You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 346K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Τι ειπες τωρα?Μεθυσμενος εισαι ρε?Γιατί, τι νομίζεις ότι είστε. Ελεύθεροι επαγγελματίες; Νομίζεις ότι ξέχασα τις δικές μου εμπειρίες στο ΠΝ, που καθόμουν και έγραφα μαϊμού-υπερωρίες για τους αξιωματικούς;
Υπερωριες σε Αξκους για να τις πληρωθούν?????????
Μεγαλυτερο ανεκδοτο δεν εχει ξαναειπωθει...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Βατραχε ελα να βαλουμε ταξη ρε..Μας εχουν υπερφαλαγγίσει οι κορεκτίλες και μας εξισωνουν με τους γραφιαδες του Δημοσίου!
ΔΕΝ είδα από τά αντιπολιτευτική κομμμμματα κανένα κοντέινερ με βοήθεια στην γέφυρα τής Βαρυμπόμπης....
ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...
ΜΗΔΕΝΌΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Να την ανοιξουμε παλι αυτην την ιστορία???Το "μαϊμού" σου διέφυγε φαίνεται.
Τα ψιχουλα που δεχθηκαν οι μεσακηδες Αρχηγοί,για να δεχθούν τα οργια των εξοπλιστικών του Τσοχατζόπουλου???
Ασε ρε φιλε,μιλας σαν κουτσομπολα που ακουει διαφορα και τα πεταει χυμα χωρις να ξερει τι πεταει.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.897
- Πόντοι
- 22.785
Πίξι μού φαίνεται ότι κανείς πλάκα τώρα ε??Το "μαϊμού" σου διέφυγε φαίνεται.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.711
- Πόντοι
- 2.306
Ο ΓΑΠ ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε τους Έλληνες ως πολίτες και όχι ως πελάτες. Γι'αυτό οι ΔΥ σαν εσένα τον μίσησαν, επειδή ότι κι'αν λέτε στο τέλος έχετε την απαίτηση να αντιμετωπίζεστε ως πελατάκια.
Τύπε τελικά είσαι σύντροφος σοσιαλιστής δημοκράτης ή κουλικό ακροδεξιό σκουπίδι ; Μ' εχεις μπερδεψει μ'αυτα που γραφεις.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Το κακο ειναι οτι ΔΕΝ κανει πλακα,τα πιστευει και τα αναπαραγει..Πίξι μού φαίνεται ότι κανείς πλάκα τώρα ε??
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Ε,αφου ησουν Ναυταρα στο οπλονομειο του καραβιού,ξερεις πιο πολλά απο μενα που -σημειωτέον-ειμαι και του Οικονομικου...Αστο,σταματαω εδω γιατι σπαμαρουμε και τις φωτιες...Ε ναι, που να ξέρω τι λέω. Όχι ότι υπηρέτησα δυο χρόνια, το μεγαλύτερο διάστημα στο οπλονομείο.
Τα δε υπόλοιπα που λες για εξοπλιστικά είναι αυτό που λέμε "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε".
Για να μη θυμήσω ότι ο Τσοχατζόπουλος συνελήφθη και καταδικάστηκε χάρη σε νόμο του έτερου "μπροδότη", του Παπακωνσταντίνου.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.897
- Πόντοι
- 22.785
Συγνώμη Ναυαρχε αλλά δεν μπορώ να μπω στο προμελετημένο μυαλό τού Πίξι.Το κακο ειναι οτι ΔΕΝ κανει πλακα,τα πιστευει και τα αναπαραγει..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Αποχωρω και λυπαμαι για τα κολλημενα μυαλα εδω μεσα...
Παω να δω καμια ταινια να ξεχασω τα χαλια μας σαν Χωρα,Λαος και Νοοτροπία..
Παω να δω καμια ταινια να ξεχασω τα χαλια μας σαν Χωρα,Λαος και Νοοτροπία..
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.897
- Πόντοι
- 22.785
Εγώ ξέρω ότι η μητέρα μου μια γυναίκα 88 χρονων πήγε από την ν.ιωνια στη Βαρυμπόμπη τωρα με 14 τσάντες με τρόφιμα καί 10 25αδες νερακια....
Αυτό φτάνει....
Τί κάνατε ρε σεις εδώ μέσα...
Ψηριζετε τη μαϊμού.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 138
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 27.261
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Ο Τζεφρι μισουσε τους Ελληνες με παθος εξαιτιας της Μαργκαρετ και της πικρια της για την ταπεινωση που της επεφερε ο μεθυστακας ολετηρας με την Μιμη και τους ξεγελασε με το λεφτα υπαρχουν για να τον βγαλουν και αφου βγηκε τους εκδικηθηκε με μανια, αν μπορουσε θα μας στοιβαζε ολους σε ενα καραβι και θα μας αντικαθιστουσε σε ενα βραδυ με αντεντοκουμπους,μονο τους γλυφτες σαν και σενα δεν θα διωχνεΟ ΓΑΠ ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε τους Έλληνες ως πολίτες και όχι ως πελάτες. Γι'αυτό οι ΔΥ σαν εσένα τον μίσησαν, επειδή ότι κι'αν λέτε στο τέλος έχετε την απαίτηση να αντιμετωπίζεστε ως πελατάκια.
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Ναυτικο εκανες το φανταρικο σου ρε σκατοβυσμα απο κουνια;Γιατί, τι νομίζεις ότι είστε. Ελεύθεροι επαγγελματίες; Νομίζεις ότι ξέχασα τις δικές μου εμπειρίες στο ΠΝ, που καθόμουν και έγραφα μαϊμού-υπερωρίες για τους αξιωματικούς;
Και σε γραφειο ρε τσατσοσκουπιδι;
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν χρωσταω κατι σε κανενανΠήγες τσιγάρα στο Λιάκο ρε άχρηστο πλάσμα;
Εσυ πας στον Ακη που σε διορισε;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
και αυτο το σκατοβυσμα λεει στους αλλους να δεχτουν να τους κοπει η συνταξη,εμ πως να γινουν μεταρυθμισεις ετσι?Ναυτικο εκανες το φανταρικο σου ρε σκατοβυσμα απο κουνια;
Και σε γραφειο ρε τσατσοσκουπιδι;
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
αλεξ γκουγκλαρε "σκατογειτονιες" βγαζει το google τον διαλογο μαςΜε καταλαβες τύπε, κλητηρας ειμαι
γιναμε φιρμες περαν του μπου
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.493
- Πόντοι
- 6.515
Οι Ρουμάνοι εδιωξαν τα σφυροδρέπανα κι από κει που δεν είχαν να φάνε έχουν έλθει με εξοπλισμό μοντέλο, drones, κανόνια υπέρ πίεσης κλπεαν το γκαλοπ βγαλει το κκε με διψηφιο αριθμο θα ειναι πραγματι ανυκουστη ειδηση
αξιωματικη αντιπολιτευση το κκε ακα παμε
Ας ψηφίσουμε εμείς Κουτσουμπες να πάμε μπροστα
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Μυστη μου μετα το φανταρικο πηρε μερικα ακομα τσιμπουκια και διοριστηκε Δημοσιος Υπαλληλοςκαι αυτο το σκατοβυσμα λεει στους αλλους να δεχτουν να τους κοπει η συνταξη,εμ πως να γινουν μεταρυθμισεις ετσι?
Θα εκατσε να τον γαμησουν στο πλοιο για να του δωσουν μετα γραφειο
Ολη η του η ζωη αποτελεσμα τσιμπουκιων και κωλου που εδινε
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τους Σλοβακους τους ειδες?ολοι οι Ανατολικοι μας ριχνουν στα αυτια επειδη εδω μας γαμησε ο πασοκισμοςΟι Ρουμάνοι εδιωξαν τα σφυροδρέπανα κι από κει που δεν είχαν να φάνε έχουν έλθει με εξοπλισμό μοντέλο, drones, κανόνια υπέρ πίεσης κλπ
Ας ψηφίσουμε εμείς Κουτσουμπες να πάμε μπροστα