athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
Θα καει και ο Άγιος Στέφανος
Διπλή απόπειρα εμπρησμού εκεί βρέθηκαν οι μηχανισμοίΦωτια τωρα στο πεδιο του Αρεως!!!!!
Φίλε μου η πυροσβεστική, η αστυνομία, οι δάσκαλοι, οι δήμαρχοι είσαι εσύ ο ίδιος.Κλεμμενο:
Αν ο σουβλατζής βάλει λάθος σος στο πιτόγυρό σου, τότε θα δυσαρεστηθείς και ενδεχομένως μέχρι και θα του αφήσεις αρνητική κριτική. Περιμένεις να αναλάβει την ευθύνη του και να διορθώσει το λάθος του, με δική του οικονομική επιβάρυνση.
Αν ο μπογιατζής καθυστερήσει μια βδομάδα για να ολοκληρώσει το βάψιμο, και σου έχει λερώσει και το πάτωμα, θα είσαι δυσαρεστημένος και θα του ζητήσεις αποζημίωση. Περιμένεις να αναλάβει την ευθύνη του και να διορθώσει το λάθος του, με δική του οικονομική επιβάρυνση.
Αν το eshop που παρήγγειλες το καινούργιο σου μπλουζάκι, σου στείλει λάθος νούμερο, τότε θα δυσαρεστηθείς και θα ζητήσεις την άμεση αντικατάσταση του. Περιμένεις να αναλάβει την ευθύνη του και να διορθώσει το λάθος του, με δική του οικονομική επιβάρυνση.
Αν η ασφαλιστική εταιρεία δεν σε αποζημιώσει σε ένα ατύχημα που υποτίθεται ότι σου κάλυπτε, τότε θα την καταγγείλεις και θα μεταφέρεις τα συμβόλαια σου σε άλλη εταιρεία. Περιμένεις να αναλάβει την ευθύνη της και να διορθώσει το λάθος της, με δική της οικονομική επιβάρυνση.
Αν όμως η κρατική πυροσβεστική αποτυγχάνει να διασώσει την περιουσία σου που έχει παραδοθεί στις φλόγες, είναι απόλυτα κατανοητό, γιατί είναι ήρωες και προσπαθούν ενώ δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εδώ δεν χρειάζεται να αναλάβουν καμία ευθύνη, ενώ η κυβέρνηση παριστάνει το σωτήρα με τα δικά Σου χρήματα.
Είστε ένα μάτσο σοσιαληστές.
Φωτιά σε κάθε κρατική υπηρεσία.
μυστη μου εχοντας κανει σημαια το ματι το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφερει ειναι μην γυρισει μπουμερανγκΔεν είναι δυνατόν να κοιτάνε μόνο μην καεί κάποιος... γιατί αυτό κάνουν αδιαφορώντας αν καεί το σύμπαν
Ναι τους νοιάζει μόνο μην πεθάνει κάποιος και ας καούν ολα.. επίσης πιάσανε αλλοδαπα ασιατικής καταγωγής για εμπρησμό του πεδίου του Άρεωςμυστη μου εχοντας κανει σημαια το ματι το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφερει ειναι μην γυρισει μπουμερανγκ
οι φωτιες θα σβησουν οταν φτασουν θαλασσα
Τον ήπιαμεμυστη μου εχοντας κανει σημαια το ματι το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφερει ειναι μην γυρισει μπουμερανγκ
οι φωτιες θα σβησουν οταν φτασουν θαλασσα
Διαχρονικό το πρόβλημα... όλα νομιμοποιούνταιΚατα τον συριζα δεν έφταιγε μονο ο άνεμος στο ματι αλλα κυριως τα αυθαίρετα.
Ευτυχως προνοησε να τα "τακτοποιησει" με τον Ν.4495/2017
ουτε αυτους θα απελασειΝαι τους νοιάζει μόνο μην πεθάνει κάποιος και ας καούν ολα.. επίσης πιάσανε αλλοδαπα ασιατικής καταγωγής για εμπρησμό του πεδίου του Άρεως
Δυστυχώς μάλλον όχι...ουτε αυτους θα απελασει
Πριν λίγο πέρασα και την έσβησαν. Πήρε ξανά?Φωτια τωρα στο πεδιο του Αρεως!!!!!