Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Αλλαγη:
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Σαντρα
Η Βαλεντίνα πότε θα επιστρέψει;
Αλλαγη:
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Σαντρα
Η Βαλεντίνα πότε θα επιστρέψει;
Δεν ξερω ακομαΗ Βαλεντίνα πότε θα επιστρέψει;
Μαλλον καλοκαιρακι, αλλα θα παει καρφι Σεριφο, δεν θα κατσει...
Καλημερα
Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :
10 - 5 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11 - 8 :[size=20pt] Πενυ[/size]
[move] Σημερα 21/01 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Φλορινα - www.kassandras3-pano.com/gabriela]Γαβριελα[/url] - www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/katia]Κατια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Λιλη - Μαριανα - Μελινα
Κασσανδρας 4(πανω): Αλεξανδρα - www.kassandras4.com/antzy]Αντζη[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικο
Αυτο κι΄αν ειναι ειδηση.........
Γεια σας συναθλητές.Αν και ξέρω οτι τα γούστα του καθενός είναι υποκειμενικά θέλω τη προσωπική σας άποψη για το ποιά κοπέλα να επισκεφτώ σήμερα την απογευματινή βάρδια.Έχω στο μυαλό μου μια εκ των Μαντόνα ,Αλεξάνδρα (απο Σερβίων 26) ή Άντζη που δεν έχω δοκιμάσει καμία τους.Δώστε καμια συμβουλή ,για να μι ρίξω κλήρο...
εκατσε τελικα η μεταγγραφη.
η μαντονα ειναι πολυ καλη.αλλα αντε να την πετυχεις.
για την αλεξανδρα δεν ξερω
η αντζη ειναι για εμενα πολυ ψηλα σε υπηρεσιες.
δες στο φυλης 80,84 πανω,πιπινου 65 που εχει πολλες κριτικες ως μαρια απο το καλοκαιρι πισω,
Συμπληρωνω :
Η Αλεξανδρα ειναι ενα πολυ δυνατο milf. Καλες υπηρεσιες, υπομονετικη, τιμαει τα λεφτα που παιρνει.
Δυνατο χαρτι το στοματικο της. Δουλευει και σαν Milva στο Βουλιαγμενης 83 - Φραντζη 47 και παλιοτερα στο Αγιου Μελετιου 37.
εκατσε τελικα η μεταγγραφη.
η μαντονα ειναι πολυ καλη.αλλα αντε να την πετυχεις.
για την αλεξανδρα δεν ξερω
η αντζη ειναι για εμενα πολυ ψηλα σε υπηρεσιες.
δες στο φυλης 80,84 πανω,πιπινου 65 που εχει πολλες κριτικες ως μαρια απο το καλοκαιρι πισω,