mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.614
- Πόντοι
- 506
Τσιπρας:
"καλύτερα εσυ παρα εγω. Δεν είμαστε για εκλογες".
Το ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση Τόσκα: Η καθυστερημένη αποπομπή του δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν
«Είναι πολύ αργά κύριε Τσίπρα. Η προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού εξακολουθεί να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας, όμως η καθυστερημένη αποπομπή του κυρίου Τόσκα δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανένα», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με την παραίτηση Τόσκα.
«Αναλάβετε την πολιτική ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική και παραιτηθείτε.Αν φυσικά έχετε φιλότιμο και τσίπα», συμπληρώνει στη δήλωσή του ο κ. Χρηστίδης.
Τσιπρας:
πρεπει να ειναι το παλιο πασοκ που θα μας σωσει απο το νεο πασοκ, οπως μας εσωσε το νεο πασοκ απο το παλιο πασοκTι ειναι το ΚΙΝΑΛ?
Εχει καμια σχεση με το αναλ?
Tι ειναι το ΚΙΝΑΛ?
Tι ειναι το ΚΙΝΑΛ?
Κλασικοι γυφτοπολιτικαντηδες. Λυσσαξανε για παραιτηση, εγινε και παλι μουρμουρανε.Το ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση Τόσκα: Η καθυστερημένη αποπομπή του δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν
«Είναι πολύ αργά κύριε Τσίπρα. Η προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού εξακολουθεί να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας, όμως η καθυστερημένη αποπομπή του κυρίου Τόσκα δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανένα», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με την παραίτηση Τόσκα.
«Αναλάβετε την πολιτική ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική και παραιτηθείτε.Αν φυσικά έχετε φιλότιμο και τσίπα», συμπληρώνει στη δήλωσή του ο κ. Χρηστίδης.
εχει
οταν σας κανει το αναλ χωνι στις εκλογες
ποιος το γαμαει ρε
ουτε στην βουλη δεν θα μπειτε
παντως οχι η ΔΥ φωφαρα με το σκυλολοι τηςκαι ποιος πρεπει να μπει στην βουλη ρε μαστορα;
τα χρυσαβγουλα ο λεβεντης η ο ποταμισιος;
παντως οχι η ΔΥ φωφαρα με το σκυλολοι της
ενταξει
βρες πρωτα σοβαρα επιχειρηματα γιατι οχι και μετα ελα να μας κανεις διαλεξη
Εμεις πρεπει να βρουμε τα επιχειρηματα? Σοβαρα μιλας? Εσυ πρεπει να βρεις τα επιχειρηματα για να συμμαζεψεις πισω ολους τους δικους σας που πηγανε στο Συριζα.ενταξει
βρες πρωτα σοβαρα επιχειρηματα γιατι οχι και μετα ελα να μας κανεις διαλεξη
Εμεις πρεπει να βρουμε τα επιχειρηματα? Σοβαρα μιλας? Εσυ πρεπει να βρεις τα επιχειρηματα για να συμμαζεψεις πισω ολους τους δικους σας που πηγανε στο Συριζα.
Ε τα τοτε κυβερνητικα στελεχη ειναι τωρα ολοι στον Συριζα, γιατι να γυρισουν στο ΠΑΣΟΚ? Για χαρη της σφραγιδας του κομματος?τα επιχειρηματα ειναι το εργο του πασοκ στα 18 χρονια της κυβερνητικης θητειας του το οποιο εχω αναφερει απειρες φορες
Ε τα τοτε κυβερνητικα στελεχη ειναι τωρα ολοι στον Συριζα, γιατι να γυρισουν στο ΠΑΣΟΚ? Για χαρη της σφραγιδας του κομματος?
Μακαρι.δεν θελουμε τους προδοτες αποστατες αλλα τους παραπλανημενους ψηφοφορους που απατηθηκαν απο τα ψεμματα και τις αυταπατες του 44χρονου μπουλη