batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
αποψε στα γνωστα μερη του γνωστου ξενοδοχειου για τις καυλες σας μετα απο πολυ καιρο....
[/q
θα μ δεκτεις??έστω κ με δωρακι
ρε βατραχε αυτη λεη activeMουτρο αν διαβάζατε κ λίγο εδώ μέσα θ τα όλα αλλιώς
για ενας που εν ξερομε τα γνοστα μερη και σε πιοι ξενοδοχηο , να μαθουμε ρε νικολετα μου;αποψε στα γνωστα μερη του γνωστου ξενοδοχειου για τις καυλες σας μετα απο πολυ καιρο....
ρε βατραχε αυτη λεη active
τι να διαβασουμε που λες;
ηνε οντος ακτιφ η μονο παθιτικιά;
την εχω παρει κ γω δυο και μαλων θα παω κ τριτη φωρα τ μνο που μ χαλαει ειναι οτι εχω την εντιπωση οτι υπαρχει κ αλλος στ χωρο ...να αναφερω οτυ εχει ενα θεμα μ καθαριωτητα εχει διαφωρα απολιμαντικα στ χωρο της ο οποιος δεν τ λες κ γαμω παντος ζεστος ειναιείναι μια όμορφη Ιταλίδα κροςς (δηλαδή χωρίς στήθος) με πολύ ωραίο σώμα και απόλυτα παθητική, σκέτο κοριτσάκι. Προσωπικά την έχω τιμήσει πολλές φορές και κάνει καταπληκτικό σεξ, σηκώνει αγριάδες, μπάτσες στα κωλομέρια, την πήδηξα όρθια πολλές φορές επίσης, καθώς και με τα πόδια ψηλά κλπ κλπ. Η χαρά του ενεργητικού για πολύ δυνατά γαμήσια. Την προτείνω ανεπιφύλακτα καθότι τόσο καλό κοριτσάκι μόνον λίγες κρος μπορούν να δώσουν. Από τις εδώ φίλες μόνον η καβλιάρα η Κρίστυ.
εγώ τ αποφεύγωέχει πάει κανείς μαζί της να μας πει εντυπώσεις?
δευτερη επισκεψη κ μαλον θα ακουλοθισει κ αλλη τ μωρο μ κερδισε ..
Δεν ανοίγεις ένα θεματάκι κι εσύ να γράφεις ότι θέλεις; Εύκολο κι ανέξοδο.. :-* :-*
ενταξ μην τ τερματησουμε κ ολας αμαρτια ...εχω ανοιξει ενα ποσα???Δεν ανοίγεις ένα θεματάκι κι εσύ να γράφεις ότι θέλεις; Εύκολο κι ανέξοδο.. :-* :-*