You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
γιατι εμφανίζεται!!!!!!!!!Την έχεις δει από κοντά βάτραχε;
pinturicio13
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Εχει προφιλ στο ινστα και ανεβαζει και φοτο και βιντεο,που το κανει κατα καιρους με διαφορους.Αν της μιλησεις και σε γουσταρει σου δινει τον αριθμο της και μιλατε στο viber.Δεν το κανει για χρηματα,αν σε γουσταρει γινεται φαση.Δεν την εχω συναντησει αλλα μιλησα μαζι της.Και απο τα σχολια στο ινστα που κανουν οσοι την ακολουθουν φαινεται οτι με καποιους εχει συναντηθει και μαλλον ειναι πολυ ωραια.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
βρε μ ολη τ ελλαδα κατα πασα πιθανότητα εχει μιλησει αλλα δεν μ φανερώνεταιΕχει προφιλ στο ινστα και ανεβαζει και φοτο και βιντεο,που το κανει κατα καιρους με διαφορους.Αν της μιλησεις και σε γουσταρει σου δινει τον αριθμο της και μιλατε στο viber.Δεν το κανει για χρηματα,αν σε γουσταρει γινεται φαση.Δεν την εχω συναντησει αλλα μιλησα μαζι της.Και απο τα σχολια στο ινστα που κανουν οσοι την ακολουθουν φαινεται οτι με καποιους εχει συναντηθει και μαλλον ειναι πολυ ωραια.
anastasiacd2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
anastasiacd2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
souzannacross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
sssycrssslt
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολους !
Για την παρακατω αγγελια ξερει κανεις ? Δεν βρισκω κατι στο φορουμ !
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
οσο ποιο μακρια μπορεις ...ειχα παει πρυν 15 μερες περιπου δεν λεει τίποτα καμια θηλυκοτητα...μπηκα εκατσα μ πίρε μια πιπα τις υπα χαλαρα οτυ δεν μπορω να ανταπεξερθω και εφυγα ...χαλαρο ατομο αλλα φατσα χαλιΚαλημερα σε ολους !
Για σας και από μενα αγορια μου από την ομορφη Θεσσαλονικη :-*
Γεια σου Σουζανα με την κορμαρα σου!!
Αν θελεις στειλε πμ τον αριθμο σου να τα πουμε στο viber, κι εγω Θεσσαλονικη ειμαι
ωρεοςοσο ποιο μακρια μπορεις ...ειχα παει πρυν 15 μερες περιπου δεν λεει τίποτα καμια θηλυκοτητα...μπηκα εκατσα μ πίρε μια πιπα τις υπα χαλαρα οτυ δεν μπορω να ανταπεξερθω και εφυγα ...χαλαρο ατομο αλλα φατσα χαλι
οσο ποιο μακρια μπορεις ...ειχα παει πρυν 15 μερες περιπου δεν λεει τίποτα καμια θηλυκοτητα...μπηκα εκατσα μ πίρε μια πιπα τις υπα χαλαρα οτυ δεν μπορω να ανταπεξερθω και εφυγα ...χαλαρο ατομο αλλα φατσα χαλι
Ευχαριστω φιλε να σαι καλα !
Επισης αν δεν γινομαι ενοχλητικος αυτην αν ξερεις εσυ η αλλος εδω ....
Μπορεί κάποιος να ενειμερωσει για αυτό το κροςς;
Και σε PM.
Και σε PM.
ricdestroyer
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
εμφανησιμο ατομο ανδρικου φιλου ατριχο τ τονιζω γιατι καποιοι εδω μεσα εχουν μπερδευτει που ντηνετε γυναικα και βγαζει γουστα στηνετε στα τεσερα αδιαζεις κ φευγεις ..της αρεσει τ κοπανιμακαι τα βαρβατα στρειτ μωρα ,,για σας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αν προσεξες στην αγγελεια αναζητα ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣεμφανησιμο ατομο ανδρικου φιλου ατριχο τ τονιζω γιατι καποιοι εδω μεσα εχουν μπερδευτει που ντηνετε γυναικα και βγαζει γουστα στηνετε στα τεσερα αδιαζεις κ φευγεις ..της αρεσει τ κοπανιμακαι τα βαρβατα στρειτ μωρα ,,για σας
στους στρεητ δεν υπαρχει ενεργητικος και παθητικος, αυτοι είναι οροι που αφορουν τους ομοφυλοφιλους,
να λετε τα πραγματα με το ονομα τους