διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αριστα όλα2 χρονια δαβακη στη σχολη ολα τα καφε της πλατειας ειχα μαθει!
Αριστα όλα2 χρονια δαβακη στη σχολη ολα τα καφε της πλατειας ειχα μαθει!
Ετοιμος να τον…ξεκωλιασω!Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε.. έτοιμος;
Αμφιβάλλεις οτι μέσα σ όλη αυτή την φρικτή κατάσταση, αρκετοί τρίβουν τα χεράκια τους και το βρήκαν παιχνίδι αυτό τώρα, παίζοντας με τις ζωές των ανθρώπων???Τι διάολο? Νέα μόδα είναι οι εμπρησμοί? Θα έλεγε κανείς ότι τους έβαλαν τρίτοι, με σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση και μακελιό, ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση.
Στο καλό Στράτο, πάρε μαζί σου και έναν πυροσβεστήρα ποτέ δεν ξέρεις......Μλκ μου μελαγχολησα μ ολα αυτα που ζουμε… Παω μεχρι μεχρι το καφενε να τα πιω να φαω καμια ποικιλια να δω και το κωλο της σερβιτορας…
Τα λεμε τσιου!
Ναι πολυ! Τις πικοιλιες και της μπιρες σκεφτομαι… γραμμενα σταρχιδια μου τα χω τα κουμουνιαΦαίνεται...είσαι σε πανικό
πιο ευκολο να βρεις παρθενα παρα πυροσβεστηΣτο καλό Στράτο, πάρε μαζί σου και έναν πυροσβεστήρα ποτέ δεν ξέρεις......
Μλκ μου μελαγχολησα μ ολα αυτα που ζουμε… Παω μεχρι μεχρι το καφενε να τα πιω να φαω καμια ποικιλια να δω και το κωλο της σερβιτορας…
Τα λεμε τσιου!
Καλά σίγουρα.Μλκ μου μελαγχολησα μ ολα αυτα που ζουμε… Παω μεχρι μεχρι το καφενε να τα πιω να φαω καμια ποικιλια να δω και το κωλο της σερβιτορας…
Τα λεμε τσιου!
Βγάλε φωτό κωλαρινοΜλκ μου μελαγχολησα μ ολα αυτα που ζουμε… Παω μεχρι μεχρι το καφενε να τα πιω να φαω καμια ποικιλια να δω και το κωλο της σερβιτορας…
Τα λεμε τσιου!
Αρκει.μ να φοραει το ξεκωλο σωρτσακι!Βγάλε φωτό κωλαρινο
Πιες και για μέναΑρκει.μ να φοραει το ξεκωλο σωρτσακι!
για σενα θα πιουμε ολοι μαζι στο νημα μαςΠιες και για μένα
Και μπουργκα να φοράει τραβά εσύ και ποσταρε την, όλο και κάπου θα δώσεις χαρά...Αρκει.μ να φοραει το ξεκωλο σωρτσακι!
Ελα ρε άστον ήσυχο κάτσε να γυρίσει και του τα χώνεις τότεγια σενα θα πιουμε ολοι μαζι στο νημα μας
Κονιακ
μολις σε θαψουμε στο καφενειο του νεκροταφειου
Πρίν κάμποση ώρα στο Μέγκα έδειχνε ένα ψωλακι τούμπανο να πηγαίνει μ ένα κουβαδάκι σφαίρα να ρίχνει νεράκι στην εστία και ο μάστορας απ'το πάνελ έλεγε πως αυτή η κοπέλα εάν καθάριζε λίγο τα κλαδάκια τα πεσμένα, τώρα δεν θα χρειαζόταν τίποτα απ'αυτά ...μαλακες μου, έποςμαλάκα τι σκανδαλο ειναι αυτο
τα γαμωκαναλα τα εχουν πνιξει στα λεφτα
και ακους κατι ατακες απο δημοσιογραφους , - "τα λιγοστα πυροσβεστικα..."
αν ηταν κυβερνηση καποιος αλλος θα ουρλιαζαν οι δημοσιογραφοι , καιγοοοοοοοοομαστεεεεεεεεεεεεε που ειναι τα αεροπλαναααααααααα που ειναι οι πυροσβεστεεεεεεεες
ολοι ηταν ειδικοι για πυρκαγιες , και ελεγαν τις μαλακιες τους..
γαμω το σπιτι τους
βγαινουν ολοι που παλευουν οι πολιτες που γαμιουνται μονοι τους και βριζουν στα καναλια , και μολις πεσουν τα καντηλια , και απο το στουντιο και απο τον δημοσιογραφο ακους - δικαιολογημενη η αγανακτιση των πολιτων ..
ειναι στημενες 10 καμερες σε φωτιες και μια γαμημενη δεν εχει δειξει ενα πυροσβεστικο , που εχουν παρει και τα φραγκα και ουτε αυτοι δεν μπορουν να τα βρουν για να τα δειξουν