papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
ηρθαν νωρις τα χριστουγεννα φετοςτυπε εσυ εχωσες το κουτσουρο στη σουφρα του λιλα κι απο τοτε εχει ξεκωλιαστει;
ηρθαν νωρις τα χριστουγεννα φετοςτυπε εσυ εχωσες το κουτσουρο στη σουφρα του λιλα κι απο τοτε εχει ξεκωλιαστει;
και ελεγα που κρυφτηκε ο ασβος και δε βγηκε απο την τρουπα του τοση ωραΡε μαλάκα, θα μας πεις τελικά αν σε βόλεψε ο Δανέζης ή θα μας φάει η αγωνία;
ηρθαν νωρις τα χριστουγεννα φετος
ασβε οταν τελειωσεις με το eubos... ξαναπλυσου αλλο ενα χερι.Ρε άσε τα ψόφια και πες μας. Τον έζησες το μεγάλο σου έρωτα ή την έβγαλες με κάνα κούτσουρο σαν τον λιλά;
Ποιες φωτιες ρε φιλε.τι εγινε ρε δεν σβησανε οι φωτιες ακομα?
αλλα λενε τα μπουτεφτερια ασβε... αλλα.Εσύ την πλένεις τη σούφρα σου γλυκούλη ή είσαι βρωμιάρης σαν το φιλαράκι σου τον poppop;
μωρη γαλαζια σαπια καταπιολα ,ξεχασες να καταπιεις τα αντισυλληπτικα σου και φοβασαι τωρα ?Θα μας γκαστρώσεις τελικά δροσερούλη μέχρι να μας πεις αν έζησες τελικά το μεγάλο σου έρωτα με τον Σωτηράκη.
εσυ τα ξερεις καλα αυτα περι πρωκτου μωρη γαλαζια φραγκοκοτα.Για να σκούζεις έτσι κάποια κουτσουκέλα έκανες δροσερό αγόρι. Μήπως έπαθες κι'εσύ καμμιά ρήξη πρωκτού σαν εκείνο το cg;
καλα τραβα ρουφα τωρα τα αντισυλληπτικα μη δε κοιμηθεις το βραδυ και ξαναελα.Ρε δροσερέ, αυτά που λέω εγώ παρά τέταρτο τα λες εσύ ακριβώς;
εσυ εμμονη με το παπαρι μου εχεις και ολο μου κωλοτριβεσαι.Γιατί έχεις εμμονή με τα αντισυλληπτικά ρε δροσερό αγόρι; Φοβάσαι μην πιάσεις παιδί απ'τον κώλο;
Τι μαλακίες εκανε?και σενα στο συναισθημα σε χτυπησε , ετσι υπολογιζε και ο Μητσοτακης ..
Αν εναμιση χρονο εκανε μαλακιες , εσενα δεν σε νοιαζει , δεν θες να περιμενεις να δεις τι θα πουν για φετος οι ανακρισεις ? σου φτανουν αυτα που δηλωσε ο Μητσοτακης ...
σε νοιαζει που πηγε να πεθανει και τωρα τον θες και στην Βουλη
Ηρωας και αυτος να μπει στην Βουλη
Ποτέ δεν θα αλλαξει αυτος ο τοπος
Την φαρμακευτική αγωγη την εκοψες?Μουνόπανοοο Χαρδαλια......στον τάφο .......
Θυμάσαι όταν κουνουσες το δάκτυλο σε γεροντακια και άλλους να βγαίνουν από το σπίτι τους ..... Ο μοναδικός υπάλληλος κράτους που επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας απειλοντας με 300€ και άλλα.....
Μουνόπανο.... Ψοφα......
Δεν είσαι άντρας ρεεεεε πούσταρα......
Μα το θεό όταν σε βγάλει από την ιστορία ο Κούλης και σταματήσουν να σε φυλάνε θα στείλω 3 λεβεντπαιδα να σου πηξουν στον κώλο.....ένα καλό κομμάτι ξύλου....στο υπόσχομαι!!!!
Μετράω τις μέρες...
Ψοφαααα
αναγνωση ξερειςΤι μαλακίες εκανε?
Φαε φασολαδα και ελα να μας κλασεις τ' αρχιδιαΟ αρχιμπατσος.....ο αρχηγός της προστασίας των πολιτών... καταρρέει.....κάτι μου λέει ότι έρχεται ολική κατάρρευση της σοβιετικής κυβέρνησης.... μουνόπανα Νεδημοκρατες ένας ένας .....στην εντατική...... μουνόπανα εισασταν και θα ειστε....σας περιμένουν λαϊκά δικαστήρια
Καμια μαλακια δεν εκανεαναγνωση ξερεις
μην μου λες εμενα τι μαλακιες εκανε
γραφω ξεκάθαρα πανω την τοποθετηση
Μου θύμισες Τσουκαλά από εποχές TV Magic τώραΦαε φασολαδα και ελα να μας κλασεις τ' αρχιδια
Καμια μαλακια δεν εκανε
ΕννοειταιΩραίες οι αψιμαχίες με τους ψεκ αλλά όσους εύχονται το θάνατο ανθρώπων απλώς τους κάνουμε αναφορά.
Κάνεις λάθος, ο Πανούσης το ειχε πει πρώτα σε μια παράσταση σαν ανέκδοτο για τον ΝταλάραΜου θύμισες Τσουκαλά από εποχές TV Magic τώρα