@PsYcHo_777 ρε απιθανε γελοιε, εσυ δεν ελεγες οτι δεν θα μπεις σε καμια συζητηση μαζι μου... τι κατεβατο ειναι αυτο που καθησες κι εγραψες!!!! σε πονεσε μαλλον το ξεφτιλισμα...
γενικη κι αοριστη παπαρολογια με προσωπικους χαρακτηρισμους και υποθεσεις (αυτο που με κατηγορουσες οτι εκανα στο πρωτο ποστ μου -το ιδιο κανεις κι εσυ τωρα, εικαζοντας πολλα απ αυτα, καθως δεν εχω αναφερθει σ αυτα)
και την πας αλλου την κουβεντα, εκει που σε συμφερει...
εσυ αρχικα ειπες οτι "τι να σου εκαναν 1000 πυροσβεστες" (κατι που μονο ενας ανοητος θα το υποστηριζε....) και πανω σ αυτο σχολιασα.... και τωρα το γυρνας στο οικονομικο σκελος, λεγοντας οτι σου ρθει στο κεφαλι...)
παραδεξου, σαν ατομο που σεβεται τα λεγομενα του, οτι αυτο που αρχικα ειπες ηταν παντελως αστοχο, κι ασε την μπαρουφολογια...
μου θετεις οικονομικο ζητημα,οταν οι καταστροφικες συνεπειες μιας πυρκαγιας ειναι πολυ πιο επιβαρυντικες -σε ολα τα επιπεδα- απ αυτο που επικαλεισαι ως λογο για να μην γινουν -πχ- προσληψεις ή τα αναλογα τα κονδύλια που χρειαζεται μια ΕΠΑΡΚΩΣ προετοιμασμενη δασοπυρόσβεση... (τι να εξηγουμε; οτι το καμμενο δασος ενδεχομενως να εχει ως αποτελεσμα αυξηση της θερμοκρασιας και πλημμύρες μ ο,τι αυτο συνεπαγεται... το καψιμο σπιτιων κρατικες αποζημιωσεις κτλ κτλ)
καθε χρονο εχουμε τετοια ζητηματα με ανυπολόγιστες καταστροφες στον φυσικο πλουτο της χωρας αλλα και σε περιουσιες ανθρωπων, κι εσυ μας κανεις οικονομικη "κατηχηση"...
ο πορδοσαλτε του σαητ μας...