black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.926
- Πόντοι
- 19.505
έστω!Καμιά Γιαπωνέζα από το Καζαχστάν θα ήτανε.
έστω!Καμιά Γιαπωνέζα από το Καζαχστάν θα ήτανε.
Ναι αυτή ήταν!H απο Ukraina !!!
τωρα την φωτο γιατι την βαζεις?Σημερα το πρωι..
Ηρωων Πολυτεχνειου 37
Τρεισυ..κοντο ζουμπουρλουδικο μελαχρινο με ξυπνια φατσα!Φημες λενε οτι δεν της αρεσει να καθεται στο δωματιο πανω απο 5 λεπτα οποτε ΜΑΚΡΙΑ!!
Συγγρου 144
Λαουρα..ο δροσερος ευτραφης υπηρετης μου παρουσιασε μια ευτραφεστατη ψηλη γυφτοπουλα με φατσα κατω του μετριου!Για κανα Μεταξι και αμα
Η μαυρισμενη Τριγγετοαλυσιδα συνεχιζει να ψαχνει για κοροιδα!!
Υ.Γ Φερτε Μουνια επιπεδου Ντοριν κ Ναντιας με το σερβις της 2ης αλλιως κλειστε τα τα μπουρδελα σας!!
Γεγονος ειναι οτι η Σουζανα εχει επιστρεψει.
Κανει καποιες βαρδιες στο Φ104. Το εχει επιβεβαιωσει και η Αντζελα, οτι προκειται για την γνωστη Τσεχα milf.
Λογικα θα πρεπει να ειναι η ιδια, δεν παιρνω ορκο ομως.
Σημερα το πρωι..
Ηρωων Πολυτεχνειου 37
Τρεισυ..κοντο ζουμπουρλουδικο μελαχρινο με ξυπνια φατσα!Φημες λενε οτι δεν της αρεσει να καθεται στο δωματιο πανω απο 5 λεπτα οποτε ΜΑΚΡΙΑ!!
Συγγρου 144
Λαουρα..ο δροσερος ευτραφης υπηρετης μου παρουσιασε μια ευτραφεστατη ψηλη γυφτοπουλα με φατσα κατω του μετριου!Για κανα Μεταξι και αμα
Η μαυρισμενη Τριγγετοαλυσιδα συνεχιζει να ψαχνει για κοροιδα!!
Υ.Γ Φερτε Μουνια επιπεδου Ντοριν κ Ναντιας με το σερβις της 2ης αλλιως κλειστε τα τα μπουρδελα σας!!
Και περιφέρεια?Μια με βυζάρες 7άρια ?
Άνετα έκανε για τοπ-μόντελΚαι περιφέρεια?
......πρόσωπο?
Συμπτωση ειναι που την στησανε διπλα στο κομοδινο?Υ.Γ Φερτε Μουνια επιπεδου Ντοριν κ Ναντιας με το σερβις της 2ης αλλιως κλειστε τα τα μπουρδελα σας!!
Εσυ θα λες την αλλη απο το Αριστοτελους 6!!!Φοβερο μουνι και αυτο!!!Άνετα έκανε για τοπ-μόντελ
Τελικα μαλακιες πρεπει να μου ειπε η τσατσα!!!!Δεν εχει εμφανιστει καμια Γιαπωνεζα!!!Γουάααααατ?????????
Την είδες με τα ίδια σου τα όμματα;
καλα εσυ οταν παιρνεις βγαινει και η φωτογραφια σου
Mε Mail καθε πρωι Κουταλε !!!
Σε λιγο θα μου στελνουν οι τσατσαδες απο μονες τους sms τα προγραμματα μολις ανοιγουν τα μαγαζια!!!
Mε Mail καθε πρωι Κουταλε !!!
Eχει επιστρεψει!Νομίζω δεν ειναι ιδιες. Συμφωνα με τις φωτ που ανεβαζεο το Φ104.
Αλλη ηταν η Σουζ μιλφ της Βουλιαγμενης.
Να εχει επιστρεψει άραγε;
Χρειάζεται αυτοψία