- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
μπορει κ να μας χωριζε μια πορτα φιλε
ρε Κινέζε!
μπορει κ να μας χωριζε μια πορτα φιλε
Καταλαβες αντι να κατσω ο μαλακας και να πιασω την δεξια πορτα οπως βλεπεις μπαινοντας μιας και γαμουσες εσυ στην αριστερη προτιμησα τον Κιτρινο για γειτονα και την Αλεξανδρα !!!μπορει κ να μας χωριζε μια πορτα φιλε
Δεν παιζει να μην ημασταν στο ιδιο σαλονι!!Παω και διπλα στο Κ4Γ κατω οπου μου λεει η τσατσα ειναι η Ντιανα την ξερεις και λεω μου φαινετε !!!
Βγαινει μετα απο 10 δευτερα παλι απο την κουζινα η τσατσα και μου ξαναλεει αφου την ξερεις δεν βγαινει να σαλοναρη η κυρια !!
Λεω θα εχει κονομηση η κυρια και δεν θελει αλλους πελατες μαλλον !!!
Τι να πω ρε Παιχτες δεν εχω λογια !!!
Σου λενε μετα επαγγελματιες !!!
Να συμπληρωσω Αρχιδια Επαγγελματιες !!!
Ναι οτι θελει και ενα εξτρα 20αρικο για να τα παρει !!!Υ.Γ Εκτος απο το οτι τα παιρνει στο στομα εχει ακουστει κατι αλλο καλο για την Νταιανα και δεν το ξερουμε?
Εχει πλακα να θελει και συν 20 για να σαλοναρει!Ναι οτι θελει και ενα εξτρα 20αρικο για να τα παρει !!!
Ή μηπως η Βουλγαρα απο τα ΤιρραναΑλλα μου ετυχε η Αλβανιδα απο το Βελιγραδι !!!
Δεν παιζει να μην ημασταν στο ιδιο σαλονι!!
Βγηκε ο αντιπαθητικος ρωσσικος νανος-τσατσα λεγοντας...Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!Υ.Γ Εκτος απο το οτι τα παιρνει στο στομα εχει ακουστει κατι αλλο καλο για την Νταιανα και δεν το ξερουμε?
Παντως Σερβα που θελει να ειναι δεν ειναι !!!Ή μηπως η Βουλγαρα απο τα Τιρρανα
Την Νταιανα την εχω συναντησει δυο φορες και ηταν πολυ καλή (στο απλο πρόγραμαμ κιολας)H μια πολυ προσφατα κιλας, πριν 4-5 μερες.Δεν παιζει να μην ημασταν στο ιδιο σαλονι!!
Βγηκε ο αντιπαθητικος ρωσσικος νανος-τσατσα λεγοντας...Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!
Υ.Γ Εκτος απο το οτι τα παιρνει στο στομα εχει ακουστει κατι αλλο καλο για την Νταιανα και δεν το ξερουμε?
Αλλαγη:[move] Σημερα 27/12 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Ραμονα - Μελεκ
Κασσανδρας 4Β(κατω): Γαβριελα - Βικτωρια - Βικτωρια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - Ιρενα - Ραμονα
Κασσανδρας 4(πανω): Αλεξανδρα - Αλεξανδρα - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μιρελα - Ιρενα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Κατια - www.vrilissou60.com/sandra]Σαντρα[/url]
Θησεως 40(κατω): Λουση - www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - Σιμονα
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url]
Η Εβιτα ειναι η Αφροδιτη?Κωνσταντινουπόλεως 94 ΕΥΑ
πιπινου107 ...... ΚΛΕΙΣΤΟ
Λέλας Καραγιάννη 35 Πρωί ΣΟΝΙΑ.... βράδυ ΣΑΝΤΡΑ
Πιπίνου 118 Πρωί ΕΥΑ.... βράδυ ΕΒΙΤΑ
Αριστομένους 72 πρωί ΕΒΙΤΑ .... βράδυ ΕΥΑ (94)