Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ευχαριστω εγγονε του Πεοπα, το περιμενα οτι καποιος απο τη δυναστεια των Γαμενοφι θα το ειχε στα κιταπια του...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ο Μουνοσιρις να σ εχει καλα...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για να μην πάνε άδικα τα λεφτουδάκια σας!!!!!
Κάρμεν από Αριστοτέλους 6.....
Περιγραφή προσώπου και σώματος ακριβέστατη από τον Ινδιάνο!!!!
Στο Κ4 επάνω έδινε ρέστα, σέρβις επιπέδου Τσου-Λου σε συνδιασμό με εμφάνιση.....ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :rockon: :rockon:
Είχα χάσει τον προσανατόλισμό μου με δαύτη.....άγρια ένστικτα!!!!! :s&m_2: :rockon: :rockon:
Δεν ξέρω τι έγινε και έφυγε από εκεί...ή μάλλον υποπτεύομαι!!!!! :sunglasses:
Στο Α6.....ξεπέτα από τις χειρότερες, δυστυχώς!!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Στα 10 λεπτά με 100μπαλό θέλει να έχεις τελειώσει.....
Βέβαια με τέτοια κίνηση και εμφάνιση έχει συνηθίσει να τους "τελειώνει" στα 5!!!!! :grin: :grin:
Γλωσσόφιλα που ήταν από τα δυνατότερα χαρτιά της, δεν τα δίνει για να μην καθυστερείς.... :tickedoff:
Ακάποτο στοματικό.....ΤΕΛΟΣ και αυτό!!!!! :tickedoff:
Τι έμεινε?.....τα αρχίδια μας και για αυτό...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κουκλάρα μου!!!!!

Υ.Γ. Αυτοί που την είχαν πάρει στο Κ4 και ήταν καλά παιδιά....κουλουράκι τους κερνάει!!!! ;) :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω παντως εφαγα κουλουρι στο Κ4 και δεν μου εμεινε αποθημενο οποτε τωρα ας πανε οι αλλοι !!
Και ολα τα υπολοιπα του μενου !!! :pipa1: :tits: :fuck1: :-* :-*

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για μια Λαρίσα που δουλεύει τώρα στο Τριγετα  εχουμε καμια κριτική;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για μια Λαρίσα που δουλεύει τώρα στο Τριγετα  εχουμε καμια κριτική;
Σύμφωνα με κάποιες κριτικές που έχει (δούλευε και σε άλλα studio παλαιότερα) είναι καλή για μια φορά!  ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Στο Κ4 επάνω έδινε ρέστα, σέρβις επιπέδου Τσου-Λου σε συνδιασμό με εμφάνιση.....ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :rockon: :rockon:
Είχα χάσει τον προσανατόλισμό μου με δαύτη.....άγρια ένστικτα!!!!! :s&m_2: :rockon: :rockon:
Βέβαια με τέτοια κίνηση και εμφάνιση έχει συνηθίσει να τους "τελειώνει" στα 5!!!!! :grin: :grin:
Γλωσσόφιλα που ήταν από τα δυνατότερα χαρτιά της, δεν τα δίνει για να μην καθυστερείς.... :tickedoff:

