athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
Μπουξε πάρτο πίσω, ΠΆΡΤΟ ΠΊΣΩ ΑΥΤΌΧρυσαυγιτης είμαι, αλλά για να φύγει το μπουρδελο σας θα ψηφίσω Αλέξη γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα!
Μπουξε πάρτο πίσω, ΠΆΡΤΟ ΠΊΣΩ ΑΥΤΌΧρυσαυγιτης είμαι, αλλά για να φύγει το μπουρδελο σας θα ψηφίσω Αλέξη γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα!
Gay?ΔΥΟ ΡΕ!
Δυο πραγματα ειναι τα χειροτερα που μπορουν να συμβουν στη ζωη ενος αντρα:
να του βγει το παιδι αριστερος και μπαογκτζης!
Φαντάσου τι εγκεφαλικά έχει περάσει ο πατέρας μου που είναι αρουλης κ πρώην πασοκος!ΔΥΟ ΡΕ!
Δυο πραγματα ειναι τα χειροτερα που μπορουν να συμβουν στη ζωη ενος αντρα:
να του βγει το παιδι αριστερος και μπαογκτζης!
Μας πούλησε ο Μπουξος άρχονταΕ ο αλεξης σου δωσε νταμπλ ρε μπουξε λογικο…
Ακομα κι αυτο αντεχεται…
Ήρθε είδε, έγραψε, απήλθεο μπουχος που ειναι ρε παιδια?
δεν βγαινει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΚαραμανη αν το παιδί βγει Γαύρος των ΠΡΕΣΠΩΝ??
Αν ειναι σκετος γαυρος νο προμπλεμο! Θα χορτασει και τιτλους…Καραμανη αν το παιδί βγει Γαύρος των ΠΡΕΣΠΩΝ??
Κάτσε να περάσουμε τους σερβιτόρους από το θρυλικό μποχεμιαν κ βλέπουμε...δεν βγαινει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ
θα το παρετε το κονφιγκιουρεισιον καπ μπουχο?
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΚάτσε να περάσουμε τους σερβιτόρους από το θρυλικό μποχεμιαν κ βλέπουμε...
Ο τελικος του κονφερενς ειναι στα… Τιρανα!Κάτσε να περάσουμε τους σερβιτόρους από το θρυλικό μποχεμιαν κ βλέπουμε...
Γιατί ο γαύρος των ΠΡΕΣΠΩΝ δεν χορταίνει τίτλους??Αν ειναι σκετος γαυρος νο προμπλεμο! Θα χορτασει και τιτλους…
Καθε …34 χρονια;Γιατί ο γαύρος των ΠΡΕΣΠΩΝ δεν χορταίνει τίτλους??
εγω δεν στηριζω...μια μαλακια ειπαμε ετσι για την καυλαντα με τον φιλο και αδερφο μπουχοΣτηρίζουμε ΌΛΟΙ Μπουξο και ΜΠΑΟΥΓΚ ενάντια τους αγρότες της Μποεμιανς
Εγω στη ρεβανς θα περιμενω τη στραβη να κξεροχυσω!Στηρίζουμε ΌΛΟΙ Μπουξο και ΜΠΑΟΥΓΚ ενάντια τους αγρότες της Μποεμιανς