kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 495
- Πόντοι
- 21
Συμφωνώ απόλυτα. Κ κάποτε όντως δωρεάν...απο τ καλητερα κροςς παθητικα αθηνα !!!
Συμφωνώ απόλυτα. Κ κάποτε όντως δωρεάν...απο τ καλητερα κροςς παθητικα αθηνα !!!
Γράψε και ένα λινκ να ισχύειΣυμφωνώ απόλυτα. Κ κάποτε όντως δωρεάν...
Το τελευταίο κ πιο πρόσφατο ήταν αυτό που αναρτήθηκε παραπάνω. Υποθέτω φτιάχνει συνεχώς κ διαγραφείΓράψε και ένα λινκ να ισχύει
Και γω δωρεαν την ειχα παρει τοτε, τωρα ειδα οτι θέλει λεφτα και για cross πολλαΣυμφωνώ απόλυτα. Κ κάποτε όντως δωρεάν...
Τρόπος επικοινωνίας? Γιατί η αγγελία έχει κατέβει.απο τ καλητερα κροςς παθητικα αθηνα !!!
Ναι ξέρω εγώ. Πρόκειται για άτομο που ζητάει για συνάντηση προκαταβολικά 50€. Προφανώς όταν τα πάρεις εξαφανίζεται.
Κάποια στιγμή της έπιασα κουβέντα μέσω του κανεσεξ και όταν μου είπε ότι θέλει 100€ εκ των οποίων τα 50€ σε paysafe προκαταβολικά αμέσως διεκοψα τη συνομιλία.
Μια και μου είπαν ότι βρίσκομαι εδώ μέσα θα ήθελα να ξέρω πότε βρεθήκαμε με τον κύριο που λέει ότι εξαφανιστηκαOk. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα δεν πρόκειται για παπάτζα Και αναιρώ το λεκτικό μου. Η ζήτηση της paysafe μου είναι πάντα "ύποπτη" - αλλά μάλλον έχει τόσους πολλούς ΚΑΚΟΥΣ πελάτες που στήνουν που άστα.
Τα εσώρουχα παίζουν τρελό ρόλο. Έχω βαρεθεί τις γυμνές πια.
Ναι ξέρω εγώ. Πρόκειται για άτομο που ζητάει για συνάντηση προκαταβολικά 50€. Προφανώς όταν τα πάρεις εξαφανίζεται.
Κάποια στιγμή της έπιασα κουβέντα μέσω του κανεσεξ και όταν μου είπε ότι θέλει 100€ εκ των οποίων τα 50€ σε paysafe προκαταβολικά αμέσως διεκοψα τη συνομιλία.
Μια και μου είπαν ότι βρίσκομαι εδώ μέσα θα ήθελα να ξέρω πότε βρεθήκαμε με τον κύριο που λέει ότι εξαφανιστηκαOk. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα δεν πρόκειται για παπάτζα Και αναιρώ το λεκτικό μου. Η ζήτηση της paysafe μου είναι πάντα "ύποπτη" - αλλά μάλλον έχει τόσους πολλούς ΚΑΚΟΥΣ πελάτες που στήνουν που άστα.
Καλησπέρα3 2 1 ΤΏΡΑ
Αν δεν είμαι μέσα στειλε email με χχχ φωτογραφίες Παρακαλώ στο κάτω μέρος της αγγελίας μου υπάρχει το όνομα μου Πατήστε το και διαβάστε το προφίλ μου Σας ευχαριστώ πολύkanesex.com
Εδώ ξέρουμε τίποτα??? για δώστε φώτα...
Αντράκο μου το ξενοδοχείο είναι μέσα στη τιμήΌπως και να 'χει, 100€ για κρος και μάλιστα τα 50€ προκαταβολή, συν το ξενοδοχείο είναι απαράδεκτα πολλά. Μην λέμε μετά για τα χρήματα που ζητάνε τα τράνς κορίτσια.
οταν ξανα ανευει τοτε !!!Τρόπος επικοινωνίας? Γιατί η αγγελία έχει κατέβει.