daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
να τοχεις καρφωμενο ιεραποστολικα και να σε κοιταζει με αυτα τα ματια lyc .......
Καλησπερα
Πρωταρης στις σχεσεις με cross....καμμια προταση για τυπους σαν και μενα που θελουν να δοκιμασουν για πρωτη φορα (ενεργητικος παντα)?
Αν και διαβαζοντας τα σχολια εδω μεσα γνωριζω οτι θα πεσει καζουρα ...δε πειραζει θα δοκιμασω κι εγω μπας και καποιος ποιο εμπειρος
μοιραστει μαζι μου τα φωτα του.
Να στε καλα.
μια βολτα στα γνωστα στεκια νομιζω οτι ειναι η καλητερη επιλογη.. συγγρου ασ πουμε ξερεις που πεφτειΚαλησπερα
Πρωταρης στις σχεσεις με cross....καμμια προταση για τυπους σαν και μενα που θελουν να δοκιμασουν για πρωτη φορα (ενεργητικος παντα)?
Αν και διαβαζοντας τα σχολια εδω μεσα γνωριζω οτι θα πεσει καζουρα ...δε πειραζει θα δοκιμασω κι εγω μπας και καποιος ποιο εμπειρος
μοιραστει μαζι μου τα φωτα του.
Να στε καλα.
μια βολτα στα γνωστα στεκια νομιζω οτι ειναι η καλητερη επιλογη.. συγγρου ασ πουμε ξερεις που πεφτει
ναι αμε ας στειλει πμ αμα θε εχω κατι καλο κατα νου.....να το παρεις μαζι σου το παληκαρι να το βοηθησεις .....
ναι αμε ας στειλει πμ αμα θε εχω κατι καλο κατα νου.....
καλο κομματακι
τι λέει αυτό ? ξέρει κάποιος ?? τιμή, κλπ
καλο κομματακι
καλο κομματακι
το ξερουμε το θεμα αλλα εμπειρια ????παθητικη δηλωνει
πολυ νεκρο το θρεντ βρε παιδια...δειτε ενα ωραιο δυναμικο αγορι για να ξυπνησουμε λιγο
καλά της ξηγήθηκε της γλυκούλας
καλά της ξηγήθηκε της γλυκούλας