nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αλλο ενα βιντεακι με χρησιμες συμβουλες για κοριτσια ;) ;) ;)
μακη κρατα κ τπτ για σενα μη τα δειχνεις ολα.καποια απ'αυτα ειναι επτασφραγιστα μυστικα
που τα βρισκεις ειθελα ν ξεραhoty δες τοφαλο εχω σκασει στα γελια αν χεσει θα μας σκεπασει ολους
τρομερες ατακες ακουγονται δεν γινονται αυτα λεμε
hoty δες τοφαλο εχω σκασει στα γελια αν χεσει θα μας σκεπασει ολους
τρομερες ατακες ακουγονται δεν γινονται αυτα λεμε
τα μωρα απο τα βιντεο σιγουρα ολα ενα κ ενα ειναι
που τα βρισκεις ειθελα ν ξερα
ρε συ εχει ανοιχτα τα ηχια και το μικροφωνο και απο μεσα ακουγονταν ενας τυπος που ελεγε τι να κανει επινα και καφε εκεινει την ωρα κοντεψε να πνιγω με τις ατακες του αλλου
η δε αυτη η περιπτωση σαν βυτιοφορο της shell ηταν φορουσε κατι καλτσες διχτυοτες σαν την καρετα-καρετα πιασμενη σε διχτυα ηταν μιλαμε για αποθεωση τωρα οχι μαλακιες
ο αλλος που λες μια φορα τον πετυχα σ αυτην την ξυνομουρα τι ρια εκει το επαιζε ιστορια
εχεις πμ δες;
Αααααχαχαχαχαχα!!
Που τα πετυχαίνεις ρε Αρχηγέ; !!!
Θελω να το δώ και αυτην και τον φλωροκλώνο"χοτούλη"!!!
Την Μαλάκω!!
Περιμένει μηπως να την πάρω τηλ για να της πώ ότι ενας ειναι ο hoty και δεν αντιγράφεται... ;;
;)εχεις πμ δες
ας στειλει κανα πμ οποιος ενεργητικος απο αθηνα γουσταρει καμια φαση μεσα στις επομενες μερες να τα πουμε... :-* :-*
Μας τό'φαγες το κορμί πατριώτη!Ε γ ώ !!!
Μόνο βρε πούναι Μεγαλοβδομάδα και δεν κάνει να αμαρτήσωμεν....
Μετά το Πάσχα γίνεται;;;
Κρατιέσαι;;
άμα περιμένει ο Μakis απ΄τον χοτυ, για να δει χαρά... σώθηκε..
Μακη πες μας τι ακριβος θες και τι φαση εισαι εσυ και θα βρεις γρηγορα αυτο που ψαχνεις,μη μας αφηνεις να μαντευουμε... αντε περιμενουμε μπας και ταιριαξει τιποτις καλο να με φωναξετε...παιδια να δουμε χαρα απο κανεναν ομως,εε???αντε δεν θα ειμαι αθηνα για πολυ..κανεις ορεξατος για πολυ ωραια και εχεμυθη φαση??