tiffany_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
50????? κατέβα στα 28 να δεις χαρά στα !!!σκέλια σου!!
μην τους υποιμας και τους 50αρηδες παντως ;) ;) ;)
εμπειροι κωλομπαραδες!
50????? κατέβα στα 28 να δεις χαρά στα !!!σκέλια σου!!
Περασμένα μεγαλεία..εκτός και αν σου αρέσουν τα μαλακά...μην τους υποιμας και τους 50αρηδες παντως ;) ;) ;)
εμπειροι κωλομπαραδες!
Περασμένα μεγαλεία..εκτός και αν σου αρέσουν τα μαλακά...
Έχεις pm...εχω παει με 50αρη και ηταν η καλυτερη μου εμπειρια...η πιο αγρια και καυλωτικη..και ηταν πολυ σκληρος....σε ολατου..ισως ετυχε,ισως δεν ξερω...παντως ηταν οτι καλυτερο εχω κανει σεξουαλικα!!!!
Μάτια μου δν πάμε με την εξαίρεση.πάμε με τον κανονα.ίσως να είσαι εσύ πολύ κάυλιαρα κ τον έκανες να τα δώσει όλαεχω παει με 50αρη και ηταν η καλυτερη μου εμπειρια...η πιο αγρια και καυλωτικη..και ηταν πολυ σκληρος....σε ολατου..ισως ετυχε,ισως δεν ξερω...παντως ηταν οτι καλυτερο εχω κανει σεξουαλικα!!!!
Μάτια μου δν πάμε με την εξαίρεση.πάμε με τον κανονα.ίσως να είσαι εσύ πολύ κάυλιαρα κ τον έκανες να τα δώσει όλα
εχω παει με 50αρη και ηταν η καλυτερη μου εμπειρια...η πιο αγρια και καυλωτικη..και ηταν πολυ σκληρος....σε ολατου..ισως ετυχε,ισως δεν ξερω...παντως ηταν οτι καλυτερο εχω κανει σεξουαλικα!!!!
Είπαμε για τον κανόνα...εδώ υπάρχει κ συναίσθημα βλέπω.καψουρακι έγινεςνα σου πω...στη συγκεκριμενη φαση εγω δεν ημουν ΤΙΠΟΤΑ...αυτος ηταν τα παντα...καθοριζε τα παντα!!!εγω απλα εκτελουσα..
Είπαμε για τον κανόνα...εδώ υπάρχει κ συναίσθημα βλέπω.καψουρακι έγινες
Τα δικά σου πες μας, πως τα πέρασες;επιστροφη απο καυλιαρικο απογευμα.......τι κανετε μωρακια μου???
Τα δικά σου πες μας, πως τα πέρασες;
Τα δικά σου πες μας, πως τα πέρασες;
παρα πολυ ωραια εχω να σου πω!!!!
παρα πολυ ωραια εχω να σου πω!!!!
ρε περίεργε.. αστο το κορίτσι που πας να το ψαρέψεις με ποιον πηγε.. ζηλιάρη.. ε ζηλιάρη.από εδώ μέσα ήταν το ραντεβού ?