stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Δεν το αναφέρει???Θα ειναι σημερα η Πενυ στο Βριλησου 36??
Δεν το αναφέρει???Θα ειναι σημερα η Πενυ στο Βριλησου 36??
Ακυρον τελικα.(Τα περι Ουαλα)Εννοειτε!
Αλλα θα αργησει. Προς το παρον απεχω..
Το βλεπω να με προλαβαινει αυριο ο Cheyenne ή κάποιο άλλο μέλος ισως...!
Με βαση τα προγραμματα (μεχρι και Κυριακη) ΟΧΙ.Θα ειναι σημερα η Πενυ στο Βριλησου 36??
Καλα βρε σχινο, να σε μαλωσω θελω!! Περασα απο Καρολαιν να δω την θεομουνα και τρομαξα απο τα τατοο. Την εκανα για την πορτα σε ΔΤ. Τι της βρησκεις τελοσπαντων???
ΚΑι εγω αυτο ειδα CHEYENNE και ρωτησα γιατι μερικες φορες αλλα γραφει το προγραμμα καιαλλη κοπελα ειναι. Ευχαριστω ;)Με βαση τα προγραμματα (μεχρι και Κυριακη) ΟΧΙ.
Τι να πω ρε Λουκ γούστα είν' αυτά..! Για μένα είναι η πιο όμορφη γυναίκα που 'χω πάρει σε μπουρδέλο-στούντιο-σιτυτουρ..! Νομίζω οι φωτο μιλούν μόνες τους..!
Ο Σεικσπηρ είναι γνωστό ότι ήταν πουτανιάρης, αλλά να γράφει σονέτα για πουτάνες είναι κατι τελείως διαφορετικό.
Έλεος πια με αυτήν την Πένυ!!!
Ακυρον τελικα.(Τα περι Ουαλα)
Πηρα τις πληροφοριες μου.
Καμια σχεση με Αφρικη. Κανονικη λευκή ειναι.
Μολις γινει και οπτικη αυτοψια θα συνεχισω με περισσότερες πληροφοριες.
Μην τα λες τοσο απότομα βρε συ!Με βαση τα προγραμματα (μεχρι και Κυριακη) ΟΧΙ.
Μαζι με Ηρωων Πολυτεχνειου 37 κ Ισμηνης 2!Τριγγετο αλυσιδα ποια λεμε ρε παιδια ?
Συγγρού 144 και Τριγγέτα 3 ? Εχει και αλλο ?
Οπως τα ειπε ο PIATSAS.Τριγγετο αλυσιδα ποια λεμε ρε παιδια ?
Προς
CHEYENNE / lex80 / Speed
κυριως η ερωτηση
Αυτη εδω η ροσα
Ειναι η Αντριανα της βιλας @ Σαλονικη ?
αυτη θα ειναι ...Αφου δεν σταθηκα τυχερος με την Τζεσυ, ειπα να προσπαθησω και με την Αντριανα που μεχρι χθες ονομαζοταν Ροζα
ναι ειναι η ιδιαΑυτη εδω η ροσα
Φιλε μου οντως οπως ειπε και ο Cheyenne το βιλλα Θεσσαλονίκης είναι παράρτημα. Ουτε εγω το ήξερα!Τριγγετο αλυσιδα ποια λεμε ρε παιδια ?
Προς
CHEYENNE / lex80 / Speed
κυριως η ερωτηση
Αυτη εδω η ροσα
εγω ηξερα οτι ηταν και Αθηνα ... τεςπα πουτανα και αληθεια ειναι αρκετα μακρυαμου ειχε πει πως εχει δουλευψει μονο στην Θεσσαλονίκη