enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Μπάιντεν γαμιέσαι, είπαμε;
Γιατί εκεί ειδα στις ειδήσεις μέχρι και χρήση ΜΑFFS, δειγμα εξαιρετικά κρισιμης καταστασης.
αυτο το λεει πρωϊ βραδυ το κκε τυπε
Μπάιντεν γαμιέσαι, είπαμε;
Γιατί εκεί ειδα στις ειδήσεις μέχρι και χρήση ΜΑFFS, δειγμα εξαιρετικά κρισιμης καταστασης.
Μητσοτάκη γαμιέσαι με τον Τσίπρα;Θέλω να δω όλους εσάς σε λίγο καιρό που τσακωνεστε για τον Μητσοτακη και τον Τσίπρα τι θα έχετε να πείτε όταν θα κάνουνε συγκυβέρνηση.
Θα περιμενεις πολυ. Αυτα δεν γινονταιΘέλω να δω όλους εσάς σε λίγο καιρό που τσακωνεστε για τον Μητσοτακη και τον Τσίπρα τι θα έχετε να πείτε όταν θα κάνουνε συγκυβέρνηση.
Εξεφρασες ξανα την απορια και σου απαντησαΜια απορια εχω. Στην Σιβηρια εχει καει μια εκταση οση η Ελλαδα και οι καπνοι εχουν φτασει ως τον βορειο πολο. Εφτιαξε κανενας ρωσος χασταγκ "Πουτιν γαμιεσαι"?
Και τι με αυτο? Καλως καιγεται δηλαδη?Εξεφρασες ξανα την απορια και σου απαντησα
Δεν μου απαντησες τοτε αλλα ρωτας το ιδιο
Η Σιβηρια παιζει να εχει μεγαλυτερη εκταση απο ολη την Ευρωπη και ειναι αραιοκατοικημενη
Καηκαν τα δαση γυρω απο την Μοσχα και το συγκρινεις;
Ξερω δεν θα απαντησεις παλι αλλα σε λιγες μερες θα αναρωτιεσαι παλι για την Σιβηρια
Λοιπόν φανατικέ...στο μάτι είχε μπει φωτιά στα διυλιστήρια πριν ωρες με 8 μποφορ και ξαφνικά έσκασε την ώρα που επιχειρούσαν εκεί τα εναέρια ,βαλτη φωτιά με σχέδιο τον όλεθρο....βεβαίως επειδή γαμιονται ,πιάστηκαν ξεβρακωτοι και είχαμε εκατόμβη....αλλά έχεις αμφιβολίες ότι τα σημερινά τσακάλια δεν θα πάθαιναν την ίδια πανωλεθρία....ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ καρεκλοκενταυροι που κατέχουν θέσεις λόγω πωλητικης και όχι αξίας στο πεδίο...και στην τελική ρε πουστηδες έχουμε κάποιον αγώνα νεκρών και δεν το έχω καταλάβει.....κάηκε ρε αρχιδομουρηδες το 12% των δασών της χώρας,2000 και σπίτια,αγροτική γη,παραγωγικά δέντρα....Με μηδέν μποφόρ ρε γαμημενοι.....και δεν προβλέψτε δεν αντιμετωπισατε,ούτε καν πείσατε ότι είστε παρόντες και μιλάτε ακόμα?ρε άντε γαμιδια ρε πουστηδες τζιχαντιστές....πέστε ρε μουνια σε ένα τάφο και θαφτειτε μόνοι σας...
Σου λέει με τρόπο ότι λες λαλακιες και αποφεύγεις να απαντήσεις στο ερώτημα ( ως συνήθως).Και τι με αυτο?
ΟρθολογικόςΒελοπουλικός;
Κριμα ε?Ναι αλλά δεν έχουμε νεκρούς
Μακάρι γιατί εκτός από γέλιο όλη η ιστορία θα έχει και πολύ κλάμαΚαι τι με αυτο? Καλως καιγεται δηλαδη?
Μακάρι.Γιατι εκτός από πολύ γέλιο δυστυχώς θα έχει και πολύ κλάμα όλο αυτό.Θα περιμενεις πολυ. Αυτα δεν γινονται
Σε κανεναν ορθολογισμο δεν στηριζεται η αποψη περι συγκυβερνησης. Ουτε πολιτικα ουτε πρακτικαΟρθολογικός
Μιλαμε για αχανεις και κατα κυριο λογο ακατοικητες εκτασεις που θες 5-6 ωρες με το αεροπλανο για να φτασεις απο Μοσχα.Και τι με αυτο? Καλως καιγεται δηλαδη?
