εσύ τι νόμιζες ότι είναι τα τραβεστί? συνταγή για κέικ ?
Προσπαθώ να σε καταλάβω....
Μάλλον για σενα το ίδιο είναι αν στον βάζει είτε ο μαλιαρός ο Μήτσος απ το χουριό έίτε η άτριχη με βυζάρες μπραζιλιέρω Σκιζέλα τράνς .
Το αποτέλεσμα μετράει....
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
εσύ τι νόμιζες ότι είναι τα τραβεστί? συνταγή για κέικ ?
προσπαθεις αλλά δεν εχεις καταλάβει ακομα... αντε άλλη μια φορά... αν ντυθεις γυναικεια ετσι οπως εισαι με τη τριχα καγκελο και το φρυδι του καραμανλη, ασχετα αν βαλεις περούκες και βαφεις, γινεσαι ενα σι-ντι... ενταξει μεχρι δω ??? αν προχωρήσεις στο επομενο σταδιο με αποτριχωσεις, φρυδακια νυχακια κλπ γινεσαι τραβεστακι.. ενταξει και τωρα?? τα βυζακια και οι ορμονες ειναι στο επομενο σταδιο που λέμε τρανς... ενταξει χοτυ μου?? δεν ηταν δυσκολο, ε?Προσπαθώ να σε καταλάβω....
Μάλλον για σενα το ίδιο είναι αν στον βάζει είτε ο μαλιαρός ο Μήτσος απ το χουριό έίτε η άτριχη με βυζάρες μπραζιλιέρω Σκιζέλα τράνς .
Το αποτέλεσμα μετράει....![]()
![]()
![]()
προσπαθεις αλλά δεν εχεις καταλάβει ακομα... αντε άλλη μια φορά... αν ντυθεις γυναικεια ετσι οπως εισαι με τη τριχα καγκελο και το φρυδι του καραμανλη, ασχετα αν βαλεις περούκες και βαφεις, γινεσαι ενα σι-ντι... ενταξει μεχρι δω ??? αν προχωρήσεις στο επομενο σταδιο με αποτριχωσεις, φρυδακια νυχακια κλπ γινεσαι τραβεστακι.. ενταξει και τωρα?? τα βυζακια και οι ορμονες ειναι στο επομενο σταδιο που λέμε τρανς... ενταξει χοτυ μου?? δεν ηταν δυσκολο, ε?
προσπαθεις αλλά δεν εχεις καταλάβει ακομα... αντε άλλη μια φορά... αν ντυθεις γυναικεια ετσι οπως εισαι με τη τριχα καγκελο και το φρυδι του καραμανλη, ασχετα αν βαλεις περούκες και βαφεις, γινεσαι ενα σι-ντι... ενταξει μεχρι δω ??? αν προχωρήσεις στο επομενο σταδιο με αποτριχωσεις, φρυδακια νυχακια κλπ γινεσαι τραβεστακι.. ενταξει και τωρα?? τα βυζακια και οι ορμονες ειναι στο επομενο σταδιο που λέμε τρανς... ενταξει χοτυ μου?? δεν ηταν δυσκολο, ε?
Χότυ, σε πιάνω αδιάβαστο
Συμφωνώ με τα λεγόμενά της "βικιπίδεια" στο συγκεκριμένο καθώς δεν ειναι και ο ορισμός της εγκυρότητας γενικά.
Ειναι παλιοτερος ο ορος τραβεστί, ίσως κυριάρχησε γυρω στο '60 με 70 που ειτε δεν υπήρχαν στην Ελλάδα οι επεμβάσεις για θυλικοποίηση ή που άρχιζαν να χρησιμοποιούν τα αντισυλληπτικά που ειχαν πρωτοβγει οπως να'ναι αντί για ορμόνες...
Αφορούσε βέβαια ο όρος τις εκδιδόμενες cd και προφανώς περιποιημένες .
Τώρα η πιθανότερη χρήση του όρου τραβεστί αφορά σε μια κατάσταση μεταξύ cd και τρανς.
ακριβως έτσι είναι.. αυτα που εγραψα ηταν για πρωταρηδες οπως ο χοτυ να παρει μια ιδεα και να μη μας ρωταει συνεχεια το ιδιο πραγμα...αν και γενικά τα όρια δεν ειναι πάντα ευδιάκριτα, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα παρακάτω, το θέμα όμως δεν είναι να το οριοθετήσεις, η κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική και δεν σημαίνει τίποτα το αν εμπίπτεις στην μία κατηγορία ή την άλλη..
Ciaooo ... sono stella Geia se olous oles klp ;) Ena Megalo Thnx sta pedia edw mesa kai genika.. Fiona mou Kissakia :-*![]()
Ciaooo ... sono stella Geia se olous oles klp ;) Ena Megalo Thnx sta pedia edw mesa kai genika.. Fiona mou Kissakia :-*
ολες για γενναιοδωρους τυπους
κουτσοι στραβοι στον αγιον παντελεημονα ολες βιζιτες
φοβερα πραγματα να πουμε![]()
![]()
![]()
τωρα το ειδα δικε μου και 80 το μαλλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sono stella SOLO PuStella!!!To Tr τι το βάζεις αφου δεν τοχεις ρε συ.
![]()
τωρα το ειδα δικε μου και 80 το μαλλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Στέλλα είναι κανονική τρανς και όχι κρος το λέω γιατι μερικοί γραφουν άσχετα. Είναι μια νέα σεξυ πανέμορφη Θεά απο την Θεσσαλονίκη!!
Σε εχει πάρει γλύκα?![]()
Όχι απλά είναι φίλη μου και την ξέρω.
Εσύ είσαι πιο .......![]()
![]()
![]()
Η ταρίφα σου είναι και σε σενα στα 80?![]()
ρε μάγκα, αν δεν σου αρέσει η φάτσα, απλά σηκώνεσαι και φεύγεις
ποιό το πρόβλημα ???