nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
τι λες ρε μαστορα??? Τι εχω ξεψαχνισει καλα..πως?
μια που το εφερε η κουβεντα ομως και επειδη πολλοι το συζητουν...η Βικη απο Κασσανδρας ειναι εγχειρισμενη! ;)
τι λες ρε μαστορα??? Τι εχω ξεψαχνισει καλα..πως?
μια που το εφερε η κουβεντα ομως και επειδη πολλοι το συζητουν...η Βικη απο Κασσανδρας ειναι εγχειρισμενη! ;)
κοιτα παιχτη, αυτη ειναι η αληθεια...οποτε μαλλον ψαχτο καλυτερα ;)τι λες ρε μαστορα??? Τι εχω ξεψαχνισει καλα..πως?
Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε!Είστε τζιμάνια και σας ευχαριστώ.Η madame butterfly ήταν εκεί και ακολουθεί κριτική.Στο μονο studio που θα βρεις αυτη την εβδομαδα την Νατασσα με την πεταλουδα ειναι το Βριλησσου 60, Σαββατο πρωινη βάρδια.
Χαιρομαστε που σε βοηθησαμε....Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε!Είστε τζιμάνια και σας ευχαριστώ.Η madame butterfly ήταν εκεί και ακολουθεί κριτική.
Προσωπικά να δεις πόσο και πως χαίρομαι!Χαιρομαστε που σε βοηθησαμε....
Το εχεις καταλαβει οτι ζουμε σε περιεργες εποχες?????????????Τι κουλο ειναι αυτο ρε παιδια;;;;;
τους επαιξε κανενα παιχνιδι και την ψαχνουνε;
οχι παιδια η κατασταση ειναι σοβαρη. εγω νομιζα οτι ηταν απλα παρεξηγηση και για αυτο το εβαλα εδω. τωρα σε λιγο θα μαθετε λεπτομεριες!Άλλο και πάλι τούτο...
Ανακοίνωση μεγαφώνων:"Η μικρή Λόλα να έρθει στην είσοδο,την αναζητούν οι γονείς της"
Μούγγα στην στρούγγα!!!
οχι παιδια η κατασταση ειναι σοβαρη. εγω νομιζα οτι ηταν απλα παρεξηγηση και για αυτο το εβαλα εδω. τωρα σε λιγο θα μαθετε λεπτομεριες!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η κατάσταση είναι σοβαρή παιδιά! Η λιλιάνα έχει χαθεί απο τον αύγουστο και μέχρι τωρα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής! Απο πληροφορίες ξέρουμε ότι είναι στην θεσσαλονίκη. Την ψάχνει και η οικογένειά της. Όποιος γνωρίζει κάτι ας πάρει ένα τηλέφωνο 6976033938 στο στούντιο να ενημερώσει. Η κοπέλα είναι γύρω στο 1.60. Δούλευε στην φυλής αλλα και στο κασσάνδρας 3!!!
προφανως εγινε καποιο μπερδεμα. η φωτογραφια που βλεπετε ισχυει. απο οσο ξερω τουλαχιστον!Εν τω μεταξυ στη χθεσινη ανακοινωση ειχανε φωτογραφιες της Νελλυς της σλοβενας που δουλευει και φυλης και σημερα βαλανε φωτος αλλης κοπελας
Ειναι γιατι η Νελλη η Σλοβενα, περασε και αυτη ενα διαστημα απο τα Κασσανδρας με το ονομα Λιλυ.Εν τω μεταξυ στη χθεσινη ανακοινωση ειχανε φωτογραφιες της Νελλυς της σλοβενας που δουλευει και φυλης και σημερα βαλανε φωτος αλλης κοπελας
τις πηρανε αμπαριζα ολες τις λιλιες-λιλιανες δηλαδηΕιναι γιατι η Νελλη η Σλοβενα, περασε και αυτη ενα διαστημα απο τα Κασσανδρας με το ονομα Λιλυ.
Έχουν μπερδέψει φωτογραφίες με την άλλη κοπέλα!Εν τω μεταξυ στη χθεσινη ανακοινωση ειχανε φωτογραφιες της Νελλυς της σλοβενας που δουλευει και φυλης και σημερα βαλανε φωτος αλλης κοπελας