Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα

Πρωταρης στις σχεσεις με cross....καμμια προταση για τυπους σαν και μενα που θελουν να δοκιμασουν για πρωτη φορα (ενεργητικος παντα)?

Αν και διαβαζοντας τα σχολια εδω μεσα γνωριζω οτι θα πεσει καζουρα ...δε πειραζει θα δοκιμασω κι εγω μπας και καποιος ποιο εμπειρος

μοιραστει μαζι μου τα φωτα του.

Να στε καλα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Καλησπερα

Πρωταρης στις σχεσεις με cross....καμμια προταση για τυπους σαν και μενα που θελουν να δοκιμασουν για πρωτη φορα (ενεργητικος παντα)?

Αν και διαβαζοντας τα σχολια εδω μεσα γνωριζω οτι θα πεσει καζουρα ...δε πειραζει θα δοκιμασω κι εγω μπας και καποιος ποιο εμπειρος

Να στε καλα.

καλησπερα γνωριζεις την διαφορα μεταξυ τρανς και κρος? η καλυτερα τι ακριβως ζητας παλληκαρι μου? γιατι καμμια φορα μπερδευουμε τα πραγματα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Καλησπερα

Να στε καλα.
μια βολτα στα γνωστα στεκια νομιζω οτι ειναι η καλητερη επιλογη.. συγγρου ασ πουμε ξερεις που πεφτει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
την εχω δει απο κοντο ειναι ακριβος οπως τη φωτο δεν εχω δοκιμαση στα 50

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλά της ξηγήθηκε της γλυκούλας

και εδω ειμαι εγω lyc,ενα απογευμα με δυο φιλους (θα 'θελα)χαχα πλακα κανω εννοειτε ετσι..δυστυχως δεν ειμαι εγω :'( :'( :'(..αλλη ειναι η τυχερη :'( :'(...γλυκουλα παντως και αυτη!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Λάουρα καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε, που λέγαν και οι παλιοί !

για πόσταρε μερικές φωτό σου γιατί έχουμε κάνει μια πενταμελή επιτροπή από 2 - 3 άτομα όπως είπε κι ο τρισμέγιστος ο Βαμβακούλας !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom