La Donna Cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2021
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Τελευταία τροποποίηση:
Έδωσε πόνο ο μαγκαςΜετά τη μάχη...
ΚαβλαΤην καλημέρα μου
Καβλα ατελείωτηΤι ομορφιά είσαι εσυ!!!
Πρέπει να είχαμε.πηδηχτει παλιότερα στην Κυψέλη. Είχα έρθει 2 φορές σε 1ημερα νομίζω.Γεια σας κι απο μενα, 39 cross, δεν ειμαι ενεργη αυτη την περιοδο, αλλα θα επανελθω γιατι το αθλημα δεν κοβεται...
Νέκρα ο Αύγουστος... Ελπίζω τουλάχιστον να κάνετε καμιά μπανάρα!
ΚωλαραΚαλησπέρα!
ΚαλησπέραΚαλησπέρα αγαπούλες μου, από Πέμπτη και για λίγες μέρες θα είμαι Κρήτη, στείλτε μου πριβε μνμ για περισσότερες πληροφορίες
ΚαλησπέραΚαλησπέρα ενδιαφέρεται κάποιος από δω ν πάμε μαζί στο άγκυρας 1 γ παρτουζα ;μήνυμα ινμποξ
Την Αννουλα Ζωγραφου λες. Μια μπαζολα ειναι, ξυρισμενος αντρας με περουκα φαση. Πηγα ξεδωσα στα σκοτεινα , εχυσα κι εφυγα χωρις να κοιταξω πισω.Παίδες υπάρχει κάποια κρος που βάζει στο κάνε σεξ για γαμησια στην Ζωγράφου και από ότι λέει είναι δωρεάν και μπορείς να τραβάς και βίντεο, κάτι μου φαίνεται ύποπτο, θα έρθω Αθήνα σύντομα, μήπως πήγε κάνεις να δώσει πληροφορίες τι παίζει με αυτήν και αν υπάρχει και βίντεο αναρτημένο? Ευχαριστώ
Ναι για αυτήν λέω, θα έρθω σύντομα Αθήνα και ψάχνω για κρος πουτανακιΤην Αννουλα Ζωγραφου λες. Μια μπαζολα ειναι, ξυρισμενος αντρας με περουκα φαση. Πηγα ξεδωσα στα σκοτεινα , εχυσα κι εφυγα χωρις να κοιταξω πισω.
Εχε χαρη που ειχα τρελες καυλες και εψαχνα ευκολο και γρηγορο γαμησι (και τσαμπα).
καλημερα στειλε μου αν θεςΚάποιος online για γνωριμία με βιντεοκλήση Skype?
Το όνομα μου Skype είναι το ίδιο με εδώ...καλημερα στειλε μου αν θες