Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Γεια σας συναθλητές.Αν και ξέρω οτι τα γούστα του καθενός είναι υποκειμενικά θέλω τη προσωπική σας άποψη για το ποιά κοπέλα να επισκεφτώ σήμερα την απογευματινή βάρδια.Έχω στο μυαλό μου μια εκ των Μαντόνα ,Αλεξάνδρα (απο Σερβίων 26) ή Άντζη που δεν έχω δοκιμάσει καμία τους.Δώστε καμια συμβουλή ,για να μι ρίξω κλήρο...

Και κάτι ακόμα.Η Σόνια απο Λέλας δουλεύει ακόμα ? Αν ναι δουλεύει και κάπου αλλού εκτός απο εκείνο το μαγαζί? Σας ευχαριστώ...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αυτο κι΄αν ειναι ειδηση.........

εκατσε τελικα η μεταγγραφη.

Γεια σας συναθλητές.Αν και ξέρω οτι τα γούστα του καθενός είναι υποκειμενικά θέλω τη προσωπική σας άποψη για το ποιά κοπέλα να επισκεφτώ σήμερα την απογευματινή βάρδια.Έχω στο μυαλό μου μια εκ των Μαντόνα ,Αλεξάνδρα (απο Σερβίων 26) ή Άντζη που δεν έχω δοκιμάσει καμία τους.Δώστε καμια συμβουλή ,για να μι ρίξω κλήρο...

η μαντονα ειναι πολυ καλη.αλλα αντε να την πετυχεις.

για την αλεξανδρα δεν ξερω

η αντζη ειναι για εμενα πολυ ψηλα σε υπηρεσιες.
δες στο φυλης 80,84 πανω,πιπινου 65  που εχει πολλες κριτικες ως μαρια  απο το καλοκαιρι πισω,

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

δες στο φυλης 80,84 πανω,πιπινου 65  που εχει πολλες κριτικες ως μαρια  απο το καλοκαιρι πισω,

Συμπληρωνω :

Η Αλεξανδρα ειναι ενα πολυ δυνατο milf. Καλες υπηρεσιες, υπομονετικη, τιμαει τα λεφτα που παιρνει.
Δυνατο χαρτι το στοματικο της. Δουλευει και σαν Milva στο Βουλιαγμενης 83 - Φραντζη 47 και παλιοτερα στο Αγιου Μελετιου 37.
Ειναι ομως υποδυεστερη σε εμφανιση απο τις αλλες δυο κοπελες που προανεφερες, για τις οποιες συμφωνω απολυτα με τα σχολια τυ συναγωνιστη kokolongos

Εγω θα ελεγα :

Μαντονα - Αντζυ - Αλεξανδρα

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Συμπληρωνω :

Η Αλεξανδρα ειναι ενα πολυ δυνατο milf. Καλες υπηρεσιες, υπομονετικη, τιμαει τα λεφτα που παιρνει.
Δυνατο χαρτι το στοματικο της. Δουλευει και σαν Milva στο Βουλιαγμενης 83 - Φραντζη 47 και παλιοτερα στο Αγιου Μελετιου 37.

Η οποια μου ειχε δηλωσει μια φορα...μεινε ορθιος να δεις τι πιπα ειμαι γω!
πολυ καλη ηταν το συμπερασμα...

undoit

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

δες στο φυλης 80,84 πανω,πιπινου 65  που εχει πολλες κριτικες ως μαρια  απο το καλοκαιρι πισω,

Αναφέρεσαι και σε extra υπηρεσίες ή γενικότερα στο βασικό της πρόγραμμα ;

Για Άντζυ-πρώην Μαρία εννοώ.

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Αν και εδώ και καιρό θέλω να πάω στη Μαντόνα το ότι δεν έχω την υπομονή να περιμένω 1 ώρα για να ρίξω ένα π@@τσο καθώς και ότι το απόγευμα περνάει η μισή Αθήνα από το αμαρτωλό βουνό (μην έχουμε και καμιά ατυχή συνάντηση) ,με απέτρεψαν απο το να πάω για ακόμα μια φορά. Έτσι κατευθύνθηκα προς Γκάζι. Ήμουνα ένα βήμα από το να μπω στην Άντζη αλλά σκέφτηκα ότι αν τελικά δε μου αρέσει εμφανισιακά και φύγω θα σφαχτώ με καμιά από τις απαράδεκτες υπηρεσίες που έχουν συνήθως τα μαγαζιά στην οδό Κασσάνδρας και θε ξενερώσω. Οπότε ανηφόρισα τη Σπύρου Πάτση με προορισμό την Αλεξάνδρα. Έξω από το Σπύρου Πάτση 40 σαν να άκουσα την φωνή της Λίντας να με καλεί στην σίγουρη λύση της. Δεν μπήκα γιατί ήξερα ότι θα μείνω εκεί. Έφτασα στο Σερβιών 26 και το πρώτο πράγμα που έχω να πω ως πολύ θετικό είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι με διαφορά το πιο διακριτικό μαγαζί των Αθηνών πράγμα που για πολλούς παίζει καθοριστικό ρόλο για το αν θα πάνε σε ένα μαγαζί. Το μαγαζί βέβαια μέσα δεν πληροί τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένα καλό Studio. Η υπηρεσία ήταν Ευγενέστατη. Στα της κοπέλας. Αν και δεν είμαι fan των πιασιμάτων η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και sexy. Ένα Μilf που γουστάρεις να πας μαζί του. Πέρασα λοιπόν στο δωμάτιο χωρίς να το πολυσκεφτώ. Η Αλεξάνδρα ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο. Έκανε ένα αισθησιακό μασάζ με λαδάκι πρώτα και μετά πέρασμα όλου του σώματος με τη γλώσσα. Η πίπα της ήταν πολύ καλή με πιπίλισμα στα @@ και περιποίηση της γύρω  περιοχής. Στο sex ήταν εξίσου καλή με αρκετές εναλλαγές στάσεων χωρίς να διαμαρτυρηθεί σε τίποτα. Γενικά πέρασα πολύ καλά ,η κοπέλα ήταν περιποιητική και ομιλητική ,σε έκανε να νιώθεις πολύ άνετα και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Κασσανδρας 3 πανω δεν δουλευει η ελενα της φωτογραφιας αλλα μια ξανθια πληθωρικη ελενα,κριμα γιατι ηθελα αυτη τη μελαγχροινη να τη πηδηξω
Παλι μαλακια με το προγραμμα

men

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η ρωξανη που δουλευει στο κασσανδρας μηπως ειναι η ειρηνη μια μελεχρινη μουνα που δουλευε κεφαλληνιας πριν δυο χρονια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom