Kalia_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2021
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
ΟΚ γούστα είναι αυτά... Ό,τι αγαπάει ο καθείς.Το λες και ρατσιστικό το σχόλιο σου. Δηλαδή εμείς οι Έλληνες να μείνουμε με το πουλί στο χέρι;
ΟΚ γούστα είναι αυτά... Ό,τι αγαπάει ο καθείς.Το λες και ρατσιστικό το σχόλιο σου. Δηλαδή εμείς οι Έλληνες να μείνουμε με το πουλί στο χέρι;
εσυ μωρο;ΟΚ γούστα είναι αυτά... Ό,τι αγαπάει ο καθείς.
Οι Αλβανοί είναι γνωστοί για το ξεμπαζομα, οπότε και η προτίμηση σε αυτούςΤο λες και ρατσιστικό το σχόλιο σου. Δηλαδή εμείς οι Έλληνες να μείνουμε με το πουλί στο χέρι;
Και για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς αγαπάμε και Αλβανούς...Οι Αλβανοί είναι γνωστοί για το ξεμπαζομα, οπότε και η προτίμηση σε αυτούς
Εξαιρετικο, μπράβο και σε σένα που το ανέβασες και στην κουκλάρα στο βιντεο
Καλημέρα, το downtown 8 είναι πολύ καλό και έχει διάφορα θεματικά δωμάτια. Αν θες πες μου πότε θα πας να σε συνοδεύσωΚαλημέρα ποιο σινεμά προτείνετε;
Καλημέρα, το downtown 8 είναι πολύ καλό και έχει διάφορα θεματικά δωμάτια. Αν θες πες μου πότε θα πας να σε συνοδευσωΚαλημέρα ποιο σινεμά προτείνετε;
Επαγγελματίας δηλώνει;;;;;αυτο εδω τ εργο θελει λεει 50 ευρο ρε παμε καλα ?????
Χρόνια έχω την απορία γιατί ένα κρος πρέπει να πληρώνεταιαυτο εδω τ εργο θελει λεει 50 ευρο ρε παμε καλα ?????
ΡΟΞΗ 698 093 7397
Τρανς με δικό μου χώρο Καλλιθέα. Ενεργοπαθητικα καυλιαρικα παιχνίδια και για προταριδες. Παρακαλώ όχι μυνήματαkanesex.com
Ελεύθερη αγορά λέγεται... Όποιος θέλει, βάζει τιμή. Όποιος θέλει, την πληρώνει.Χρόνια έχω την απορία γιατί ένα κρος πρέπει να πληρώνεται