You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χέρι δέχεται η σουφρίτσα σου;Ετσι στα τυφλα στο προσωπο θα πληρωνε κανεις για να με εχει; Και πόσο;
Μπορει να με κανει και να με χρησιμοποιησει οπως θελει!
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Τελειο κωλι! 15€ για δυο ωρες στο χωρο σου και σου κανω οτι γουσταρω: ξυλο,σκισιμο κωλου,φισταρισμα,φτυσιματα στη μαπα οταν με τσιμπουκωνεις,κατουρημα στο τελος.Δεχεσαι?Θα πληρωνε κανεις αραγε για να το παρει;
Και ποσο; (Ειναι γνωστο βεβαια οτι παρεχεται δωρεαν σε οσουν πληρουν τις προυποθεσεις)!
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Θαυμασια τρύπα! Απιστευτα δουλεμενη, ε?
υπαρχει περιπτωση να μου ξανακλεισει καποτε αραγε?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δεν προωθούμε την πορνεία τύπισσα, είναι παράνομο :SΕτσι στα τυφλα στο προσωπο θα πληρωνε κανεις για να με εχει; Και πόσο;
Μπορει να με κανει και να με χρησιμοποιησει οπως θελει!
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Δεν προωθούμε την πορνεία τύπισσα, είναι παράνομο :S
Οχι βεβαια, δεν την προωθουμε.Δεν προωθούμε την πορνεία τύπισσα, είναι παράνομο :S
Εχει δικιο ο συναγωνιστης! Δεν πρεπει.
Τα θελουμε μονο τζαμπα.
Sissy_Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Χρηματιστηριο του κωλου!Τελειο κωλι! 15€ για δυο ωρες στο χωρο σου και σου κανω οτι γουσταρω: ξυλο,σκισιμο κωλου,φισταρισμα,φτυσιματα στη μαπα οταν με τσιμπουκωνεις,κατουρημα στο τελος.Δεχεσαι?
Sissy_Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Κοιτα, ακομα ολοκληρο δεν εχει μπει. Δυο φορες προσοαθησαν να μου το βαλουν. Την πρωτη αγαρμπα τελειως με πιεση και ασαλιωτο (!) οποτε ο κωλος μου αντεδρασε και εκλεισε πιο πολυ. Την δευτερη σχεδον μπηκε αλλα και παλι χωρις λιπαντικο μονο με σαλιο οποτε δεν μπηκε ολοκληρο. Φανταζομαι πως με λιγο λαδακι και τρυφεροτητα θα μπει οχι μονο χερι αλλα και ποδι! Αλλωστε δεν ειναι αδουλευτη τρυπα! Την εχω σκισει πολλες φορες με διαφορα αντικειμενα!χέρι δέχεται η σουφρίτσα σου;
Βαλε KY Jell Τελειο γλυστρημα!!Κοιτα, ακομα ολοκληρο δεν εχει μπει. Δυο φορες προσοαθησαν να μου το βαλουν. Την πρωτη αγαρμπα τελειως με πιεση και ασαλιωτο (!) οποτε ο κωλος μου αντεδρασε και εκλεισε πιο πολυ. Την δευτερη σχεδον μπηκε αλλα και παλι χωρις λιπαντικο μονο με σαλιο οποτε δεν μπηκε ολοκληρο. Φανταζομαι πως με λιγο λαδακι και τρυφεροτητα θα μπει οχι μονο χερι αλλα και ποδι! Αλλωστε δεν ειναι αδουλευτη τρυπα! Την εχω σκισει πολλες φορες με διαφορα αντικειμενα!
Sissy_Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Βαλε KY Jell Τελειο γλυστρημα!!
Δε νομιζω οτι χρειαζεται. Μια χαρα μου ανοιγει και χωρις λιπαντικο. Και πρεπει να ποναει και λιγο για να το ευχαριστηθουμε περισσοτερο!
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 181978
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
λες η σούφρα σου με υπομονή να δεχθεί και πατούσα;Δε νομιζω οτι χρειαζεται. Μια χαρα μου ανοιγει και χωρις λιπαντικο. Και πρεπει να ποναει και λιγο για να το ευχαριστηθουμε περισσοτερο!
Sissy_Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ναι, αλλα χωρις την καλτσα!λες η σούφρα σου με υπομονή να δεχθεί και πατούσα;
Διαγραμμένο μέλος 181978
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
πέρα απο την πλάκα σκέτη κάβλα θα είναι να νιώθεις την πατούσα να προσπαθεί να μπεί στην σούφρα σου.ναι, αλλα χωρις την καλτσα!
Sissy_Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Οσο γι αυτο σιγουρα! Με αγχωνει ομως και το φοβαμαι λιγο.πέρα απο την πλάκα σκέτη κάβλα θα είναι να νιώθεις την πατούσα να προσπαθεί να μπεί στην σούφρα σου.