Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
βρε τον Άδωνι..Ήξερα και την καβατζα που είχε επί ΛΑΟΣ
βρε τον Άδωνι..Ήξερα και την καβατζα που είχε επί ΛΑΟΣ
ακομα τις μπουταρες θυμασε η σκατο πλυμμηρισμενη τουαλετα.Τις ξεχασαμε ηδη τυπε!!
Τι λες μωρε?στα 5 λεπτα σημοσιοτητας η νεαρα κανει αναλυση των επιχειρησεων.
εδω συμφωνουμε στο ελλαδα ειρωνικα που ειπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακομα τις μπουταρες θυμασε η σκατο πλυμμηρισμενη τουαλετα.
εχω βαλει για λιγο σκαι αν εβλεπες θα καταλαβαινες.Τι λες μωρε?
Άρα η καταστροφή γίνεται για το μαρούλι για ακόμη μια φοράΠολύ φοβάμαι πως ναι...
τυπε και οι 2 αναμνησεις θα μεινουν ανεξιτηλες στη μνημη μου… με σημαδεψαν!ακομα τις μπουταρες θυμασε η σκατο πλυμμηρισμενη τουαλετα.
εχουμε ανακατεψει τα παντα με τους παντες μου φαινεται.Άρα η καταστροφή γίνεται για το μαρούλι για ακόμη μια φορά
στο mega πριν λίγοΈχει κανείς απντεητ από τις φωτιές?πώς πάει η κατάσταση?ξέρετε?
είναι οι δομές του κόμματος τέτοιες.. χαχα...μετά χρειάστηκε μια ειδική θεραπεία για να συνέλθει...νομίζω ταβανοθεραπεία.. κάπου στην Αμερική την έκανε...μαματα ,εκει ειναι ο ορισμός "οικογένεια μαμιόμαστε"
το σαμαρά που άδειασε το δρακουμέλ τον θυμάσαι ?
τις βίδες και τα σιφόνια που πετάγανε οι δρακουλικοί στο τρελαντώνη ?
μην ανησυχεις θα ειναι συντομες.τυπε και οι 2 αναμνησεις θα μεινουν ανεξιτηλες στη μνημη μου… με σημαδεψαν!
Το στομαχι μου το ξερει…μην ανησυχεις θα ειναι συντομες.
γιατί γελάτε κύριοι ??
Τι να "αντεξει" δηλαδη?Άλεξ πόσο θα αντέξει ο Κούλης για πες
τα πιο δυνατα χουλιγκανια της ευρωβαλκανικης τα δρακουμελια και οι αλλοι του αλεπουδογαμιστρουλη του αντρικου.μαματα ,εκει ειναι ο ορισμός "οικογένεια μαμιόμαστε"
το σαμαρά που άδειασε το δρακουμέλ τον θυμάσαι ?
τις βίδες και τα σιφόνια που πετάγανε οι δρακουλικοί στο τρελαντώνη ?
Ο ΠΡΕΖΟΖΑΙΟΣ χαίρεται γιατί πιστεύει ο αλοπεριντινακιας ότι θα πέσει η κυβέρνηση.. ονειρεύεται επιστροφή τσιπροκιο να παίρνει Κέα πάλιΤι να "αντεξει" δηλαδη?
Να είναι κυβέρνηση....Τι να "αντεξει" δηλαδη?
Γιατι ποιος θα τον ριξει?Να είναι κυβέρνηση....
γιατι τωρα κεα δεν παιρνουν.Ο ΠΡΕΖΟΖΑΙΟΣ χαίρεται γιατί πιστεύει ο αλοπεριντινακιας ότι θα πέσει η κυβέρνηση.. ονειρεύεται επιστροφή τσιπροκιο να παίρνει Κέα πάλι