Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πουτσες μπλε..με 2 εστιες δεν υφισταται ασυμμετρη απειλη..το 2007 ξεσπουσαν περιπου 90 πυρκαγιες το 24ωρο...
2 εστιες μπορει να βαλει ο οποιοδηποτε, ακομα και ενας απλος οικοπεδοφαγος...
Ας σταματησουν οι θεωριες περι μυστικων υπηρεσιων, τουλαχιστον για το ματι...
Καποιοι τις βαλανε παντως. Εαν και εφοσον τους βρουν, θα μαθουμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Εγω παντως σου λεω με καθε ειλικρινεια οτι δεν θα αποκτουσα ποτέ σπιτι μεσα σε δεντρα. Θα μπορουσα να εχω αποκτησει αλλά δεν προκειται.
γουστα ειναι αυτα...δεν καταλαβα?ολοι πρεπει να μενουμε παγκρατι η πολυγωνο? ξερετε ποσο χρημα φερνει στα ταμεια ολη η περιοχη της ανατολικης αττικης...ο κοσμος φταει δηλαδη που χτιζει? θα τρελαθουμε τελειως! Η ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Μακης Τριανταφυλοπουλος ο Ζουγκλας εκανε επιτοπιο ρεπορταζ και αναρωτιοταν, για ολο αυτο, δε θα παραιτηθει κανεις; Κανενας; Ανθρωποι που εζησαν τη τραγωδια και επεζησαν, μαρτυρουν οτι απο το απογευμα και για 4 ολοκληρες κρισιμες ωρες μεχρι που σκοτεινιασε, δεν ειδαν καμια αρχη να βοηθησει στην εκκενωση μηπως σωζοταν εστω και ενας παραπανω. Αλλος λεει οτι εφτασε μεχρι τη παραλια και δεν ειδε κανεναν, αλλοι βουτηξαν στη θαλασσα,. Αλλη γυναικα λεει οτι πανω στα στενα και στον πανικο, στη προσπαθεια να φυγουν απο τη περιοχη, ερχοντουσαν προς αυτους απο δυο αντιθετες κατευθυνσεις κοσμος και μπλοκαραν τα παντα. Μεχρι και τα πλοια της γραμμης απο τη Ραφηνα ξεφορτωναν τουριστες σαν να μη συμβαινει τιποτα! Με αποτελεσμα το χαος, κομφουζιο. Ο υπουργος Δημοσιας Ταξεως Τοσκας θετει τη παραιτηση του στη κριση του πρωθυπουργου και λεγεται οτι υπαρχει εντονη δυσαρεσκεια για Αστυνομια Πυροσβεστικη τις κρισιμες πρωτες ωρες. Η Περιφερειαρχης Αττικης λενε εφημεριδες οτι ζητησε να μην ειναι ξανα υποψηφια αλλα να τη στειλουν στην Ευρωβουλη γιατι βλεπει οτι δε το χει η κοπελα.  Αλλα για μερικους δε καταλαβαινουν, τι το καλυτερο ειχε ο Σγουρος για περιφερειαρχης; Και σε ολα αυτα μερικα κομματοσκυλα εδω απο χθες δε βρισκουν κανεναν λογο ασκησης κριτικης στη κυβερνηση. Αφου εγιναν  ολα καλα. Μας θυμωσαν κιολας που ψεξαμε τον ηγετη τον Τσιπρα. Ποιος ξερει σε τι 8μηνα ελπιζουν να διοριστουν στο Δημοσιο γιατι στον ιδιωτικο τομεα ειναι αχρηστοι και πεφτει απολυση μεσα στην εβδομαδα. Η μπορει να περιμενουν και τη 13η συνταξη το μπονους απο το "υπερπλεονασμα" του στιβαρου ηγετη για να χαρουν κι αυτοι λιγακι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο Μακης Τριανταφυλοπουλος ο Ζουγκλας εκανε επιτοπιο ρεπορταζ και αναρωτιοταν, για ολο αυτο, δε θα παραιτηθει κανεις; Κανενας; Ανθρωποι που εζησαν τη τραγωδια και επεζησαν, μαρτυρουν οτι απο το απογευμα και για 4 ολοκληρες κρισιμες ωρες μεχρι που σκοτεινιασε, δεν ειδαν καμια αρχη να βοηθησει στην εκκενωση μηπως σωζοταν εστω και ενας παραπανω. Αλλος λεει οτι εφτασε μεχρι τη παραλια και δεν ειδε κανεναν, αλλοι βουτηξαν στη θαλασσα,. Αλλη γυναικα λεει οτι πανω στα στενα και στον πανικο, στη προσπαθεια να φυγουν απο τη περιοχη, ερχοντουσαν προς αυτους απο δυο αντιθετες κατευθυνσεις κοσμος και μπλοκαραν τα παντα. Μεχρι και τα πλοια της γραμμης απο τη Ραφηνα ξεφορτωναν τουριστες σαν να μη συμβαινει τιποτα! Με αποτελεσμα το χαος, κομφουζιο. Ο υπουργος Δημοσιας Ταξεως Τοσκας θετει τη παραιτηση του στη κριση του πρωθυπουργου και λεγεται οτι υπαρχει εντονη δυσαρεσκεια για Αστυνομια Πυροσβεστικη τις κρισιμες πρωτες ωρες. Η Περιφερειαρχης Αττικης λενε εφημεριδες οτι ζητησε να μην ειναι ξανα υποψηφια αλλα να τη στειλουν στην Ευρωβουλη γιατι βλεπει οτι δε το χει η κοπελα.  Αλλα για μερικους δε καταλαβαινουν, τι το καλυτερο ειχε ο Σγουρος για περιφερειαρχης; Και σε ολα αυτα μερικα κομματοσκυλα εδω απο χθες δε βρισκουν κανεναν λογο ασκησης κριτικης στη κυβερνηση. Αφου εγιναν  ολα καλα. Μας θυμωσαν κιολας που ψεξαμε τον ηγετη τον Τσιπρα. Ποιος ξερει σε τι 8μηνα ελπιζουν να διοριστουν στο Δημοσιο γιατι στον ιδιωτικο τομεα ειναι αχρηστοι και πεφτει απολυση μεσα στην εβδομαδα. Η μπορει να περιμενουν και τη 13η συνταξη το μπονους απο το "υπερπλεονασμα" του στιβαρου ηγετη για να χαρουν κι αυτοι λιγακι.
Εισαι λιγο εκνευρισμενος ή μου φαινεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γουστα ειναι αυτα...δεν καταλαβα?ολοι πρεπει να μενουμε παγκρατι η πολυγωνο? ξερετε ποσο χρημα φερνει στα ταμεια ολη η περιοχη της ανατολικης αττικης...ο κοσμος φταει δηλαδη που χτιζει? θα τρελαθουμε τελειως! Η ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ?
Βρε χρυσε μου ανθρωπε, εγω λεω οτι προσωπικα δεν θα μπορουσα ποτέ να ζησω με το αγχος να καω. Αυτοι δεν ειχαν κανενα αγχος δηλαδη? Δεν οφειλουμε να προστατευουμε τον εαυτο μας?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Βρε χρυσε μου ανθρωπε, εγω λεω οτι προσωπικα δεν θα μπορουσα ποτέ να ζησω με το αγχος να καω. Αυτοι δεν ειχαν κανενα αγχος δηλαδη? Δεν οφειλουμε να προστατευουμε τον εαυτο μας?
να παμε ολοι κυκλαδονησια δηλαδη,μη τυχει και μας καψουνε δηλαδη?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Για την ακριβεια, θεωρηθηκαμε "ασεβεις".
Ε, ωραια. Οσοι τολμουν να ασκουν κριτικη στον Τσιπρα που σαν αντιπολιτευση δε ψηφισε το παραμικρο, δε συναινεσε στο οτιδηποτε, ειναι εγκαθετοι και περιμενουν να διοριστουν, κι εγω λεω οτι οσοι στηριζουν τον Τσιπρα ειναι κατι αχρηστοι που περιμενουν συμβαση στο Δημοσιο ορισμενοι χρονου γιατι κανονικη δουλεια στον ιδιωτικο τομεα ποιος τους παιρνει, η περιμενουν τη 13η συνταξη για να τη βγαλουν. Ωραια δεν ειναι η λογικη τους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ε, ωραια. Οσοι τολμουν να ασκουν κριτικη στον Τσιπρα που σαν αντιπολιτευση δε ψηφισε το παραμικρο, δε συναινεσε στο οτιδηποτε, ειναι εγκαθετοι και περιμενουν να διοριστουν, κι εγω λεω οτι οσοι στηριζουν τον Τσιπρα ειναι κατι αχρηστοι που περιμενουν συμβαση στο Δημοσιο ορισμενοι χρονου γιατι κανονικη δουλεια στον ιδιωτικο τομεα ποιος τους παιρνει, η περιμενουν τη 13η συνταξη για να τη βγαλουν. Ωραια δεν ειναι η λογικη τους;
Συμφωνουμε. Γι' αυτο αντιδρω παντα πολυ εντονα σε οσους προβαλλουν επιχειρηματα περι "κομματολογιας" και ελλειψης σεβασμου οταν επισημαινω ανακολουθιες και καραγκιοζιλικια.

