Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θὰ προετίμουν Ζλάτα ἀλλὰ ὁ λόγος ἀνήκει εἰς τοὺς εἰδικοὺς (Πουτανγαμών, CHEYENNE, PIATSAS, Pitsirikos1, heellover καὶ ἄλλοι)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Θὰ προετίμουν Ζλάτα ἀλλὰ ὁ λόγος ἀνήκει εἰς τοὺς εἰδικοὺς (Πουτανγαμών, CHEYENNE, PIATSAS, Pitsirikos1, heellover καὶ ἄλλοι)
Εγώ θα έπαιρνα Σουζάνα ... Και η Ζλάτα καλή είναι, αλλά η Σουζάνα είναι άλλη κλάση

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω αντιθετα προσανατολιζομουν για την Κατερινα στο studio Paradise, μετα τις 23:00 αλλα η προταση του αρχοντα Πουτανγαμων, με εβαλε σε σκεψεις.....

Ειναι ευκολο να με πληροφορησετε που και εαν, μπορω να βρω σημερα την Σουζαννα ?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Εγω αντιθετα προσανατολιζομουν για την Κατερινα στο studio Paradise, μετα τις 23:00 αλλα η προταση του αρχοντα Πουτανγαμων, με εβαλε σε σκεψεις.....

Ειναι ευκολο να με πληροφορησετε που και εαν, μπορω να βρω σημερα την Σουζαννα ?
βουλιαγμενησ στισ γοργονεσ μεχρι 23΄00

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Σημερα πηγα πρωτη φορα σε στουντιο στη κυψελη με τον ξαδερφο μου.Περασα παρα πολυ ωραια.τελικα μεγαλη διαφορα το μπουρδελο και το στουντιο.Αλλα δεν ειναι για καθε μερα.Προσπαθησα με τον ξαδερφο μου να βαλουμε και κριτικη, αυτος ειναι πιο παλιος αλλα εδω στο ιντερνετ καφε κολαει λιγο και δεν ξερουμε αν το καναμε σωστα.Σημερα το πρωι στο στουντιο αγιου μελετιου 37 ειχε την Αντζελικα ή Αντζελινα που πηδηξα εγω και στο στουντιο δροσοπουλου 95 ειχε την Μαρλεν ή μαριλενα που δεν μου αρεσε ομως.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σημερα πηγα πρωτη φορα σε στουντιο στη κυψελη με τον ξαδερφο μου.Περασα παρα πολυ ωραια.τελικα μεγαλη διαφορα το μπουρδελο και το στουντιο.Αλλα δεν ειναι για καθε μερα.Προσπαθησα με τον ξαδερφο μου να βαλουμε και κριτικη, αυτος ειναι πιο παλιος αλλα εδω στο ιντερνετ καφε κολαει λιγο και δεν ξερουμε αν το καναμε σωστα.Σημερα το πρωι στο στουντιο αγιου μελετιου 37 ειχε την Αντζελικα ή Αντζελινα που πηδηξα εγω και στο στουντιο δροσοπουλου 95 ειχε την Μαρλεν ή μαριλενα που δεν μου αρεσε ομως.
Γνωστες και μη εξαιρετες και οι δυο κοπελες.

Για να βαλεις κριτικη, θα πρεπει να βρεις το αναλογο studio κανοντας  "κλικ" στην λεξη studio στην κεντρικη μπαρα του site.

bourdela.tv Μπουρδέλα Studio Στριπτιζάδικα Citytours Ξενοδοχεία Forum Ιστορίες Chat  Αρθρα Ειδήσεις Sex-Shop Live Sex

Μετα υπαρχει η φραση "προσθεσατε νεα κριτικη"

Κανοντας κλικ και συμπληρωνοντας ολα τα πεδια που απαιτουνται, και αφου συμπληρωσεις και τον κωδικο, η κριτιξη θα παει στους διαχειριστες του site και αφου την ελενξουν θα δημοσιευτει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Γνωστες και μη εξαιρετες και οι δυο κοπελες.

