Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μου λεγε τις προαλλες σοβαρος συναγωνιστης απο αθηνα οτι αυτο το εκανε και μια τρανς η μπαρμπι αυτη που βγηκε σε εκεινει την ελεεινη την εκπομπη τους προταγωνιστες

πηρε τηλ ο φιλος και τον ρωτουσε πως ειναι εμφανισιακα θα τρελαθουμε εντελως και εφαγε ακυρο ο τυπος :headbang: :headbang: :headbang:
αυτη ρε εβγαλε μια φορα τη μουρη της στην τηλεοραση και την ειδε μαντοννα θα τρελαθουμε
φαντασου τωρα η τανια που βγαινει τρις και λιγο και την ξερουν και οι πετρες ποιο ευκολο ειναι να μιλισεις στην μαντοννα παρα στην κελλυ

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστή την ξερεις αυτή?  την ξέρει κάποιος ρε παιδια?!?! είναι δυνατόν όχι?
είσδα skype κ χάζεψα, το θέμα είναι μη πάω κ φύγω με τρύπες ....

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Να κανω μια ερωτηση.Στην καβαλας,στο ρευμα προς αθηνα,με το που κατεβουμε την γεφυρα και κανουμε δεξια μεσα στο στενακι ειναι ενα σιτροεν μαυρο σε δυο.γνωριζει καποιος πληροφοριες για το συγκεκριμενο?Απεναντι ειναι το πλυντηριο αυτοκινητων.Ευχαριστω.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να κανω μια ερωτηση.Στην καβαλας,στο ρευμα προς αθηνα,με το που κατεβουμε την γεφυρα και κανουμε δεξια μεσα στο στενακι ειναι ενα σιτροεν μαυρο σε δυο.γνωριζει καποιος πληροφοριες για το συγκεκριμενο?Απεναντι ειναι το πλυντηριο αυτοκινητων.Ευχαριστω.
ρώτησες πόσο πάει ?

:think: Το πλύσιμο αυτοκινήτου;

NATASA-CD

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Like
22
Πόντοι
0

Καλημερα αγορια , ειμαι η ΝΑΤΑΣΑ CD, δεν ειμαι επαγγελματιας....αλλα το εχω κανει αρκετες
φορες με αντρες , εγω παντα στο γυναικειο παθητικο ρολο .
Αν γουσταρετε να δειτε φωτος μου

Φιλακια γλυκα παντου
ΝΑΤΑΣΑ cd

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Είσαι πρώτος ωραίος και στα @@ δια σου με το κολωπουσταριό. ;) :cheesy:
:rockon: :rockon:
Άσε που δεν γνωρίζεις και τι αφροδίσια κουβαλάνε...
Ακουσε
εικονοτηλέφωνο έχεις ?  :cheesy:
χαχαχχαχαχ...καπως ετσι....Ακουσε κιλα και υψος και μου εδωσε ακυρο...!!!
Δε πειραζει...δινω τα λεφτα μου και αλλου....πολλα τα cdακια...χαχαχχ

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα αγορια , ειμαι η ΝΑΤΑΣΑ CD, δεν ειμαι επαγγελματιας....αλλα το εχω κανει αρκετες
φορες με αντρες , εγω παντα στο γυναικειο παθητικο ρολο .
Αν γουσταρετε να δειτε φωτος μου

Φιλακια γλυκα παντου
ΝΑΤΑΣΑ cd

Νατάσα ΔΕ δουλέυει το λινκ αυτό (είναι αυτό που βλέπεις εσύ το δικό σου account). έχεις στο greekdick.com να σε δούμε ή σε κάποιο άλλο σαν το gd που μπορείς να κάνεις δικιά σου σελίδα το προφίλ σου εννοω?

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Νατάσα ΔΕ δουλέυει το λινκ αυτό (είναι αυτό που βλέπεις εσύ το δικό σου account). έχεις στο greekdick.com να σε δούμε ή σε κάποιο άλλο σαν το gd που μπορείς να κάνεις δικιά σου σελίδα το προφίλ σου εννοω?

Της το ειπα και γω....Και που ειμαι μελος εκει,παλι δε δουλευε.
Εγω την εψαξα με ψδμ.

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρώτησες πόσο πάει ?

δουλεύει αυτοκίνητο. ήρθε προχθές συνάντηση Αγία Μαρίνα. Εχει εκπληκτικό κορμί, τέλεια πίπα, τέλειο παιδί αλλά με χάλασε τρελά που ήθελε τα πάντα σε αυτοκίνητο, ή σε .... τουαλέτα στο αερορδόμιο, ή σε εμπορικό κέντρο και όχι σε κάποιο σπιτι ή έστω χοτελ...
κατά τα άλλα ξερει να το δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ... αλλά τα βίτσια την πάνε πίσω

NATASA-CD

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Like
22
Πόντοι
0
Axxx sory, πρεπει να μπεις τοτε στο adult με το account σου και να κανεις αναζητηση
με το ονομα 'Natasa-cd'. Δεν εχω καποια αλλη σελιδα με φωτος μου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Axxx sory, πρεπει να μπεις τοτε στο adult με το account σου και να κανεις αναζητηση
με το ονομα 'Natasa-cd'. Δεν εχω καποια αλλη σελιδα με φωτος μου.

:think: Καλή μου ανάμεσα στο Natasa και στο cd βάζουμε την πάυλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom