kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.158
- Πόντοι
- 6.256
Σε ποια μερα ειμαστε?
Χασαμε το μετρημα
Χασαμε το μετρημα
Το 20% ξέρεις να το μετράς όμως.... είδες όταν κάποιος έχει προβλήματα?Σε ποια μερα ειμαστε?
Χασαμε το μετρημα
Ο κωλος στο άβαταρ σου ποιανης είναι;Το 20% ξέρεις να το μετράς όμως.... είδες όταν κάποιος έχει προβλήματα?
Δεν ξέρω αλλά δεν έχει σημασία κιόλαςΟ κωλος στο άβαταρ σου ποιανης είναι;
Θα έλεγα eva AngelinaΔεν ξέρω αλλά δεν έχει σημασία κιόλας
Oύτε αυτή την ξέρω.Θα έλεγα eva Angelina
Κλαιω ρεεεεεεε???!!!Η Τούνη απέχει ακόμη από το Instagram σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους;
Ο κωλος στο άβαταρ σου ποιανης είναι;
Εσένα δεν σε φοβάμαι με 20% στύση σε CG... ακίνδυνος μαλάκας είσαιδικος του ειναι ,
βρωμοπουστες που περιμενουν τα φρεσκα αφγανια οπως πριν οι αριστεροι που τους κοροιδευαν
Υπονοεις κατι για τους 45 φορεις δασοπροστασιας και τους 17 φορεις δασοπυροσβεσης;;Ξέφυγε πολύ στα Βίλια η φωτιά.Βλεπω να μην σβήνει ούτε αύριο...
Φαγώθηκε ο Τσολιάς να ψήσει παϊδάκια.Τι ? Φωτιά και στην Κινέτα ? Ψάχνουν τη γυναίκα του dimer ?
Τσάμπα η φωτιά ... από την παρέα δεν έφαγε κανείς ούτε παϊδάκια ούτε πούτσα ΤσολιάΦαγώθηκε ο Τσολιάς να ψήσει παϊδάκια.
Ο Χαρδαλιάς πλέον αποσύρθηκε λόγω υγείας και θα κάνει αυτός τις ενημερώσειςΘλιβερος χρυσοχοιδης,
Η καταντια της πολιτικής,
γέρος, γατζωμενος στην καρεκλα,
Δεν του φτασε η θητεια με το κλεφτοπασοκ,
Τον απολαμβανουμε και με τη νδ,
Καταντια, καηκε το σύμπαν,
Ψεκασμενοι οσοι βλεπουν την πραγματικοτητα,
Γενικως οσοι δε βλεπουν τις επιτυχιες της κυβερνησης ειναι ψεκασμενοι
Βασικα προτιμουσα το χαρδαλιαΟ Χαρδαλιάς πλέον αποσύρθηκε λόγω υγείας και θα κάνει αυτός τις ενημερώσεις
Χαρδαλιάς θα λετε και θα κλαιτεΒασικα προτιμουσα το χαρδαλια
Δε μπορω να βλεπω το αποτυχημενο παρελθον της ελλαδας,
Στενοχωριεμαι.