CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μπα χαραμι θα παει το 100αρικοKολητέ δεν στελνουμε τόν spidako εκεί ???????
Μπα χαραμι θα παει το 100αρικοKολητέ δεν στελνουμε τόν spidako εκεί ???????
Δεν εχω παει και η αληθεια ειναι οτι 2-3 συναγωνιστες μου εχουν πει τα καλυτερα...........Αν δεν εχεις παει Αννα Μαρια (Φραντζη 47) θα ελεγα για εκει. (δινει και κουλουρι με 100 αυτη την περιοδο)
Δεν εχω παει με Ελενα...........
Απαραδεκτον για ενα scouter του δικου σου μεγεθους.........Δεν εχω παει και η αληθεια ειναι οτι 2-3 συναγωνιστες μου εχουν πει τα καλυτερα...........
Γι'αυτο ρωτησα!!!Τους φοβαμαι εγω κατι μουναρους!!! :-μουναρος γα οσους γουσταρουν μοντελε κορμια.
παρα πολυ καλο προσωπο.
κανει καλο τσιμπουκι χωρις καραμελωμα ομως.
στο γαμησι καλη κατ'εμε αλλα δεν με τρελανε.δεν εκανε την διαφορα.
μουναρος γα οσους γουσταρουν μοντελε κορμια.
παρα πολυ καλο προσωπο.
κανει καλο τσιμπουκι χωρις καραμελωμα ομως.
στο γαμησι καλη κατ'εμε αλλα δεν με τρελανε.δεν εκανε την διαφορα.
Απαραδεκτον για ενα scouter του δικου σου μεγεθους.........
Εστω και στο απλο προγραμμα ειναι απο τις κορυφαιες.........
Τι εννοεις?έτσι ακριβώς,δεν κάνει την διαφορά με την καμμία....την διαφορά την έκανε η μαρίνα του καρέα...πρόστυχη και μουνάρα σε όλα της...και με τρέλλαινε τό ότι ήταν και κάρια στα λεφτά...
Τι εννοεις?
Μ'εκανες κουρελι!!!
Το καταλαβα αυτο γλυκατζη μου!!!ότι ηταν πουτάνα γνήσια ρε κουτάλα!!!!!!!
Το καταλαβα αυτο γλυκατζη μου!!!
Σε αναβε ομως αυτο ε?
Το καταλαβα αυτο γλυκατζη μου!!!
Σε αναβε ομως αυτο ε?
Το ξερω!!!σέ πειρσζη ό δασκαλος, μήν τό σκέφτεσαι !!!!!
Οταν ερθει η ωρα εχω 2-3 να σου προτεινω!!!Δυστυχώς είναι μια ανυπόφορη ράτσα ανθρώπων θηλυκού φύλου, που τελευταίως συναντάμε όλο και περισσότερο γύρω μας.
Μια ράτσα που θα έπρεπε να εκλείψει από τον περίγυρό μας να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Να τις μαζέψουν σε ένα κλουβί και να πάνε να τις αμολήσουν στην Αφρική με τα άγρια θηρία άσε δηλαδή που ούτε αυτά θα τις αντέξουν.............
Οταν ερθει η ωρα εχω 2-3 να σου προτεινω!!!
έχει έρθει εδώ και 2,5 χρόνια σίγουρα
Οταν ερθει η ωρα εχω 2-3 να σου προτεινω!!!
παντως μου αρεσει που τα εβαλες και με αλφαβητικη σειρα!Παιζουν τωρα:
Ακουω προτασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ψηνομαι για Ελενα Κεφ/νιας 75,αξιζει?
Είναι όρισμένες που φέρονται τόσο άφύσικα τόσο μαλακισμένα, τόσο προσβλητικα και άπαξιωτικά στους άντρες που ακόμα κι οι μεγαλύτεροι ψυχολόγοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μη μπορώντας να δώσουν πειστική εξήγηση για το πώς πρέπει κάποιος να τις άντιμετωπίσει..........Οταν ερθει η ωρα εχω 2-3 να σου προτεινω!!!
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι όρισμένες που φέρονται τόσο άφύσικα τόσο μαλακισμένα, τόσο προσβλητικα και άπαξιωτικά στους άντρες που ακόμα κι οι μεγαλύτεροι ψυχολόγοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μη μπορώντας να δώσουν πειστική εξήγηση για το πώς πρέπει κάποιος να τις άντιμετωπίσει..........
υ,γ Βλέπε biker