Για να βαλεις κριτικη, θα πρεπει να βρεις το αναλογο studio κανοντας  "κλικ" στην λεξη studio στην κεντρικη μπαρα του site.

bourdela.tv Μπουρδέλα Studio Στριπτιζάδικα Citytours Ξενοδοχεία Forum Ιστορίες Chat  Αρθρα Ειδήσεις Sex-Shop Live Sex

Μετα υπαρχει η φραση "προσθεσατε νεα κριτικη"

Κανοντας κλικ και συμπληρωνοντας ολα τα πεδια που απαιτουνται, και αφου συμπληρωσεις και τον κωδικο, η κριτιξη θα παει στους διαχειριστες του site και αφου την ελενξουν θα δημοσιευτει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
α ενταξει τοτε.αλλα επειδη κολαει δεν ξερουμε αν εγινε σωστα.θα κανω παλι αυτα που λες.Παντως εχει πλακα το ιντερνετ και ειναι διασκεδαστικο να γραφουμε τις περιπετειες μας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
να παω σουζανα δηλαδη.θα φαω καλα;

είναι απο τα μιλφ που ΔΕΝ πρεπει να χάσεις.
κορυφάια για εμένα.
αν βαθμολογουσα σαν value for money και υπηρεσίες θα έβαζα (τις εχω πάρει και τις 3)
σε Σουζάνα 9 (χανει το 10 γιατί δεν δινει κώλο)
σε Ζλάτα 7 (πολύ καλή αλλά τυπικη επαγγελματικη συμπεριφορά)
σε Κατερινα (Αγ.Μελετιου 37) 8 γιατι δινει και κωλο.

σαν εμφάνιση η Κατερινα είναι καλύτερη, αλλά στα μιλφ η εμφάνιση ερχεται σε δευτερη μοιρα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιστροφη πριν λιγο απο την Κατερινα.

Και παλι τελεια, θα ακολουθησει κριτικη.

Την Σουζανα, που λεει ο αγαπητος Zero δεν την εχω "γνωρισει".

Αν συμφωνα με τα γραφομενα του ειναι καλυτερη απο την Κατερινα τοτε θα πρεπει να μιλαμε για εξαιρετικη περιπτωση......
Ποσο μαλον αφου την προτεινει και ο αρχοντας Πουτανγαμων.

Σιγουρα θα "εξετασω" την υποθεση.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Bουρ όλοι για την Σουζάνα  :rockon: :rockon: :rockon:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Γνωρίζει κανεις που εργαζεται η εικονιζόμενη Ναταλία?? :tits2: :cum: :tits:
Εθνικότητα:  Τσεχία
Ύψος: 1.72
Βάρος: 56
Μαλλιά: Ξανθά

Συνημμένα

• natalia.jpg
    natalia.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Τωρα Βριλησσου 57-Φριδα :-*-Κατερινα :-* :-* :-* Σαβατο Φριδα-Αφροδιτη-Ζλατα :-* :-* :-*

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Γνωρίζει κανεις που εργαζεται η εικονιζόμενη Ναταλία??
Δουλεύει στα στούντιο Αριστομένους 72 , Λέλας ή Κωνσταντινουπόλεως 94. Πάρε τηλ.
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή , αν το θέλει... Πάντως δεν δυσανασχετεί και είναι φιλική και kinky.
:o

Αληθινά ή νίτσα;
Αληθινά νομίζω. Με μικρή ρόγα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δουλεύει στα στούντιο Αριστομένους 72 , Λέλας ή Κωνσταντινουπόλεως 94. Πάρε τηλ.
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή , αν το θέλει... Πάντως δεν δυσανασχετεί και είναι φιλική και kinky.Αληθινά νομίζω. Με μικρή ρόγα

τιτανοτεραστιος
θενξ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή , αν το θέλει... Πάντως δεν δυσανασχετεί και είναι φιλική και kinky.
Επιβεβαιωνω 100%

Δυο φορες εχουμε βρεθει, την μια ηταν super την αλλη ψιλοβαριοτανε και δεν ητα τοσο καλη, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν περασα καλα.

Την Ναταλι την θεωρω must για ενα στουντιακια που "σεβεται τον ευατο του"....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom