mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Ευχαριστω εγγονε του Πεοπα, το περιμενα οτι καποιος απο τη δυναστεια των Γαμενοφι θα το ειχε στα κιταπια του...
Αλίμονο... μπρίκια κολλάμε Φερδινάνδε ?Ευχαριστω εγγονε του Πεοπα, το περιμενα οτι καποιος απο τη δυναστεια των Γαμενοφι θα το ειχε στα κιταπια του...
Σύμφωνα με κάποιες κριτικές που έχει (δούλευε και σε άλλα studio παλαιότερα) είναι καλή για μια φορά! ;)Για μια Λαρίσα που δουλεύει τώρα στο Τριγετα εχουμε καμια κριτική;
Εγώ έχω τις καλύτερες εντυπώσεις! Δύο φορές έχω πάει μαζί της μέχρι στιγμής... Στο Αριστοτέλους 6 και στο Κροκεών 6... Είναι αναμφισβήτητα κουκλάρα (από τις πλέον όμορφες παρουσίες του χώρου αυτή τη στιγμή)... Δυστυχώς δεν την πρόλαβα στα Κασσάνδρας για να έχω μέτρο σύγκρισης... αλλά παράπονο δεν έχω...!Για να μην πάνε άδικα τα λεφτουδάκια σας!!!!!
Κάρμεν από Αριστοτέλους 6.....
Περιγραφή προσώπου και σώματος ακριβέστατη από τον Ινδιάνο!!!!
Στο Κ4 επάνω έδινε ρέστα, σέρβις επιπέδου Τσου-Λου σε συνδιασμό με εμφάνιση.....ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Είχα χάσει τον προσανατόλισμό μου με δαύτη.....άγρια ένστικτα!!!!!
Δεν ξέρω τι έγινε και έφυγε από εκεί...ή μάλλον υποπτεύομαι!!!!!
Στο Α6.....ξεπέτα από τις χειρότερες, δυστυχώς!!!!!
Στα 10 λεπτά με 100μπαλό θέλει να έχεις τελειώσει.....
Βέβαια με τέτοια κίνηση και εμφάνιση έχει συνηθίσει να τους "τελειώνει" στα 5!!!!!
Γλωσσόφιλα που ήταν από τα δυνατότερα χαρτιά της, δεν τα δίνει για να μην καθυστερείς....
Ακάποτο στοματικό.....ΤΕΛΟΣ και αυτό!!!!!
Τι έμεινε?.....τα αρχίδια μας και για αυτό...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κουκλάρα μου!!!!!
Υ.Γ. Αυτοί που την είχαν πάρει στο Κ4 και ήταν καλά παιδιά....κουλουράκι τους κερνάει!!!! ;)
Αλλαγη:[move] Σημερα 22/07 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Εβελινα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/natali]Ναταλι[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Ντιανα - Τζουλια - www.kassandras4.com/monika]Μονικα[/url]
Κασσανδρας 6: Χριστινα - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - ? - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url]
Πολυ χλωμο εως και απιθανο!!!!!Στο Γοργόνες και στο Κάμα Σούτρα έχει μια Ιζαμπέλλα πολωνέζα. Είναι αυτή η παλιά που γράφουν διάφοροι συναγωνιστές κατά καιρούς ?
Ποιός ο λόγος όμως να τονίζει το "πολωνέζα" ?Πολυ χλωμο εως και απιθανο!!!!!
Ελα μου ντε?Ποιός ο λόγος όμως να τονίζει το "πολωνέζα" ?
Ημουν και εγώ...την είδα στις φοτο...και μου κανε ενα κλικ.Οταν την ειδα απο κοντα...είχε πολυ πεσμένο βυζί,σαν γριας..και ειχε κοιλιτσα..σε στυλ βαρελακι.με χάλασε και έφυγα.Πηγα στο Οασις στην θησέως οπου ήταν η Νταιάνα.Στο σαιτ έγραφε 1,75 και αυτή ζήτημα να ήταν 1,65....μετριο σώμα ,μετριο βυζί και επειδη βαριομουν να ψάχνω άλλο μπηκα.Το μονο καλο ήταν οτι φιλαγε υπέροχα παντου αλλα αυτη και ηθελε να την φιλήσεις..μαλλον να την δαγκώσεις.Το μόνο που τις άρεσε.Την δάγκωσα επειδη έιχα πιει 4-5 ουισκια και είχαν φυγει οι αναστολες..οταν την δάγκωνες στο λαιμό και πλατη φτιαχνόταν.Για ξεμέθυστους δεν την συνιστω!!χθές βράδυ κατα τις 12 τα μεσάνυχτα 7(!) άτομα περιμεναν την Ουγγαρεζα βυζαρου Νικη να βγει στο σαλόνι στο Βουρβαχη19...
και τα 2 δωματια κατελειμενα...
ρε κατι μυστηρια!
κοιτα να δεις που η Νικη εχει κανει πελατολόγιο!
τα ήθελε ο κώλος σου....Ημουν και εγώ...την είδα στις φοτο...και μου κανε ενα κλικ.Οταν την ειδα απο κοντα...είχε πολυ πεσμένο βυζί,σαν γριας..και ειχε κοιλιτσα..σε στυλ βαρελακι.με χάλασε και έφυγα.Πηγα στο Οασις στην θησέως οπου ήταν η Νταιάνα.Στο σαιτ έγραφε 1,75 και αυτή ζήτημα να ήταν 1,65....μετριο σώμα ,μετριο βυζί και επειδη βαριομουν να ψάχνω άλλο μπηκα.Το μονο καλο ήταν οτι φιλαγε υπέροχα παντου αλλα αυτη και ηθελε να την φιλήσεις..μαλλον να την δαγκώσεις.Το μόνο που τις άρεσε.Την δάγκωσα επειδη έιχα πιει 4-5 ουισκια και είχαν φυγει οι αναστολες..οταν την δάγκωνες στο λαιμό και πλατη φτιαχνόταν.Για ξεμέθυστους δεν την συνιστω!!
Η Καρμεν ουτε στα Κασσανδρας εκανε ελευθερο στοματικο.Για να μην πάνε άδικα τα λεφτουδάκια σας!!!!!
Κάρμεν από Αριστοτέλους 6.....
Περιγραφή προσώπου και σώματος ακριβέστατη από τον Ινδιάνο!!!!
Στο Κ4 επάνω έδινε ρέστα, σέρβις επιπέδου Τσου-Λου σε συνδιασμό με εμφάνιση.....ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Είχα χάσει τον προσανατόλισμό μου με δαύτη.....άγρια ένστικτα!!!!!
Δεν ξέρω τι έγινε και έφυγε από εκεί...ή μάλλον υποπτεύομαι!!!!!
Στο Α6.....ξεπέτα από τις χειρότερες, δυστυχώς!!!!!
Στα 10 λεπτά με 100μπαλό θέλει να έχεις τελειώσει.....
Βέβαια με τέτοια κίνηση και εμφάνιση έχει συνηθίσει να τους "τελειώνει" στα 5!!!!!
Γλωσσόφιλα που ήταν από τα δυνατότερα χαρτιά της, δεν τα δίνει για να μην καθυστερείς....
Ακάποτο στοματικό.....ΤΕΛΟΣ και αυτό!!!!!
Τι έμεινε?.....τα αρχίδια μας και για αυτό...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κουκλάρα μου!!!!!
Υ.Γ. Αυτοί που την είχαν πάρει στο Κ4 και ήταν καλά παιδιά....κουλουράκι τους κερνάει!!!! ;)