kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Ωραίος! ΕυχαριστώΚατάλαβα στην κωλονου λες χυστη
Ωραίος! ΕυχαριστώΚατάλαβα στην κωλονου λες χυστη
Πηρα την Αλιονα στην Διδυμου 18 σημερα 1 Ιουνιου 2022. Εχει παρει 20 κιλα περιπου.αλλα εχει σφιχτο δερμα μπουτι κωλο.σιλικονατο στηθος για ισπανικο. Στη πιπα μαστορισσα.deepthroat τον εβαζε ολο μεσα και ηταν ακινητη για 5 δσυτερολεπτα.μου τον εκανε καδρονι.φτυσιματα.καραμελωμα στα αρχιδια μου τα εκανε μουλιαπα! Και πουτσοσκαμπιλα στην γλωσσα.εκατσε 15 λεπτα.στο δεκαλεπτο φωναξε η τσατσα. Δεν τελειωσα γιατι ειμαι μαζοχας και ορθολογικος καταναλωτης.απολαμβανω στο μεγιστο ποιοτητα=πιπα ποσοτητα= χρονος στην πουτανα και τιμη= το αντιτιμο για να απολαυσω την ιεροδουλη.θα παω το σαββατο χωρις να τον παιξω την πεμπτη την παρασκευη και το σαββατο.θα παω πρωτος απο τις 6 το απογευμαΑυστηρά για τους λάτρεις τον μιλφογκιλφ ?
Πρωινή βάρδια το μωρό;Πηρα την Αλιονα στην Διδυμου 18 σημερα 1 Ιουνιου 2022. Εχει παρει 20 κιλα περιπου.αλλα εχει σφιχτο δερμα μπουτι κωλο.σιλικονατο στηθος για ισπανικο. Στη πιπα μαστορισσα.deepthroat τον εβαζε ολο μεσα και ηταν ακινητη για 5 δσυτερολεπτα.μου τον εκανε καδρονι.φτυσιματα.καραμελωμα στα αρχιδια μου τα εκανε μουλιαπα! Και πουτσοσκαμπιλα στην γλωσσα.εκατσε 15 λεπτα.στο δεκαλεπτο φωναξε η τσατσα. Δεν τελειωσα γιατι ειμαι μαζοχας και ορθολογικος καταναλωτης.απολαμβανω στο μεγιστο ποιοτητα=πιπα ποσοτητα= χρονος στην πουτανα και τιμη= το αντιτιμο για να απολαυσω την ιεροδουλη.θα παω το σαββατο χωρις να τον παιξω την πεμπτη την παρασκευη και το σαββατο.θα παω πρωτος απο τις 6 το απογευμα
Και Ελλης3Και κολωνου, μεγαλεκου και εξηκίου θα πρόσθετα για μιλφογκιλφ.
Απ όλες ποια είναι η καλύτερη;Και Ελλης3
Κοίτα ρωξανη και ειρήνη δεν τις έχω πάρει ποτέ, καθώς δεν είναι του γούστου μου τα γκιλφ.Παντως άκουσα πως παίζει και μια με το ονομα Κρίστι. Πας τσεκάρεις και διαλέγειςΑπ όλες ποια είναι η καλύτερη;
Οκ μπρο...σε ποιο σπίτι;Κοίτα ρωξανη και ειρήνη δεν τις έχω πάρει ποτέ, καθώς δεν είναι του γούστου μου τα γκιλφ.Παντως άκουσα πως παίζει και μια με το ονομα Κρίστι. Πας τσεκάρεις και διαλέγεις
Ελλης3Οκ μπρο...σε ποιο σπίτι;
Να φανταστώ σε όλες τίς βάρδιεςΕλλης3
Ναι από τις 10 έως τις 11 το βράδυ Έχω καιρό να πάω δεν ξέρω αν άλλαξε το ωράριοΝα φανταστώ σε όλες τίς βάρδιες
Άγκυρας 12β(νομίζω)...το ντολμαδάκι αν και καλό,δεν το έχω δοκιμάσει...την άλλη (που κάνει και αυταρχικό) με τα 1000! Εμενεται δοκιμαστική από Ιωαννίνων....δεν ξέρω τι να πρωτοδοκιμασω εκεί μέσαΚανένας μιλφογκιλφακιας όλοι ψωφιοι ??
Δεν ξέρω γιατί το αποφεύγω το μέρος...νομίζω δεν μου αρέσει το locationτραβα πωλινα καλυμνου τυπε να σου αρμεξει την ψωλη σαν να μην υπαρχει αυριο... θα περασεις καλα ...εγγυηση..
Και ομως εκει ο οικος ειναι απο τους πιο προσεγμενους / καθαρους...νομιζεις οτι μπαινεις σε παλιο αρχοντικο.... συν το οτι τα δωματια εχουν μεγαλες οθονες με βιντεοτσοντες....Δεν ξέρω γιατί το αποφεύγω το μέρος...νομίζω δεν μου αρέσει το location
Το 48α είναι το πάνω (εκτός αν έχω χάσει της οδούς εντελώς και λέω αλλά Ντι άλλων)Και ομως εκει ο οικος ειναι απο τους πιο προσεγμενους / καθαρους...νομιζεις οτι μπαινεις σε παλιο αρχοντικο.... συν το οτι τα δωματια εχουν μεγαλες οθονες με βιντεοτσοντες....
Ναι οντως το 48α ειναι αυτο που ανεβαινεις τα σκαλια....Το 48α είναι το πάνω (εκτός αν έχω χάσει της οδούς εντελώς και λέω αλλά Ντι άλλων)
Έτσι λένε οι φήμες...προσωπικό δεν μου άρεσε καθόλουΠωλίνα από Καλύμνου αξίζει;
Είναι πολύ μεγάλη να φανταστώ;Έτσι λένε οι φήμες...προσωπικό δεν μου άρεσε καθόλου