Βραδυνη βολτα με εκλεκτους συναγωνιστες!!!!!!!!!!!
Πιπινου 118: Αφροδιτη!!!
Επεστρεψε μαυρισμενη και λυσσασμενη!!!
Κατεθεσα, γι'αυτο αλλωστε ξεκινησε και απο εκει η τσαρκα........η κοπελα ειναι αλλου!!!
Πιπινου 107: Δεν το προλαβαμε ανοιχτο, δεν θυμαμαι τι ωρα ηταν να κλεισει!!!Εμεις περασαμε στις 22.30!!!
Αριστομενους 72: Αλεξια απο Λελας!!!
Παιωνιου 10: Λορι Ελενα και Χριστινα!!!Ελενα η γνωστη μελαχρινη με το καρε, Χριστινα καστανη με κοτσο τα μαλλια και σοφιτηκε γυαλι!!!Ο κωλος της μεγαλος αλλα ππροστυχος!!!Λορι κατω του μετριου!!!Γενικα παρατραγουδα και οι τρεις για να λεμε την αληθεια τωρα............νομιζα οτι μπηκα στο Θησεως 40!!!
Κεφαληνιας 75: Αγνη και Λαουρα!!!Για την Αγνη δεν χρειαζεται να πω κατι απο εμφανιση και σερβις,για τα γουστα μου ειναι πολυ ψηλα!!!
Η Λαουρα μελαχρινη ψηλη και αχαρη!!!Το μονο που την σωζει ειναι το χαμογελο που εχει στο σαλονι της!!!
Αγ.Μελετιου 37: Βικυ!!!Εδω η υπηρεσια, ωφειλω να πω, μας τονισε εξαρχης οτι το προγραμμα ξεκιναει με 30!!!Το ιδιο και η κοπελα που βγηκε χαρουμενη στο σαλονι!!!Δεν ηταν του γουστου μου.....ουτε που θυμαμαι να την περιγραψω!!!
Δροσοπουλου 95:
Εμμανουελα!!!!!!!!!!!!!!!
παλι πηρα τηλ πριν περασουμε για να αποφυγω την καταστροφη μου!!!
Βριλησσου 57: Κλαουντια!!!Πρωτη φορα την βλεπω!!!!Πολυ καλη και ομορφη πιτσιρικα καστανοξανθη με πολλα tatoo, το ενα πανω στο δεξι της στηθος και σκουλαρηκι στο φρυδι!!!
Δεν ξερω για τη γλωσσα............
Βριλησσου 55: Ελλη!!!Βλεποντας χτες την Ρομινα :-*, την ιδια μερα που κατεθεσε και ο συναγωνιστης ioannis_ver με τα 0 ποστ και τις 0 κριτικες που για καποιο λογο την βρηκε κοντη και ασχημη
(επεσα κατω μολις τα διαβασα), δεν εχω να πω και κατι το σημαντικο για αυτην!!!Βαρια κοπελα με βαρυ περπατημα!!!Μηδεν θυληκοτητα με προσωπο ισα που τη σωζει!!!Ο συναγωνιστης στο δωματιο παντως το χαιροτανε απ'οτι ακουγαμε τουλαχιστον στο βαθος του σαλονιου!!!
Βριλησσου 36: Αμαντα!!!
Βριλησσου 46: Κιμ!!!
Αν δεν ειχα καταθεσει προηγουμενως ακομα εκει θα ημουνα!!!