλλες φορες ενθουσιαστηκα αλλα στην εξελιξη μας βγηκαν δημοσιοι υπαλληλοι οι κοπελουδες...
Επισης Κων/λεως 94 Ευα.
Εγω εδωσα PIPOISO 2011 με ανεση. Τι να πω, ειναι του γουστου μου. Εφυγα καινουριος, ενοιωθα οτι με ειχε "παρει" ενα πασο σε ολη την περιοχη.
Θα γινει επανελεγχος, γιατι κι αλλες φορες ενθουσιαστηκα αλλα στην εξελιξη μας βγηκαν δημοσιοι υπαλληλοι οι κοπελουδες...
το γυρισε σε απογευμα? απολαυστικη στο φλαμπουτσαηζερ...Επισης Κων/λεως 94 Ευα.