batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
πως να παω αφου επιλεγει αυτη οχιο πελατης αν θα παει και σ τ περνει κ ολαςκαι... αν πας πες μας πως πέρασες..! :coolcondom:
πως να παω αφου επιλεγει αυτη οχιο πελατης αν θα παει και σ τ περνει κ ολαςκαι... αν πας πες μας πως πέρασες..! :coolcondom:
100% ψευτικες φωτο...μερικες ειναι απο πορνοσταρ κροσσπαιζει εδω κ καιριο αυτη η αγγελεια η οποια 99 % ειναι μ δωρακι γνωριζει κανεις αν οι φωτο και τ μωρο αυτο αξιζει
οκ αυτο αλλα τ αλλο που εχει κ γουστα τ μωρο και θα πρεπει ν τ σκασεις κ ολας για να γουσταρει αυτη κ μ μουφα φωτο οπως τ πες100% ψευτικες φωτο...μερικες ειναι απο πορνοσταρ κροσσ
Το βλεπω μπροστα μου το σκηνικο..κανας μπουφος 8α ειναι...κλεινει κανενας αθωος ραντεβου και βλεπει τον Αλεκο με περουκα...ε εκει που ξενερωνει ο αθωος ο Αλεκος του λεει ελα να σε κερασω κανα τσιμπουκακι...απο εκει και περα θα φανει ποσο αθωος θα ειναι ο πελατηςοκ αυτο αλλα τ αλλο που εχει κ γουστα τ μωρο και θα πρεπει ν τ σκασεις κ ολας για να γουσταρει αυτη κ μ μουφα φωτο οπως τ πες
μουτρο ανακαλιψες τετιο εργο ...τ λες τωρα και?????
γεια σου κουκλα..........παντα σεξυ!!!!!!!!!!!!
γεια σου κουκλα..........τοπ!!!!!!!!Γειααα
Παντως ολες οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες....καλημερα.
Εχω παει 3-4 φορες μαζι της.Κορμαρα!και παντα ντυμενη οπως την ηθελα με ζαρτιερες κτλ.Η κωλαρα της καταπινει τα παντα! μονο παθητικη! Ο χωρος της ειναι το σπιτι της.
Το αρνητικο....η φατσα! δε βλεπεται για μενα.Γι αυτο την ειχα παντα με χαμηλο φωτισμο και στα 4.
δωρακι εγω εδινα 20 καθε φορα που την εβλεπα.Οσο και να καθομουν.
με email κανονιζει και μετα σου δινει τηλ.Και viber εχει.
Αυτα....
Οι επιβητορες περιμενεις να σε ντυσουν η απο μονη σου?αν καποιος ενεργητικος από εδώ κατά προτιμηση με χωρο γουσταρει σοβαρο και εχεμυθο παθητικο ατομο θηλυκης ψυχολογιας αλλα όχι θηλυπρεπή να μου στειλει πμ να μιλησουμε αρχικα και αν γουστάρουμε να βρεθουμε ακομα και μονο για πιπα...δεν εχω θεμα να φορεσω με ευχαριστηση οτιδήποτε γυναικειο!! :-* :-*
εννοείτε ότι κανουμε για την καυλα μας!!τρελενομαι να γνωρίζω καινούριους γκομενους με προτιμηση στους λιγο πιο ωριμους 35+!!
όχι όχι αγορινα...γαμιαδες ψαχνω όχι στυλίστες...δεν ειπα ότι ντύνομαι απαραίτητα αλλα δεν με χαλαει κιολας...αντιθέτως με φτιαχνει ακομα περισσοτεροΟι επιβητορες περιμενεις να σε ντυσουν η απο μονη σου?
Παντως ολες οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες....
[/quote
Σε αυτο δε διαφωνω.Οταν ειχα παει ηταν οταν προτοεβαλε αγγελια και ηταν δικια της.
παιριοχη φωτο?????αν ειναι αυτη που ξερω οχιΈχει κανεις πληροφορία για την crossdresser Elizabeth Kominou ??? Εμφάνιση , ποιότητα κλπ;; Ευχαροτω