CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μετα την Αλεξία παλι με βαζεις σε σκεψεις.........Τα παντα ολα!!!Φωτια ειναι!!!
Μετα την Αλεξία παλι με βαζεις σε σκεψεις.........Τα παντα ολα!!!Φωτια ειναι!!!
Ακομα να πας?Μετα την Αλεξία παλι με βαζεις σε σκεψεις.........
Πηρα και στο Παιωνιου αλλα δεν θυμαμαι ποιες ειχε!!!ενα ντουζακι και εφυγες παιδαρε !!! α, μη ξεχασεις να πιεις και ενα καουτονικ
λαυρα λεγεται η μελαχροινη στο κεφαλληνιας. λορη ειναι η αλλη η πολυ ψηλη ,μαλλον στο θησεως79 πρεπει να παιζει τελευταια η στο παιωνιου
παιωνιου ειναι συνηθως χριστινα και λολιτα τελευταια.η λολιτα δεν εχει δοκιμαστει ακομη...και δεν ειναι και ασχημο τεμαχιο εδω που τα λεμε;)Πηρα και στο Παιωνιου αλλα δεν θυμαμαι ποιες ειχε!!!
Ειχα νευρα και αφου δεν ακουσα για Αγνη δεν εδωσα σημασια!!!
Το θεμα ειναι ο ;)τι η υπηρεσια στο Κεφ/νιας μου ειπε οτι μαλλον απο Τεταρτη θα γυρισει οποτε ισως να μη φυγει ακομα τελικα!!
Υ.Γ. Περασα και απο Λελας αλλα μιας και δεν βρηκα να παρκαρω πηρα τηλ και ειναι μια Λαουρα!!!
Κατι τετοιο μου περασε και εμενα απο το μυαλο και απ'οτι βλεπω μαλλον θα κατσει λιγο ακομα!!!η αγνη απο κει που το εξυνε συνηθως..εχει αρκετη δουλεια τις τελευταιες μερες. ε ρε δυναμη που εχει το σαιτ!!!!!!! μολις παιξει ενα ονοματακι...ουρες χεχεχε ;)
Μην μου πειται πως η Αγνη στο Αχαρνων 106, εχει το βασικο απο 30 ευρω, οπως συνιθιζεται στο εν λόγω ιδρυμα?Μας την εκανε σημερα η [size=15pt]Αγνη![/size]!!Δεν αισθανοταν καλα σημερα!!! :-
Τωρα στο Κεφ/νιας ειναι μονη της η Λορι....Λαουρα κατι τετοιο δεν θυμαμαι!!!
Περασα να τσεκαρω και απο το [size=15pt]Αχαρνων 106[/size] μπας και την πετυχω αλλα αρχιδια!!!Μια μετριοτητα μελαχρινη Εμμανουελα ηταν!!!
Μην μου πειται πως η Αγνη στο Αχαρνων 106, εχει το βασικο απο 30 ευρω, οπως συνιθιζεται στο εν λόγω ιδρυμα?
Τα κορίτσια θα λείψουνε για 15 ημέρες.Πάνε να μαυρίσουνε τις κορμάρες τους.Θα σαλτάρει τελείως ο κυρ-βασίλης,πάλι μύγες θα βαράει.Δεν με θελει σημερα λεω, δεν το 'βαλα κατω ομως και παω σφαιρα στο Καρεα για Τζινα!!!
Μπαινω σαλονι και μενω μαλακας!!!Ουτε Τζινα ουτε Σαρα!!!
Ναι ετσι μου ειπε και εμενα....σε καμια 10αρια μερες!!!!Τα κορίτσια θα λείψουνε για 15 ημέρες.Πάνε να μαυρίσουνε τις κορμάρες τους.Θα σαλτάρει τελείως ο κυρ-βασίλης,πάλι μύγες θα βαράει.
μη νομιζεις οτι χαριζουνε χρονο. χτυπανε πορτες ευκολα εκει ;)Μην μου πειται πως η Αγνη στο Αχαρνων 106, εχει το βασικο απο 30 ευρω, οπως συνιθιζεται στο εν λόγω ιδρυμα?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω περασει ποτε στα "ενδοτερα" σε αυτο το ιδρυμα.μη νομιζεις οτι χαριζουνε χρονο. χτυπανε πορτες ευκολα εκει ;)
Γιατι οπως λεει και πιο πανω ο Πειραιας εκει στα 12 λεπτα Ντουκ Ντουκ !!!
Οποτε τα κουνελια στο Αχαρνων και οι Παππουδες στο αλλο !!
στις καβατζες τα παππουλιαΟποτε τα κουνελια στο Αχαρνων και οι Παππουδες στο αλλο !!