και εγω τωρα πρεπει να σου απαντησω σοβαρα σε αυτο ρε μεγαλε?
και βεβαια οταν το βλεπεις κομματικα η γνωμη σου ειναι για τα σκουπιδια
γιατι ακομα και σε παρομοιες περιπτωσεις μπορει να εχεις τελειως διαφορετικη αποψη αναλογα με το τι συμφερει το κομμα σου καθε φορα
πχ για την φωτια στην Πελλοπονησο
ηταν μακρυα απο την αθηνα λες και δεν υπαρχουν πυροσβεστικες μοναδες σε ολη την ελλαδα , λες και δεν μπορει να παει αεροπλανο σε μιση ωρα η οχημα σε 2 ωρες
κρατησε λεει 10 μερες λες και αυτο είναι υπερ των διαχειριστων,αν κραταγε 1-2 χρονια θα επρεπε να τους κανουμε και αγαλμα
ηρθανε λεει οι ξενοι να βοηθησουν λες και δεν ειναι αυτο αυτονοητο για καταστροφες που διαρκουν μερες
αντιθετα για την πυρκαγια στο Ματι δεν βρισκουμε κανενα αλλοθι ,κατηγορουμε για τα παντα η μαλλον για οσα μας συμφερουν πχ τον Ηλια σαν νδ δεν τον πολυακουμπαμε γιατι βλεπεις τραπεζωνεται με τον υιο της Δωρας και την καργιολα του σκαι,βεβαια αν στην θεση του ηταν κανα συριζοσκυλο πχ Παντζας η Λαζοπουλος θα τον ειχαμε καραξεσκισει και αυτον.εχω καπου αδικο δικε μου?
και μην πεταχτει παλι κανας μπετοστοκος και πει οτι ειμαι συριζαιος,αν ηταν ο συριζα στην αντιπολιτευση θα ελεγε δεκαπλασιες μαλακιες και σε δεκαπλασια ενταση και πιθανοτατα θα ειχε εξαναγκασει σε παραιτησεις γιατι αυτο ειναι που ξερει να κανει πιο καλα