CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μα δεν ειχα κοιμηθει ακομα........Κρίμα, χάσατε κ.CHEYENNE!
Η σωστή απάντηση είναι "Ναι και είχα ονείρωξη"
Μετα επεσα για υπνο.
Μα δεν ειχα κοιμηθει ακομα........Κρίμα, χάσατε κ.CHEYENNE!
Η σωστή απάντηση είναι "Ναι και είχα ονείρωξη"
το σκ μαλλον θα ειναι εκει απο οτι μου ειπε η σαρα προσφατα
αλλα...
να πας γερμανια ρε
Σε κανένα στούντιο κοιμόσουν...Μα δεν ειχα κοιμηθει ακομα........
Μετα επεσα για υπνο.
Στα Τριγγέτα 3, Συγγρού 144 και όλα τα συναφή της "αλυσίδας"... όχι όμως σαν Ζίνα αλλά σαν Νάνσυ! ;)που μπορει να βρει κανεις την Ζινα απο γοργονες τωρα που εφυγε απο κει???????
Πάντως πληροφοριακά σου λέω ότι δεν εχει καλές κριτικές όσον αφορά τη συμμετοχή!που μπορει να βρει κανεις την Ζινα απο γοργονες τωρα που εφυγε απο κει???????
Σε αυτήν την αλυσίδα υπάρχει μία Ζωρα η οποία εμφανισιακά μου φαίνεται αρκετα δυνατή!Ξέρεις κάτι συναγωνιστή η κάποιος άλλος τι παίζει με τις αποδόσεις της;Στα Τριγγέτα 3, Συγγρού 144 και όλα τα συναφή της "αλυσίδας"... όχι όμως σαν Ζίνα αλλά σαν Νάνσυ! ;)
Nαι το ξερω αλλα μονο λογω εμφανισης κ μονο θελω να τη δοκιμασω αλλα δεν την πετυχενω πουθεναΠάντως πληροφοριακά σου λέω ότι δεν εχει καλές κριτικές όσον αφορά τη συμμετοχή!
Σε αυτήν την αλυσίδα υπάρχει μία Ζωρα η οποία εμφανισιακά μου φαίνεται αρκετα δυνατή!Ξέρεις κάτι συναγωνιστή η κάποιος άλλος τι παίζει με τις αποδόσεις της;
Φίλε μου εδώ θα μπαίνεις αν θες να τη βρεις,σημερα μάλλον δεν είναι πουθενά!Nαι το ξερω αλλα μονο λογω εμφανισης κ μονο θελω να τη δοκιμασω αλλα δεν την πετυχενω πουθενα
οκ ;) ;)Φίλε μου εδώ θα μπαίνεις αν θες να τη βρεις,σημερα μάλλον δεν είναι πουθενά!
Θα στο στείλω με pm γιατί δεν το βγάζει!
Τhanks,παίχτη!Αρα μια δοκιμή την αξίζει!
Επειδή είναι άλλο site για αυτό!φαντασου οτι παλι δεν βγηκε δεν ξερω γιατι
Πάτα στο google στα αγγλικά ελληνίδες κυρίες!Επειδή είναι άλλο site για αυτό!
Πάτα στο google ******* και θα σου βγάλει το site!Mπες μέσα και θα τη βρεις στις κυρίες ως Νάνσυ!
ε δε παίζεστε!