Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
Στο συνεργείο δεν είναι;;Φέρε υβριδικό να το ρίξω Κρυονέρι να πάρεις αποζημίωση
Μπορεί να βάλει μια φωτιά στο συνεργείο...
Στο συνεργείο δεν είναι;;Φέρε υβριδικό να το ρίξω Κρυονέρι να πάρεις αποζημίωση
προσφατα ειδα και στου ψυρρη τον εναν απο τους διδυμους που την ειχαν.τωρα δουλευει εκει.Ποιός είσαι εσύ πάλι;Που ξέρεις την Αριάννα; Μολόγα ρεεεεεεεε
Είναι μαλακας θα τον δέσουν ενώ στο Κρυονέρι που θα το πετάξω όλα καλάΣτο συνεργείο δεν είναι;;
Μπορεί να βάλει μια φωτιά στο συνεργείο...
Ποια εφημερίδα το 'χε βάλει αυτό πρωτοσέλιδο;τι αλλο πρεπει να γινει για να γυρισεις ??
με καναντερ θες να ερθεις πισω τσαμπα ?
βουτα μεσα στην θαλασσα να σε ρουφηξει με το νερο και πες τους ριχτε με Ανω γλυφαδα μαγκες
Δείχνει ταλαιπωρημένος, αυπνοςσωπαστε τωρα , βγηκε ο Χαρδαλιας με την βραχνη φωνη και το πολο της πολιτικης προστασίας
ποσο στραβαδι ειναι ο μαλακας
ποσο προβλεπέ το παιζει το μουνόπανο
διψαει για δοξα ο αρχιδας
αυτο εγινε και στο ματι αλεξη?Αποτελεσματικη πυροπροστασια δεν εχουμε επιπλεον και για τον λογο οτι δεν την θελει ο κοσμος. Ο κοσμος θεωρει οτι πυροπροστασια ειναι να παρουμε λεφτα απο τον Βαρδινογιαννη και να αγορασουμε 1.000 αεροπλανα, ενω πυροπροστασια ειναι ΚΑΙ να πειστεί ο καθε απιθανος να μην κλεινει τον δρομο προς την παραλια στο εξοχικο του και να μην μαζευονται 500 ατομα να προπηλακιζουν τους αστυνομικους οταν πανε να ανοιξουν την περιφραξη
Απο μένα έχεις ΝΑΙ, άλλωστε πόσο χειρότερος μπορεί να είσαι απο όλους αυτούς.Κάντε με Πρωθυπουργό ΤΏΡΑ να τα φτιάξω ΌΛΑ
Δευτερα βγαινει , θα προλάβω , ασε που μεχρι τοτε θα εχει φτασει η φωτιά στο φαληρο και δεν θα χρειαστει να κανω και πολυ δρομοΕίναι μαλακας θα τον δέσουν ενώ στο Κρυονέρι που θα το πετάξω όλα καλά
αυτος θα δουλευει ΣΥΝΕΧΩΣΑπο μένα έχεις ΝΑΙ, άλλωστε πόσο χειρότερος μπορεί να είσαι απο όλους αυτούς.
Εδώ ψάχνουμε πάντα κάποιον να σταυρώσουμεΔηλαδή στη Γερμανία που πνίγηκαν τόσοι άνθρωποι και δεν έπεσε η κυβέρνηση είναι μαλάκες ενώ εμείς είμαστε οι ξύπνιοι.
Φερτο εδώ θα πάρω και εγώ αποζημίωσηΔευτερα βγαινει , θα προλάβω , ασε που μεχρι τοτε θα εχει φτασει η φωτιά στο φαληρο και δεν θα χρειαστει να κανω και πολυ δρομο
Μάλιστα.Μιλάμε τώρα για 82προσφατα ειδα και στου ψυρρη τον εναν απο τους διδυμους που την ειχαν.τωρα δουλευει εκει.
δεν εχει βενζιναδικα ανοιχτα, καθε 10 λεπτα κανω ανεφοδιασμο , φορμουλα ενα ειναι το εργαλειο , πινει την μανα του και τον πατερα τουΦερτο εδώ θα πάρω και εγώ αποζημίωση
Αυτο που περιεγραψα με τα 500 ατομα, εγινε στο Ματι το 2017.αυτο εγινε και στο ματι αλεξη?
Από τα πακιστανικά νούμερα..ΠΟΣΟ στοίχημα ότι αφεθούν ελεύθεροι 'ελλείψει στοιχείων' ; (το κλασσικό τηλέφωνο που λέει 'αφήστε τα παιδιά')......
Υπαρχει κανενας που θα ηθελε να ειναι στη θεση του εδω και εναμισι χρονο?Δείχνει ταλαιπωρημένος, αυπνος
Γι αυτο και σε προηγουμενο ποσταρισμα ειπα οτι εσυ και εγω γαμιωμαστε και καλα να παθουμε.Αποτελεσματικη πυροπροστασια δεν εχουμε επιπλεον και για τον λογο οτι δεν την θελει ο κοσμος. Ο κοσμος θεωρει οτι πυροπροστασια ειναι να παρουμε λεφτα απο τον Βαρδινογιαννη και να αγορασουμε 1.000 αεροπλανα, ενω πυροπροστασια ειναι ΚΑΙ να πειστεί ο καθε απιθανος να μην κλεινει τον δρομο προς την παραλια στο εξοχικο του και να μην μαζευονται 500 ατομα να προπηλακιζουν τους αστυνομικους οταν πανε να ανοιξουν την περιφραξη
μονο αυτοςΥπαρχει κανενας που θα ηθελε να ειναι στη θεση του εδω και εναμισι χρονο?
Εσυ λες οτι πρεπει να βρεθει πολιτικος να τις γκρεμισει.Γι αυτο και σε προηγουμενο ποσταρισμα ειπα οτι εσυ και εγω γαμιωμαστε και καλα να παθουμε.
Καποιος ομως, καποτε, θα επρεπε να παει να γκρεμισει την αυθαιρετη μαντρα που εκλεισε την προσβαση προς την θαλασσα, ανεξαρτητως πολιτικου κοστους. Και ας τον προπηλακισουν. Και αν δεν μπορει να το κανει, να παραιτηθει.
πολυ παλια μια θεια μου ηταν αρραβωνιασμενη με τον τοτε ιδιοκτητη της και μου εχειΜάλιστα.Μιλάμε τώρα για 82