Τσαρκούλα με τον φίλο Pitsiriko1:
Λουκιανού 20:Γιούλια. Κοντό, μελαχρινό milf, με σιλικονατο στήθος. Μαύρο baby doll, μαύρες κάλτσες. Πεσμένη σχετικά από την τελείται φορά που την είχα ξαναδεί στα Θαρυππου 10 και Ιππόνακτος 14.Ο χώρος κάτω του μετρίου, περισσότερο θυμίζει μπουρδελο, παρά studio.
Σολομού 32 (πάνω): Μπιανκα Μέτριας εμφάνισης milf, αλλά ιδιαίτερα αποδοτική στα ενδοτέρα. Καστανοκόκκινα σγουρά μαλλιά. Πρέπει αν είναι το δεύτερο σπίτι της εδώ, μιας και όσες φορές έχω περάσει από εδώ σε τσάρκα, πάντα αυτήν βρίσκω, σε οποιαδήποτε βάρδια..
Σολομού 32 (κάτω):Σιντυ. Νεαρή, μελαχρινή με κοντά σχετικά μαλλιά. Ντυμένη με μαύρο σετ εσωρούχων. Μετριότητα σε γενικές γραμμές. Προσφέρει και πρωκτικό.
Βριλησσου 60 :Αμαντα. Γνωστή και μη εξαιρετέα. Ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου τουλάχιστον, ψηλή με ωραίο σώμα. Ντυμένη με ένα κοκκινομαυρο mignon set εσωρούχων, που άφηνε την φαντασία να οργιάσει. Μετα τις 23:00 η Αννα. Νεα παρουσια οπως χαρακτηριστικα μας ειπε η Αμάντα.
Βριλησσου 46: Κιμ. Εκτάκτως οπως ειπε χαρακτηριστικά η ευγενική υπηρεσία. Στο σαλονι ειμασταν μόνοι μας. Είχα αρκετό καιρό να την δω και τρόμαξα να την γνωρίσω. Ξανθιά, με μακριά πλέον μαλλιά, με λίγα κιλάκια παραπάνω συγκριτικά με την περασμένη φορά που την είδα, χωρίς βεβαία να μην παραμένει αδύνατη. Ντυμένη λαγουδακι, με μαύρη στολή και αρκετα μεγάλα τα ασπρόμαυρα αυτιά.
Βριλησσου 42 :Αλισα. Ακόμα μια γνωστή παρουσία. Αρκετά όμορφη, κοντούλα, Ξανθιά, ντυμένη στα κατάμαυρα με sexy κάλτσες λίγο πάνω από το γόνατο. Δεν φάνηκε όμως ιδιεταιρα ευδιάθετη μιάς και το πέρασμα της από το σαλόνι ήταν αρκετα σύντομο και χωρίς ιδιεταιρο νάζι, τολμώ να πω.
Βριλησσου 36 : Καρολίνα. Ξανθό milf με μακριά ίσια μαλλιά. Ωραία περιφέρεια διακοσμημένη με διακριτικό τατουάζ στον δεξί γλουτό. Μαύρο στριγκακι και βιολετί μπουστακι. Προσφέρει και ελεύθερο στοματικό για τους τολμηρούς.
Βριλησσου 55: Η γλυκιά Φριντα. Νεαρή, Ξανθιά, κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα και γλυκύτατο χαμόγελο. Έχει κερδίσει την συμπάθεια μου, μετά την πρόσφατη γνωριμία μας και την θεωρώ πολύ αξιόπιστη επιλογή.
Μετά τις 23:00 η Ρομίνα.