εχει κανει συναντηση καποιος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pyrovolos86
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μαγκες πριν περιπου 5-6 χρονια ειχα γνωρισει ενα κροσακι με το ονομα λετα απο το badoo περιοχη νικαια/κορυδαλο.Υπαρχει περιπτωση καποιος συναγωνιστης να ξερει να μου δωσει πληροφοριες αν δουλευει ακομα ή αν εχει κανα fb?
Καλησπερα. Εχει καποιος εμπειρια με τη συγκεκριμενη;
GREECE_1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2006
- Like
- 351
- Πόντοι
- 20
πλάκα κάνετε τωρα..... αν κ είμαι str8 , με αυτον τον κορίτσαρο , θα την εκανα την παρασπονδια.....
Damian Lillard
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2019
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Μια φορά έτυχε και πήδηξα τραβελι. Με βλέπω να πηγαινω και δεύτερη σε αυτο.Κροσακι είναι?Ξέρουμε τίποτα?Φαντάζομαι δεν πληρώνουμε κροσακιαπλάκα κάνετε τωρα..... αν κ είμαι str8 , με αυτον τον κορίτσαρο , θα την εκανα την παρασπονδια.....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
πλάκα κάνετε τωρα..... αν κ είμαι str8 , με αυτον τον κορίτσαρο , θα την εκανα την παρασπονδια.....
τρελο εργαλειο !
Kassie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2018
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
τα όρια δεν ειναι πάντα σαφή απλα το αναφέρωΜια φορά έτυχε και πήδηξα τραβελι. Με βλέπω να πηγαινω και δεύτερη σε αυτο.Κροσακι είναι?Ξέρουμε τίποτα?Φαντάζομαι δεν πληρώνουμε κροσακια
Διαγραμμένο μέλος 188809
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αδερφια συναγωνιστες ξερει κανεις πληροφοριες??
Θα εκτιμηθουν - ευχαριστω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
τ πρωτο κανει μονο πιπες τα αλλα δυο ειναι τ υδιο ατωμο παλια τ εκανε φρι τ χω δωκιμασει κ τ δυο κλοινω στο πρωτο λογο παρθενιας
Αδερφια συναγωνιστες ξερει κανεις πληροφοριες??
Θα εκτιμηθουν - ευχαριστω
Διαγραμμένο μέλος 188809
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τ πρωτο κανει μονο πιπες τα αλλα δυο ειναι τ υδιο ατωμο παλια τ εκανε φρι τ χω δωκιμασει κ τ δυο κλοινω στο πρωτο λογο παρθενιας
Βατραχε εισαι μεγαλος !
ριξε και μια γι αυτο αν εχεις πληροφοριες δασκαλε!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
μπα αστο καλητερα δεν ειναι στ πλαίσια τ γουστου μουΒατραχε εισαι μεγαλος !
ριξε και μια γι αυτο αν εχεις πληροφοριες δασκαλε!
pinturicio13
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Το πρωτο εχει καλο χωρο τουλαχιστον;Μην ειναι καμια υπογα χαλια μαυρατ πρωτο κανει μονο πιπες τα αλλα δυο ειναι τ υδιο ατωμο παλια τ εκανε φρι τ χω δωκιμασει κ τ δυο κλοινω στο πρωτο λογο παρθενιας
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
μουτρο δεν εκατσα πιγα κ εφυγα γιατι ενδιαφερομουν γ ολοκλιρο πακετο στα4 παντος ειχε ορεα οψη οπως τ ειδα απο πισο χωρος σκοτινος και αυτη βγιαστικιαΤο πρωτο εχει καλο χωρο τουλαχιστον;Μην ειναι καμια υπογα χαλια μαυρα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
τριιο ?????Καλησπέρα. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε τρίο με crossara ας μου στείλει μήνυμα. Να είναι μόνο ενεργητικός.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
ειχαμαι κανα νεο απο δω???
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 551
- Πόντοι
- 291
ειχαμαι κανα νεο απο δω???
Λοιπόν μολισ βρέθηκα με το εν λόγο κροσ πολύ ωραίο σώμα δεκτική σε ότι και αν θέλεις καλή πίπα πολύ όμορφο και πολύ καθαρό ,καλό σοσιαλ μιλήσαμε αρκετή ώρα ,γύρω στα 30 ηλικία ,καλό παιδί αξίζει σίγουρα για ένα τεστ ντραιβ κωλαρα όμορφη με στενή σουφρα,μια είπε ότι καυλώνει αλλά δεν είδα κάτι.πουλάκι μικρό αντέχει στο σφυροκόπημα,