Υ.Γ. Αυτοί που την είχαν πάρει στο Κ4 και ήταν καλά παιδιά....κουλουράκι τους κερνάει!!!! ;) :grin: :grin:
Εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Δύο φορές έχω πάει μαζί της μέχρι στιγμής... Στο Αριστοτέλους 6 και στο Κροκεών 6... Είναι αναμφισβήτητα κουκλάρα (από τις πλέον όμορφες παρουσίες του χώρου αυτή τη στιγμή)... Δυστυχώς δεν την πρόλαβα στα Κασσάνδρας για να έχω μέτρο σύγκρισης... αλλά παράπονο δεν έχω...!
432.gif
432.gif
432.gif
  ;) ;) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
χθές βράδυ κατα τις 12 τα μεσάνυχτα 7(!) άτομα περιμεναν την Ουγγαρεζα βυζαρου Νικη να βγει στο σαλόνι στο Βουρβαχη19... :think:
και τα 2 δωματια κατελειμενα...
ρε κατι μυστηρια!
κοιτα να δεις που η Νικη εχει κανει πελατολόγιο! :tits2:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
καμια έκπληξη προσφέρει μακράν τις καλύτερες υπηρεσίες στην πιάτσα ειδικά σε βυζοάρρωστους! και την προηγούμενη Τριτη περιμενα πάνω απο μιση ώρα για να την πάρω, λογικο οταν δεν έχει προβλημα να κάτσει με κάθε πελάτη ακομα και μισάωρο! απο τις εξαιρέσεις που αξίζουν να τιμηθούν!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στο Γοργόνες και στο Κάμα Σούτρα έχει μια Ιζαμπέλλα πολωνέζα. Είναι αυτή η παλιά που γράφουν διάφοροι συναγωνιστές κατά καιρούς ?  :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στο Δροσοπούλου 97 πέρασε κανείς τολμηρός να μας πει τί παίζει το απόγευμα ?  :rolleyes:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
χθές βράδυ κατα τις 12 τα μεσάνυχτα 7(!) άτομα περιμεναν την Ουγγαρεζα βυζαρου Νικη να βγει στο σαλόνι στο Βουρβαχη19... :think:
και τα 2 δωματια κατελειμενα...
ρε κατι μυστηρια!
κοιτα να δεις που η Νικη εχει κανει πελατολόγιο! :tits2:
Ημουν και εγώ...την είδα στις φοτο...και μου κανε ενα κλικ.Οταν την ειδα απο κοντα...είχε πολυ πεσμένο βυζί,σαν γριας..και ειχε κοιλιτσα..σε στυλ βαρελακι.με χάλασε και έφυγα.Πηγα στο Οασις στην θησέως οπου ήταν η Νταιάνα.Στο σαιτ έγραφε 1,75 και αυτή ζήτημα να ήταν 1,65....μετριο σώμα ,μετριο βυζί και επειδη βαριομουν να ψάχνω άλλο μπηκα.Το μονο καλο ήταν οτι φιλαγε υπέροχα παντου αλλα αυτη και ηθελε να την φιλήσεις..μαλλον να την δαγκώσεις.Το μόνο που τις άρεσε.Την δάγκωσα επειδη έιχα πιει 4-5 ουισκια και είχαν φυγει οι αναστολες..οταν την δάγκωνες στο λαιμό και πλατη φτιαχνόταν.Για ξεμέθυστους δεν την συνιστω!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ημουν και εγώ...την είδα στις φοτο...και μου κανε ενα κλικ.Οταν την ειδα απο κοντα...είχε πολυ πεσμένο βυζί,σαν γριας..και ειχε κοιλιτσα..σε στυλ βαρελακι.με χάλασε και έφυγα.Πηγα στο Οασις στην θησέως οπου ήταν η Νταιάνα.Στο σαιτ έγραφε 1,75 και αυτή ζήτημα να ήταν 1,65....μετριο σώμα ,μετριο βυζί και επειδη βαριομουν να ψάχνω άλλο μπηκα.Το μονο καλο ήταν οτι φιλαγε υπέροχα παντου αλλα αυτη και ηθελε να την φιλήσεις..μαλλον να την δαγκώσεις.Το μόνο που τις άρεσε.Την δάγκωσα επειδη έιχα πιει 4-5 ουισκια και είχαν φυγει οι αναστολες..οταν την δάγκωνες στο λαιμό και πλατη φτιαχνόταν.Για ξεμέθυστους δεν την συνιστω!!
τα ήθελε ο κώλος σου....
ήσουνα Βούρβαχη και πήγες Θησέως....
δεν πήγαινες μια βόλτα μέχρι Φρατζή που ήταν δίπλα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Η Καρμεν ουτε στα Κασσανδρας εκανε ελευθερο στοματικο.
Κουλουρακι ναι, με 100.

Τωρα στο Κροκεων που την "συνατησα", οπως και στο Αριστοτελους που την ειδα σε τσαρκα ουτε το πρωκτικο ειναι στα προγτραμματα της.

Συμφωνω οτι η εμπειρια μου στα κασσανδρας, ηταν σαφως ανωτερη απο αυτη στο κροκεων, αλλα σε καμια περιπτωση δεν περασα ασχημα και εκει. Πληρης ανεση χρονου με προγραμα των 50 και πλυ κουβεντουλα πριν και μετα.
Ισως την πετυχες σε ασχημη μερα, ή αντιθετα εγω να την πετυχα σε πολυ καλή.....
Αναμφισβιτητα ομως ειναι κουκλάρα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom