Επισκέπτης
Θὰ προετίμουν Ζλάτα ἀλλὰ ὁ λόγος ἀνήκει εἰς τοὺς εἰδικοὺς (Πουτανγαμών, CHEYENNE, PIATSAS, Pitsirikos1, heellover καὶ ἄλλοι)
Εγώ θα έπαιρνα Σουζάνα ... Και η Ζλάτα καλή είναι, αλλά η Σουζάνα είναι άλλη κλάσηΘὰ προετίμουν Ζλάτα ἀλλὰ ὁ λόγος ἀνήκει εἰς τοὺς εἰδικοὺς (Πουτανγαμών, CHEYENNE, PIATSAS, Pitsirikos1, heellover καὶ ἄλλοι)
βουλιαγμενησ στισ γοργονεσ μεχρι 23΄00Εγω αντιθετα προσανατολιζομουν για την Κατερινα στο studio Paradise, μετα τις 23:00 αλλα η προταση του αρχοντα Πουτανγαμων, με εβαλε σε σκεψεις.....
Ειναι ευκολο να με πληροφορησετε που και εαν, μπορω να βρω σημερα την Σουζαννα ?
να παω σουζανα δηλαδη.θα φαω καλα;Εγώ θα έπαιρνα Σουζάνα ... Και η Ζλάτα καλή είναι, αλλά η Σουζάνα είναι άλλη κλάση
Ευχαριστω....βουλιαγμενησ στισ γοργονεσ μεχρι 23΄00
Γνωστες και μη εξαιρετες και οι δυο κοπελες.Σημερα πηγα πρωτη φορα σε στουντιο στη κυψελη με τον ξαδερφο μου.Περασα παρα πολυ ωραια.τελικα μεγαλη διαφορα το μπουρδελο και το στουντιο.Αλλα δεν ειναι για καθε μερα.Προσπαθησα με τον ξαδερφο μου να βαλουμε και κριτικη, αυτος ειναι πιο παλιος αλλα εδω στο ιντερνετ καφε κολαει λιγο και δεν ξερουμε αν το καναμε σωστα.Σημερα το πρωι στο στουντιο αγιου μελετιου 37 ειχε την Αντζελικα ή Αντζελινα που πηδηξα εγω και στο στουντιο δροσοπουλου 95 ειχε την Μαρλεν ή μαριλενα που δεν μου αρεσε ομως.
α ενταξει τοτε.αλλα επειδη κολαει δεν ξερουμε αν εγινε σωστα.θα κανω παλι αυτα που λες.Παντως εχει πλακα το ιντερνετ και ειναι διασκεδαστικο να γραφουμε τις περιπετειες μας.Γνωστες και μη εξαιρετες και οι δυο κοπελες.
Για να βαλεις κριτικη, θα πρεπει να βρεις το αναλογο studio κανοντας "κλικ" στην λεξη studio στην κεντρικη μπαρα του site.
bourdela.tv Μπουρδέλα Studio Στριπτιζάδικα Citytours Ξενοδοχεία Forum Ιστορίες Chat Αρθρα Ειδήσεις Sex-Shop Live Sex
Μετα υπαρχει η φραση "προσθεσατε νεα κριτικη"
Κανοντας κλικ και συμπληρωνοντας ολα τα πεδια που απαιτουνται, και αφου συμπληρωσεις και τον κωδικο, η κριτιξη θα παει στους διαχειριστες του site και αφου την ελενξουν θα δημοσιευτει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
να παω σουζανα δηλαδη.θα φαω καλα;
Δουλεύει στα στούντιο Αριστομένους 72 , Λέλας ή Κωνσταντινουπόλεως 94. Πάρε τηλ.Γνωρίζει κανεις που εργαζεται η εικονιζόμενη Ναταλία??
Αληθινά νομίζω. Με μικρή ρόγα:o
Αληθινά ή νίτσα;
θα ηθελα να το διαπιστωσω, γι αυτο και ρωταω:o
Αληθινά ή νίτσα;
Δουλεύει στα στούντιο Αριστομένους 72 , Λέλας ή Κωνσταντινουπόλεως 94. Πάρε τηλ.
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή , αν το θέλει... Πάντως δεν δυσανασχετεί και είναι φιλική και kinky.Αληθινά νομίζω. Με μικρή ρόγα
Καλό βόλι. Ρίξε και μια για μένατιτανοτεραστιος
θενξ
Επιβεβαιωνω 100%Δουλεύει στα στούντιο Αριστομένους 72 , Λέλας ή Κωνσταντινουπόλεως 94. Πάρε τηλ.
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή , αν το θέλει... Πάντως δεν δυσανασχετεί και είναι φιλική και kinky.
τιτανοτεραστιος
θενξ