Δεν ειναι δυνατον ο Τσιπρας να μιλαει για "ασυμμετρο φαινομενο" αντιγραφοντας την φραση του Πολυδωρα, οταν το 2007 εβγαζε ειρωνικη ανακοινωση γι' αυτη τη φραση. Πώς να το κανουμε, οφειλουμε να το επισημανουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
να παμε ολοι κυκλαδονησια δηλαδη,μη τυχει και μας καψουνε δηλαδη?
Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Αν η παιδικη χαρα στη γειτονια μου εχει σκουριασμενες κούνιες, δεν θα παω το παιδι μου.
Οχι ομως να το παω, και αν χτυπησει να βριζω τον Δημο που δεν εφτιαξε τις κουνιες. Ειναι λιγο πιο κατανοητο τωρα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Να σας βαλω και λιγο στο κλιμα....δεν ηταν καταπατητες η οικοπεδοφαγοι οπως λενε ορισμενοι αφελεις... ηξεραν  τοσο καλα και επακριβως τις καιρικες συνθηκες των επομενων ωρων  και ηξεραν πολυ καλα βαση της γνωσης αυτης που να βαλουν τις εστιες ωστε να επιτυχουν το αποτελεσμα αυτο...ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ....ΜΠΙΝΓΚΟ κυριοι!!!προφεσιοναλς......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Αν η παιδικη χαρα στη γειτονια μου εχει σκουριασμενες κούνιες, δεν θα παω το παιδι μου.
Οχι ομως να το παω, και αν χτυπησει να βριζω τον Δημο που δεν εφτιαξε τις κουνιες. Ειναι λιγο πιο κατανοητο τωρα?
ΤΟ παιδι σου εχει αναγκη να παιξει ακι συ πληρωνεις ενα καραβι λεφτα στο δημο...να γαμηθουνε να τσακιστουνε να τις φτιαξουνε σε λεω ,να παιζει παιδι απο το να το κλεισεις στο σπιτι...τι σκεπτικο ειναι αυτο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
μαλακα μου αλλα νταλα γραφω συντακτικα,λες να μουρχετε εγκεφαλικο?

