Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.745
Πόντοι
606
Καθόλου fake αγαπήτε Αλέφα. Την τιμάω όσο πιο συχνά μπορώ την Τζίνα. Είναι από τα τοπ κροσάκια που κυκλοφορούν. Πεντακάθαρη, ευχάριστη, απόλυτα παθητική σε ωραίο χώρο. Και το κάνει για την καύλα της, δεν ζητάει χρήματα. Την παραδέχομαι. Το κακό είναι ότι είναι αναλόγως με τα κέφια της, κινητά κλειστά, αργεί να απαντήσει στο φεισμπουκ. Αλλά όταν είναι στις μέρες τις του δίνει και καταλαβαίνει απ' όσο μπόρεσα να την ψαρέψω.
νεα σμυρνη ξερω μια η ιδια ειναι??/

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.745
Πόντοι
606
την ξερω την εχω παρει παλιοτερα 1 φορα απο τοτε οσες φορες κ ν τ πηρα τηλ δεν το σήκωνε καποια στιγμή την μπερδεβα με την νικολ που κ αυτη ν σμυρνη εδρευει κ εντελη δεν την εχω παρει ακομα....το τσαμπα ισχυει

strobenxr!

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
αξιζει το κοπο;εχει καμια σχεσει με τις φωτογραφιες;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
Καθόλου fake αγαπήτε Αλέφα. Την τιμάω όσο πιο συχνά μπορώ την Τζίνα. Είναι από τα τοπ κροσάκια που κυκλοφορούν. Πεντακάθαρη, ευχάριστη, απόλυτα παθητική σε ωραίο χώρο. Και το κάνει για την καύλα της, δεν ζητάει χρήματα. Την παραδέχομαι. Το κακό είναι ότι είναι αναλόγως με τα κέφια της, κινητά κλειστά, αργεί να απαντήσει στο φεισμπουκ. Αλλά όταν είναι στις μέρες τις του δίνει και καταλαβαίνει απ' όσο μπόρεσα να την ψαρέψω.
ελα ρε γιατρε σοβαρα τοσο εξω επεσε το ματι μου :S
ειναι η φωτο πολυ ψαρωτικη και σε συνδυασμο οτι εχει μια φωτο και οχι προσωπο εσφαλα
πραγματικα αν ειναι ετσι οπως τα λες(δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω)προκειτε για κλασσικη περιπτωση ξυραφιου που λεμε και στα ποδοσφαιρικα :grin:
ο αλεφαντος μετα απο τοσο χρονια εμπειριας και ατελειωτων αναζητησεων τετοιων περιπτωσεων εχει συμπεραινει το εξης που κατα τη γνωμη μου αποτελει και νομο:
τα cross γαματα τωρα αυτη τη στιγμη γιατι αυριο θα γαμαει αλλος ανευ λογου και αιτιας

ταδε εφη αλεφαντος

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

ειναι η φωτο πολυ ψαρωτικη και σε συνδυασμο οτι εχει μια φωτο και οχι προσωπο εσφαλα
πραγματικα αν ειναι ετσι οπως τα λες(δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω)προκειτε για κλασσικη περιπτωση ξυραφιου που λεμε και στα ποδοσφαιρικα :grin:
ο αλεφαντος μετα απο τοσο χρονια εμπειριας και ατελειωτων αναζητησεων τετοιων περιπτωσεων εχει συμπεραινει το εξης που κατα τη γνωμη μου αποτελει και νομο:
τα cross γαματα τωρα αυτη τη στιγμη γιατι αυριο θα γαμαει αλλος ανευ λογου και αιτιας

ταδε εφη αλεφαντος

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.745
Πόντοι
606

ταδε εφη αλεφαντος
η φωτο μπορει να ειναι κ φτιαχτη το προσωπο ομως ειναι υπαρκτο....
υπάρχουν και κάποιοι που ζουν σε βάλτους.  :cheesy: λολ
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
όποιος έχει τη μύγα ...
flysex.jpg

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
ταδε εφη αλεφαντος....

Εσυ ρε καραγκιοζακο...τι δουλεια εχεις ,και πως συγκρινεις τον εαυτον σου με τον Αλεφαντο???
Τι κοουτς εισαι?? των τραβελοψωλων? Να ενημερωθει ο πραγματικος Αλεφας παραυτα,για να προχωρησει στα περαιτερω,ωστε να σταματησει η χλεπα,η υποκρισια,και η κλοπη συμβολων-ονοματων,για ταπεινους σκοπους!!!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
θα πάμε μέσα ομαδικώς, κλέφτες ονοματάτων διασημοτήτων και .... μη.
Κάποιος άλλος μπορεί να γράψει ως Πελέ . Τι σημαίνει ότι ο Πελέ μπαίνει εδώ και γράφει ή ότι κοροϊδεύει τον Πελέ το μέλος ? Απλά θαυμαστές είναι και οι δυό τους και ο Πελέ και ο Αλέ.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
θα πάμε μέσα ομαδικώς, κλέφτες ονοματάτων διασημοτήτων και .... μη.
Κάποιος άλλος μπορεί να γράψει ως Πελέ . Τι σημαίνει ότι ο Πελέ μπαίνει εδώ και γράφει ή ότι κοροϊδεύει τον Πελέ το μέλος ? Απλά θαυμαστές είναι και οι δυό τους και ο Πελέ και ο Αλέ.
αστα αυτα...μην υπερασπιζεσαι μπανταβους....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
τουλάχιστον ο Πελέ είναι θρύλος.. τωρα αν ο άλλος βάζει το ονομα του Αλέφαντου.. χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...

strobenxr!

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
ΟΠΑ ΟΠΑ παιδια μη τσακωνοσαστε
αφηστε τα αυτα και ενημερωστε τους ασχετους ......εμενα ......και αλλους
θα το φαω τελια το κεφαλι μου αν παω η οχι;;;;;;

tsimiski51a