1ον κανονικά με ασεπ μπηκα ο ασεπ είναι ανεξάρτητη αρχή τούβλο
Με 1 χρόνο ανεργία αν δήλωσες κανονικά την ΔΕΗ, σε πέρναγαν ΟΛΟΙ όσοι είχαν είτε 13 μήνες ανεργία, είτε 1 μήνα και 1 παιδί. Εκτός αν δήλωσες ΑΜΕΑ τα μόριά σου ΔΕΝ Φτάνουν, τα ξανάποαμε αυτά και έκανες μόκο.
όσο για το αυθαίρετο νομιμοποιήθηκε κανονικά πληρώθηκαν τα 2.000€ σε ποδεοδομία και αμοιβές μηχανικού και 500€ στην εφορία
Πριν ένα μήνα μας έλεγες ότι το επέκτεινες και θα δήλωνες ΨΕΥΔΩΣ ότι οι εργασίες έγιναν πριν από το 1985. Το αυθαίρετο παραμένει αυθαίρετο βλάκα.
2ον λιγότερο από πολλούς άλλους
Πες μου ας πούμε 5 κωλοτούμπες μεγαλύτερους από σένα
3ον πληρώνω στο ακέραιο όλους μου τους φόρους
Όχι βέβαια. Το φόρο για τα 200 € της μαμάς δεν το πλήρωσες, με το αυθαίρετο ΕΣΥ δήλωσες ότι έκανες λαμογιά και ΔΕΝ πλήρωσες εισφορές. Φοροφυγάς και εισφοροφυγάς με βούλα.
4ον αυτό που βγαίνει μου δίνεις κάποιος χρηματα και δεν το έχω αντιληφθεί?
Τα τελευταία χρόνια ζεις με επιδόματα, διακοπές κάνεις με επιδόματα και "εργάζεσαι" σε επιδοτούμενες θέσεις ΟΛΕΣ από τα λεφτά των εργαζομένων. Θέλεις και ανάλυση παράσιτο.....
5ον είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Που δεν έχει δουλέψει μια μέρα στον τομέα του και από τα ποστ του φαίνεται ότι κακώβς πήρε το απολυτήριο ΔΗηοτικού.
6ον δεν έχω ανάγκη να κάνω προπαγάνδα αλήθειες λέω
Αρχίδια αλήθειες λες. Αλήθειες έλεγες όταν έλεγες τον Τσίπρα προσότη, αλήθεις και τώρα; Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι εδώ πέρα πρακτικά δρας ΕΝΑΝΤΙΟΝ του συριζα.
7ον εγώ πάλι βλέπω χειρότερα τρόλς εδώ λέω αλήθειες αλλοι ντρέπονται μέχρι να πούν τι δουλειά κάνουν
Ονόμασέ μου 5.