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046

Μάλλον δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε. "Να χτίσουν σωστά;" Για ποια χώρα νομίζεις ότι μιλάμε, για ποιο λαό; Χελόου, δεν είναι οι Γερμανοί, που τα κάνουν όλα σωστά από μόνοι τους προτού παρέμβει κανείς.

Για πες! Γιατί, αφού θέλαν να κτίσουν σωστά, οι δρόμοι στο Ματι (και στο Νέο Βουτζά και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα) βγήκαν θεόστενοι; Γιατί αφού θέλαν να κάνουν σωστή δουλειά ξεκίνησαν να κτίζουν χωρίς άδεια, καταπάτησαν δάση, φράξαν δρόμους και παραλίες; Σε όλη την Ελλάδα η ίδια λύσσα όλου του έθνους να καταπατήσει και να τα κάνει όλα παράνομα.

Είμαστε σκάρτο έθνος, είμαστε όλοι μας σκάρτοι. Και στον σκάρτο πάντα φταίει το κράτος, η πολιτεία, οι γείτονες, οι απέναντι και ποτέ μα ποτέ ο ίδιος ο σκάρτος.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Μάλλον δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε. "Να χτίσουν σωστά;" Για ποια χώρα νομίζεις ότι μιλάμε, για ποιο λαό; Χελόου, δεν είναι οι Γερμανοί, που τα κάνουν όλα σωστά από μόνοι τους προτού παρέμβει κανείς.

Για πες! Γιατί, αφού θέλαν να κτίσουν σωστά, οι δρόμοι στο Ματι (και στο Νέο Βουτζά και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα) βγήκαν θεόστενοι; Γιατί αφού θέλαν να κάνουν σωστή δουλειά ξεκίνησαν να κτίζουν χωρίς άδεια, καταπάτησαν δάση, φράξαν δρόμους και παραλίες; Σε όλη την Ελλάδα η ίδια λύσσα όλου του έθνους να καταπατήσει και να τα κάνει όλα παράνομα.

Είμαστε σκάρτο έθνος, είμαστε όλοι μας σκάρτοι. Και στον σκάρτο πάντα φταίει το κράτος, η πολιτεία, οι γείτονες, οι απέναντι και ποτέ μα ποτέ ο ίδιος ο σκάρτος.

γιατι στις περιοχες εκτος σχεδιου πηγαινε ο υπαλληλος της πολεοδομιας και αγοραζε οτι οικοπεδα μπορουσε κοψωχρονια, εβαζε και συγγενεις, φιλους και φιλα διακειμενους εργολαβους στο κολπο, και μετα καθοταν μεχρι να 10 πλασιαστει η αξια πριν το βαλει στο σχεδιο για να βγαλει φραγκα. Για να ανεβει η αξια επρεπε να αρχισει σιγα σιγα να κτιζεται αυθαιρετα, για να υπαρχει και η αναλογη πιεση να μπει στο σχεδιο.

το νορμαλ κρατος βλεπει προς το που επεκτεινεται η πολη και φροντιζει να θετει κανονες δομησης ΠΡΙΝ επεκταθει. Στην Ελλαδα εχει θυσαυρισει ενα ματσο κοσμος ακριβως απο αυτο το γελοιο παιχνιδι του εντος-εκτος σχεδιου και θετοντας κανονες δομησης ΑΦΟΥ εχει κτιστει μια περιοχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom