danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
την εχεις παρει?παντως όχι crossdresser οποτε μαλλον οφ τοπικ τα σχολια! (φιλικα τα λεω όλα αυτά μην παρεξηγηθώ)
την εχεις παρει?παντως όχι crossdresser οποτε μαλλον οφ τοπικ τα σχολια! (φιλικα τα λεω όλα αυτά μην παρεξηγηθώ)
Γιατί όλες οι cd/trans μένουνε νεο κοσμο ή καλλιθεα ;
παντως όχι crossdresser οποτε μαλλον οφ τοπικ τα σχολια! (φιλικα τα λεω όλα αυτά μην παρεξηγηθώ)
γτ? λενε οτι αν σε γουσταρει περνας φοβεραόχι και ουτε το εχω σκοπο!
γτ? λενε οτι αν σε γουσταρει περνας φοβερα
Ποιος το λεει αυτο ακριβως? Ρε φιλε στη ψωλαρα μου... δλδ για να μη κλαψεις το 50ευρω θα πρεπει να σε ερωτευτει η τυπισσα;; Δεν ειπαμε να γινει και Champions League επιπεδο.. εδω μιλαμε ουτε για Β Εθνικη δε παιζει μπαλα...
batraxomouris χαιρομαι ρε τυπε που περασες καλα με τη τυπισσα εισαι ο πρωτος που το ακουω, δε ξερω τι στανταρ εχεις στο γαμησακι και περασες καλα μαζι της αλλα σημασια εχει οτι δν εκλαψες το 50ρικο σου οποτε μια χαρα.
thecleverone φιλε μην χαλιεσαι με το θεμα, τα εχεις πει ολα απο παλια ....και σωστα επραξες!Ποιος το λεει αυτο ακριβως? Ρε φιλε στη ψωλαρα μου... δλδ για να μη κλαψεις το 50ευρω θα πρεπει να σε ερωτευτει η τυπισσα;; Δεν ειπαμε να γινει και Champions League επιπεδο.. εδω μιλαμε ουτε για Β Εθνικη δε παιζει μπαλα...
batraxomouris χαιρομαι ρε τυπε που περασες καλα με τη τυπισσα εισαι ο πρωτος που το ακουω, δε ξερω τι στανταρ εχεις στο γαμησακι και περασες καλα μαζι της αλλα σημασια εχει οτι δν εκλαψες το 50ρικο σου οποτε μια χαρα.
thecleverone φιλε μην χαλιεσαι με το θεμα, τα εχεις πει ολα απο παλια ....και σωστα επραξες!
Το επαγγελμα που δεν ειναι ευκολο,... υπαρχουν αυτες που το εχουν :...και αυτες που δεν το εχουν :S
παιδες το εχουμαι λισει αυτο το θεμα παμε παρακατω δεν εχω λογο να αμφισβητησω κανεναν απλα έτυχε και περασα καλα μαλον το ταιμ αλλα δεν ηταν μονο μια φόρα ...
και εσυ με τα δικια σου ρε φιλε ...αν δεν ηταν μονον για μια φορα και ηταν πολλες,τοτε πηδας καλα...
εχω να παρατηρησω πως αυτο που λεει για την καλη της υγεία δεν θα κρατήσει για πολύ αν συνεχίσει να γαμιέται ακάποτα όπως δείχνει στη φωτό...
εχω να παρατηρησω πως αυτο που λεει για την καλη της υγεία δεν θα κρατήσει για πολύ αν συνεχίσει να γαμιέται ακάποτα όπως δείχνει στη φωτό...
]