Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.938
- Πόντοι
- 206
Τι ειναι το jitsiΚάποιος online για γνωριμία μέσω Skype ή jitsi?
Τι ειναι το jitsiΚάποιος online για γνωριμία μέσω Skype ή jitsi?
γιατι τ βρηκες????? ειναι απο αυτες που παιζουν οι αγγελειες τ συναιχεια και δεν την βρυσκεις πουθενα !!Παθητική Crossdresser για Ενεργητικό
Είμαι cross κορίτσι, πολύ θηλυκό, καθαρή, εχέμυθη χωρίς αμοιβές κτλ. Ψάχνω έναν ωραίο άνδρα από 30 έτων και πάνω για να περάσουμε ή να περνάμε όμορφα. Το σώμα μου είναι μικροκαμωμένο και με καμπύλες. είμαι μόνο παθητική. Στείλε μου viber 693 4628383. Πάντα με φωτογραφία!kanesex.com
Μάγκες αξίζει αυτή εδώ όντως είναι χωρίς λεφτά ??
κοντα 2 χρονια προσπαθω να επικοινωνησω...πριν 4 χρονια ισως περισσοτερα ειχα προσπαθησει παλι,δεν εβγαλα ποτε ακρη........ισως κατι παιζει....και φαινεται καλο το μωρο...εαν ειναι πραγματικοβατραχε εκτιμω βαθυτατα τη γνωμη σου !! αξιζει το κροσακι ??
Site για κουβέντα με κάμερα-μικρόφωνο (όπως zoom, webex κτλ κτλ)Τι ειναι το jitsi
Πήγαινε πιο πίσω,γράφει ο Βάτραχος για αυτήν.Κρος Τρανς για ραντεβού
Μασαζ και ερωτικά παιχνίδια στον χώρο μου 173 ύψος 6.9.8.6.3.8.6.1.8.8 μόνο τηλέφωνοkanesex.com
Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής κάτι;;
Σε ευχαριστω πολυΠήγαινε πιο πίσω,γράφει ο Βάτραχος για αυτήν.
Σε ευχαριστώωραιο μωρο αν σ προλαβα θ λεγα να δοκημασεις
Τα καλύτερα. Να βγουν περισσότερα γιατί έχουμε κι έλλειψη...Άντρας με στριγκαρα και να αισθάνεται γυναίκα το είδαμε και αυτό και είδαμε και το άλλο γυναίκα να την γαμαει άντρας με στριγκαρα και να καυλονει περισσότερο άρα φαντάσου σε τη κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τη πρότυπα θα έχουν......
Άντρας με στριγκαρα και να αισθάνεται γυναίκα το είδαμε και αυτό και είδαμε και το άλλο γυναίκα να την γαμαει άντρας με στριγκαρα και να καυλονει περισσότερο άρα φαντάσου σε τη κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τη πρότυπα θα έχουν......
Τι περίμενες;Τα καθεστώτα στηρίζουν τις γυναίκες,αυτές μεγαλώνουν τα αγόρια τους μόνες και τα φουλάρουν στα ψυχολογικά.Άντρας με στριγκαρα και να αισθάνεται γυναίκα το είδαμε και αυτό και είδαμε και το άλλο γυναίκα να την γαμαει άντρας με στριγκαρα και να καυλονει περισσότερο άρα φαντάσου σε τη κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τη πρότυπα θα έχουν......
κουκλαρα....τρομερή καύλα