που ειναι οι καινουργιες γοβες??καλε μ τα χω δει εχουν ερθει κ απο αλλους .... πρεπει να με εγκρινει το συστημα μετα απο καποια ποστ .... τωρα δν μπορω να απαντησω σε μυνηματα ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
που δέχεσαι ακομα μ τ φίλη σου στη συγγρου?????αυτη παντος δεν βλεπω ν ανευαζει αγγελεια....παντος νομιζω χωρις ν ειμαι κ συγουρος απο κοντα που σ εχω δει οτυ εισαι ποιο συμπαθεις απο τ στις φωτο τσεκαρετο ειναι αμαρτια ν χανεις πελατακια !!!!ακομα να συμπληρωσω τα 10 ποστ ? αντε να δουμε ...... υπομονη πσιδια θα τα πουμε
Kassie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2018
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
Καλή χρονιά!! μάλλον την μπερδεψες νομίζω με κάποια αλλη φίλη.που δέχεσαι ακομα μ τ φίλη σου στη συγγρου?????αυτη παντος δεν βλεπω ν ανευαζει αγγελεια....παντος νομιζω χωρις ν ειμαι κ συγουρος απο κοντα που σ εχω δει οτυ εισαι ποιο συμπαθεις απο τ στις φωτο τσεκαρετο ειναι αμαρτια ν χανεις πελατακια !!!!
siacross
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
που τ ξετρυπώνω αυτα τ γαμημενα πσκ..καλη χρονια σ ολους καλα ν περναμαιμπα οχι καλα το λεει μονο που αυτο ηταν για ενα πουσουκου...
siacross
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
μπα οχι καλα το λεει μονο που αυτο ηταν για ενα πουσουκου...Καλή χρονιά!! μάλλον την μπερδεψες νομίζω με κάποια αλλη φίλη.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έχεις γίνει μεγάλη αλεπού!που τ ξετρυπώνω αυτα τ γαμημενα πσκ..καλη χρονια σ ολους καλα ν περναμαι
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
Ρε μεγάλε γούστα είναι αυτά οκ...αλλά η φάτσα θυμίζει τον θείο από το χωριό...αμφιβάλω αν έχει δοκιμάσει κανείς.
Kassie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2018
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
που την ειδες τη φατσα?? ουτε που δειχνει η κοπελα, μιλαμε για παραπληροφορησηΡε μεγάλε γούστα είναι αυτά οκ...αλλά η φάτσα θυμίζει τον θείο από το χωριό...αμφιβάλω αν έχει δοκιμάσει κανείς.
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
που την ειδες τη φατσα?? ουτε που δειχνει η κοπελα, μιλαμε για παραπληροφορηση
Μια ματιά στη φώτο προφίλ αρκεί αγαπητή...από αυτήν έκρινα και μόνο.Να ελέγχουμε λίγο καλύτερα άλλη φορά πριν μιλήσουμε για παραπληροφόρηση.
σωστοοοοοοοοςΜια ματιά στη φώτο προφίλ αρκεί αγαπητή...από αυτήν έκρινα και μόνο.Να ελέγχουμε λίγο καλύτερα άλλη φορά πριν μιλήσουμε για παραπληροφόρηση.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έχει γίνει κόκκινος βάτραχος!o βατραχος ...αλεπου