Γνώμη σου και γνώμη μου.Ουτως η άλλως δημοκρατία έχουμε.Η έστω έτσι μας έχουνε πειΣε κανεναν ορθολογισμο δεν στηριζεται η αποψη περι συγκυβερνησης. Ουτε πολιτικα ουτε πρακτικα
Τρεχει μονος του και παιρνει αργυρο μεταλλιο ο κούλαροςένα ένα να βρούμε άκρη....
ατιμωρησία... γιατι δεν αλλάζει τους νόμους ο κούλις ? ούτε το ν. παρασ/λου δεν άλλαξε...
το Μάτι το πλήρωσαν οι συριζαίοι στις κάλπες,
ο κουλις γιατί έδωσε προαγωγή κ αρχηγιλίκια στους άχρηστους του συριζα ?
τι φταίει το πασοκ αν ο κουλις μάζεψε το παρτάλι χρυσοχοιδη ? που μάλιστα είναι εξωκοινοβουλευτικός ?
αυτόν τον μαλάκα τον χαρδαλιά που έψαξε να τον βρεί ?
οι γυμνές μπουτούδες ένα ακίνδυνο χάπενιγκ κάνανε... αεριζόταν η μούνα τους,
δεν ξέρω αν έχυναν κι όλας σαν τη Πελώνη που πόσταρε "ωραίο καβλάκι ο τσίπρας"
poppop για τα χάλια του κουλι μόνο ο κουλι φταίει, κανείς άλλος,
άλλωστε δεν υπάρχει αντιπολίτευση, τα κατάφερε να τρέχει μόνος του κ να χάσει...
Τα 4 στρέμματα δεν είναι το ελάχιστο. Πχ από 1.200 εως 2.000 στρέμματα μπορεί κάποιος να χτίσει περίπου 180τμ.Αν δεν κανω λάθος χρειάζονται 4 στρέμματα για να οικοδομήσεις εκτός σχεδίου. Το πως θα τα διαχειριστείς είναι το θέμα. Υπάρχουν και βραδύκαυστα είδη αλλά κανείς δεν τα φυτεύει γιατί τα περισσότερα είναι αργής αναπτύξεως και γιατί προτιμά την εύκολη λύση της ήδη ανεπτυγμένης βλάστησης. Μονον που την εχει παρατημένη στην τύχη της. Μαζί με αυτήν και το σπίτι του.
Ειχα μείνει με την εντύπωση των 4 στρεμμάτων εκτός σχεδίου. Αν είναι λιγότερο ακομα χειρότερα.Τα 4 στρέμματα δεν είναι το ελάχιστο. Πχ από 1.200 εως 2.000 στρέμματα μπορεί κάποιος να χτίσει περίπου 180τμ.
Έχω την αίσθηση πως η διάσπαρτη ανθρώπινη δραστηριότητα στα όρια των δασών δημιουργούν συνθήκες επικίνδυνες για πυρκαγιά. Όσον αφορά στα βραδύκαυστα δέντρα - θάμνους , το έψαξα πολύ για την προστασία της περιουσίας μου. Συμβουλεύτηκα γεωπόνους κτλ. και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιτυχώς σε μεγάλη επιφάνεια και πέρα από τα σύνορα της οικίας. Πχ στα 4 στρέμματα περιμετρικά τέτοιου είδους θάμνοι αλλά και στα όρια της δασικής έκτασης συστάδες από βραδύκαυστα. Αν τα πεύκα φτάνουν σε απόσταση στρέμματος από την οικία δεν μπορείς να αποφύγεις εύκολα την καταστροφή. Να σημειώσω οτι το οικοδόμημα μπορεί να μοιάζει σε καλή κατάσταση μετά το πέρας της φωτιάς, αλλά τελικά ο οπλισμός του να έχει υποστεί μεγάλη βλάβη από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Αρα καλως καιγονται?Μιλαμε για αχανεις και κατα κυριο λογο ακατοικητες εκτασεις που θες 5-6 ωρες με το αεροπλανο για να φτασεις απο Μοσχα.
Το συγκρινεις με τα περιαστικα δαση της Αθηνας;;
Μα δεν κάνω σύγκριση...ακριβώς το αντίθετο κάνω....διαφοροποιω...Άλλη η φωτιά στο μάτι, εκεί ειχε ταχυτητα ριπαιους 10-11 μποφωρ αλλά μικρή έκταση
Εδώ έχουμε τεράστιες εκτάσεις ξηροτητα και θερμοκρασιες ρεκορ
Αν κάνουμε συγκριση τόσοι άνθρωποι στο μάτι χάθηκαν τζαμπα