You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
.
Η βόλτα ήταν σύντομη διότι πήγα για Μαντόνα αλλα δεν μας έκατσε σήμερα!
Ρε παιδια εσεις εκει στον ομιλο κασσανδρας ενημερωστε οτι για ακομα μια φορα το προγραμμα αλλαξε, μην τρεχουμε αδικα!
Αυτά!
σιγά μήν μας ενημερώσει.....τέλος πάντων είχα και εγώ μιά τσάρκα στο βουνό αρχικά και μετά στου βοτανικού τα στέκια όπου και κατέληξα στην πένυ την αλβανή αλλά για τελευταία φορά...
-βριλησσού 60 η ιρένα μετά τις 00.00.Κυρά λίτσα κάνε καμμιά ενημερωσούλα και σύ,τζάμπα είναι.Πήγαμε στο φούντο τόσος κόσμος για την μαντόνα και βρήκαμε την ιρένα!!!!
-βριλησσού 46 ήταν μιά μελαχροινή με σγουρό μαλλί πολυ αδυνατη που δεν μου έκανε κλικ..
-βριλησσού 42 ήταν μιά ξανθιά μουνάρα η νάνσυ η οποία όμως μου φανηκε ψυχρη και δεν μπηκα στον πειρασμό.(αλήθεια τί λέει μέσα αυτή και αν ναι που αλλού μπορούμε να την βρούμε?)
-βριλησσού 36 αφού δεν ήταν η πένυ δεν πήγα.
-βριλησσού 57 ενα πολύ ωραίο μουνάκι η σύλβια ξανθό καυλι πολύ ευχάριστο και καυλερό μεσα.Τελευταία στιγμή συγκρατήθηκα για να μή περάσω....
-βριλησσού 55 μιά ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί και ένα μεγάλο τατού στην ωμοπλάτη που συνεχίζει προς στερνο,ψιλοέκφυλη,ψηλή ωραίο σώμα δε συγκράτησα όνομα.Φάνηκε ψυχρή και την καναμε για του βοτανικού τα στέκια.....
-κασσάνδρας 4 κάτω η εύα εντυπωσιακή ώς προς το κορμί,τραβέ ώς προς τη φάτσα...ολοι ξερουμε οτι δε λέει μέσα οποτε ακυρο!!!!
-κασσανδρας 4 πάνω η μικαέλα το κοντοπουτανο το οποιο και δεν προκειται να ξαναπαρω γιατί ειναι μέγιστη ξενέρα μέσα...
-κασσανδρας 6 η τρελλονικολ με την εμφανιση της οποιας απογοητεύτηκα καθώς έχει πάρει κιλά στον κώλο και η φατσα της εχει χαλασει πολυ...
-κασσάνδρας 3 κάτω η σάντρα..είναι ένας από τους τύπους γυναικών που γουστάρω αλλα΄κατά τα αλλα ψιλοξενέρα,οπότε δεν πήρα παγωτό...
οπότε η μόνη επιλογή που μου είχε απομείνει για ένα PSE ήταν αυτή η ξεκωλιάρα η πένυ στο Κ80.Εκεί τελικά κατέληξα και πέρασα ναι μέν πολύ καλά κάνοντας ένα πολύ σκληρό γαμήσι διαρκείας με την ξεκωλιάρα,αλλά δε θα την ξανατιμήσω γιατί κατάλαβα τελικα ότι δε λέει και πολύ εμφανισιακα...πολύ φτιαγμένη είναι και καπου ξενερωσα μετά σκεφτόμενος την εικόνα της....Αυτά...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ψόφιο μπακαλιάρο;
γάμα τα χήλ!έχουν έρθει πολλά τέτοια φρούτα στα αδιαφήμιστα κυρίως στούντιο της αθήνας....
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
παθος ειδα και εσυ την πατησες χτες με τα προγραμματα στο 60...γάμα τα χήλ!έχουν έρθει πολλά τέτοια φρούτα στα αδιαφήμιστα κυρίως στούντιο της αθήνας....
δουλευε εχτες δευτερα η πενυ;οπότε η μόνη επιλογή που μου είχε απομείνει για ένα PSE ήταν αυτή η ξεκωλιάρα η πένυ στο Κ80.Εκεί τελικά κατέληξα και πέρασα ναι μέν πολύ καλά κάνοντας ένα πολύ σκληρό γαμήσι διαρκείας με την ξεκωλιάρα,αλλά δε θα την ξανατιμήσω γιατί κατάλαβα τελικα ότι δε λέει και πολύ εμφανισιακα...πολύ φτιαγμένη είναι και καπου ξενερωσα μετά σκεφτόμενος την εικόνα της....Αυτά...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δουλευε εχτες δευτερα η πενυ;
όου γιέα....
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
αϊ ντιντεντ νοου δατ!όου γιέα....
ειχα μείνει στο οτι τις δευτέρες ειχε ρεπό η νεαρά!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
α τελικα αυτή η σύλβια στο βριλ57 είναι η γνωστή σιλβή που όλοι έχουν κάτι καλό να πούν..Και το κορίτσι εμφανισιακά μιά χαρά είναι...και πρόσχαρο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εμενα ρωτας?
Επισκέπτης
ψόφιο μπακαλιάρο;
με κουρδιζετε στρακια???
H Mαριαννα δινει κωλο ξερει κανεις?
Μολις ειδα τις φωτο και επαθα με τον πατο της!!!
Και που να τον δείς live στο περπάτημα ... να δεις !
Επίσης για αυτούς που έχουν πεθυμησει το cult σκουπάκι, φαίνεται σε μια φωτογραφία της Μαριάννας !
Επισκέπτης
ε ναι..Επίσης για αυτούς που έχουν πεθυμησει το cult σκουπάκι, φαίνεται σε μια φωτογραφία της Μαριάννας !
κοβει η
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω την "συναντησα" (Ζλατα) την περασμενη Κυριακη.την ειδα ξημερωματα παιχτη..
γερασε ή τα ποτα ηταν πετρελαιο???
Και εμενα μου φανηκε καπως σπασμενη. Ομως στο δωματιο ηταν ιδιεταιρα ...........ανανεωμενη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω τουλαχιστον οχι.με αλεξια εχει παει κανεις;
Την πρωτοειδα σε τσαρκα την περασμενη Κυριακη.
Ομορφη κοπελα, αλλα δεν μου εκανε το απαραιτητο "κλικ" για να περασω στα ενδοτερα.......
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Εγω τουλαχιστον οχι.
Την πρωτοειδα σε τσαρκα την περασμενη Κυριακη.
Ομορφη κοπελα, αλλα δεν μου εκανε το απαραιτητο "κλικ" για να περασω στα ενδοτερα.......
ας αναμενουμε κριτικες λοιπον...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ο Pleasure ειναι κατηγορηματικα αρνητικος.......ας αναμενουμε κριτικες λοιπον...
απλα διεκπεραιωτικη..συνδιασμος ικεα-βαραγκη..
Επισκέπτης
δεν εχει περασει μια ημερα..με αλεξια εχει παει κανεις;
διαβασε & λιγο παιχτη..
Υ.Γ αγαπουληδες μην ξεχασετε να πειτε κανα καλο λογο για το επιπλα της αλυσιδας..
Επισκέπτης
& ο τρεζουρας..Ο Pleasure ειναι κατηγορηματικα αρνητικος.......
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις